Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ezt a tárgyat keresd a farmodon, kérlek!

Nem tudom, hol olvastad a 7x kifejezést ...

A kép a farmodon készült:
    ambrusné.png

2. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Megvettem az akció együttes nagy ládáját 3590FT-ért.Csak három kitehetőt találtam meg a váza alatt,ki is tettem, de az XL-est nem találok.Ha jól olvastam lenni kellene benne.Akár hogy írom a keresőben,ott sem mutatja.

3. cass0129

cass0129 Haladó

Szia! Szerintem az XL golyórágós ládát keresed, ott találod ahol a többi ládát.:music:

4. mamarygen

Szia!

Ha ellenőrzést kérsz, ne feledd megadni a farmnevet és a hozzá rendelt ID-számot!

Ezt a csomagot vásároltad meg, azt írtad:
    XL farmarany együttes csomag
    Ára: 3.590,-Ft
    600 farmarany
    1 db XL golyórágós láda
    1 db Majmos golyórágó-adagoló

1 db Baglyos golyórágó-adagoló

1 db Macskás golyórágó-adagoló

Van ebben a csomagban egy különleges láda, amit ha bontasz, akkor annak tartalma az alábbi két dologból az egyik lesz!
    XL golyórágós láda
    ezekből egyet kapsz!
    1 db Pandás golyórágó-adagoló
    1 db XL pandás golyórágó-adagoló

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmarany-együttes-csomag-akció-2018-március.16512/#post-848045

5. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nagyon szépen köszönöm.Rájöttem közben amikor bontottam a ládákat,meg is lett.Bocsi, de én mint kitehetőt kerestem,Most már kitehető lett ahogy kibontottam.Még egyszer Köszönöm.

6. elvira7575

elvira7575 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Hiába adtam be 2 db húsvéti fészket is, nem adott újabb területet, de a fészek eltűnt, és a tojások is, nem tudok újat sem csinálni!:oops:

7. mamarygen

Szia!

Kérlek arra, részletezd, mennyi húsvéti fészket adtál már le ezidáig? Látod az eventes ablakban, az a zölddel jelzett sáv a teljesítés.

Mi a farmneved, mi a hozzá rendelet ID-szám?

Nem tudunk ezen adatok nélkül ellenőrizni.

Pótold kérlek!

Nem minden malomtermék beadása eredményezi az újabb területek birtokba vételét.

Figyeld meg az alábbi táblázatot, vesd össze a saját teljesítéseddel, kérlek.

BeadandóJutalom
    1 db Húsvéti fészekújabb elérhető terület darab
    2 db Húsvéti fészekújabb elérhető terület darab
    3 db Húsvéti fészekújabb elérhető terület darab
    5 db Húsvéti fészekeventmatrica
    6 db Húsvéti fészekújabb elérhető terület darab
    8 db Húsvéti fészekújabb elérhető terület darab
    10 db Húsvéti fészekCsokiszökőkút
    25 db Húsvéti fészekTojásfejek munkában
    35 db Húsvéti fészekCsokitojás-tolvaj
    40 db Húsvéti fészekHúsvét 2018 felhősor

Imi* kedveli ezt.
  8. Lengyel95

Lengyel95 Junior szaki

Szia! A farmom összes területén ,minden a feje tetejére állt.A dekorációs tárgyaktól- a bahamarás területig , minden.Ez mitől van?

9. anikoszat76

anikoszat76 Junior szaki

Jó reggelt mindenkinek!
    A kártevős eventről leirást nem találok sehol pedig már kosarat is tudtam venni.A feje tetején áll minden gondolom a kártevők miatt.Szeretném a menetét elolvasni. Köszönöm.

moric67 kedveli ezt.
  10. moric67

moric67 Törzsjátékos

szia
    szerintem áprilisi tréfa:mad:

SztyeppElek kedveli ezt.
  11. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Április 1.-re való tekintettel lenne egy javaslatom! Még 4-5 eventet kellene egyszerre elindítani ISMERTETŐ nélkül! Így bővülne a választási lehetőségünk, hogy melyiket nem tudjuk megcsinálni!

moric67, mamika57, Kisfenyő és még 1 ember kedveli ezt.
  12. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szép jó reggelt!

Nagyon szeretném talpra állítani a farmomat, mert most minden a feje tetején áll és nagyon nem tetszik. Hogy tudom megoldani?

13. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

Könyörgöm én most nem tudok a bogarakkal játszani de állítsátok már át a farmot mert ez így nem jó nem tudok rendesen játszani -- mit kell csínálni KÖNYÖRGÖK

14. kékbúzavirág

kékbúzavirág Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Az áprilisi tréfa talpra állítása: a beadandó felületen az áthúzott bogárra kell kattintani.

panyacs kedveli ezt.
  15. panyacs

panyacs Utánpótlás-írogató

Köszönöm az infót!

16. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Sajnos nem kaptunk semmilyen információt az április elsején kezdődött feladatokról, Így nem is tudunk segítséggel szolgálni róla.
    De gazdatársaitok már elkezdték a feladat teljesítését, megfejtését. Érdemes elolvasni miket írtak róla.

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...de-az-elseje-stimmel.16524/page-5#post-848438

Megkérek mindenkit hogy ne vegye el gazdatársai jókedvét!
    Nemtetszését, elégedetlenségét, ne a megbeszélő topikba tegye közzé. Kérném hogy azt a panaszkönyvbe írja meg.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/panaszkönyv.14375/page-69#post-848367

17. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

jó reggelt.Húsvéti event kosarat leadtam a nyereményeknél jelzi,is hogy földterület szabadul fel viszont nem tisztult ki.Ki be lépést végeztem.ID:46792867

18. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Nézd meg kérlek, hogy az eventablakban (a sárga épületet megnyitva) a jobb felső sarokban milyen beadási arányt látsz?
    Húsvéti fesztivál X/40....Az első, második, harmadik, hatodik és nyolcadik beadáskor nő a terület.

Nézzük, milyen jutalmak várnak ránk:

BeadandóJutalom
    1 db Húsvéti fészekújabb elérhető terület darab
    2 db Húsvéti fészekújabb elérhető terület darab
    3 db Húsvéti fészekújabb elérhető terület darab
    5 db Húsvéti fészekeventmatrica
    6 db Húsvéti fészekújabb elérhető terület darab
    8 db Húsvéti fészekújabb elérhető terület darab
    10 db Húsvéti fészekCsokiszökőkút
    25 db Húsvéti fészekTojásfejek munkában
    35 db Húsvéti fészekCsokitojás-tolvaj
    40 db Húsvéti fészekHúsvét 2018 felhősor
    A felhősor és a rávaló dekorok megszerzéséhez 40 db malomtermék szükséges.
    Ez 2.600 db eventnövény és 400 db felröppenő.

19. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

6/40 és még 2 területem nincs felszabaditva

20. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

2x2-es nagy kocka földterületet megpróbáltál kihelyezni ezt a kiírást követően?

Dalmacska20 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.