Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kiszcica

kiszcica Fórumprofi

Sziasztok! Elolvastam a csibeszoba ismertetőjét,nagyon tetszik. Csak az a problémám,hogy már vagy EGY teljes éve arra várok,hogy legyen kiscsibém,akit segíthetek. Az írja legyek türelemmel. De még meddig? Egy éve várok :( Nem lehetne ez ügyben tenni valamit? Előre is köszönöm.
    Gazda: kiszcica ID: 29800923

2. vénsárkány48

vénsárkány48 Fórumlakó

Gazdakörben a Kertészeti kiállítás 9. sorában az ezüst kész, és mégsem engedi a 10. sorban az ezüstbe berakni a növényeket. A szállítás szürke. Miért?
    vénsárkány48 ID 25432220

Piros* kedveli ezt.
  3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A kért növények közül a Begónia még nincs a te szinteden, ezért nem engedi beadni a feladatot. A 89. szinten lesz majd elérhető ez a virág.

4. -East17-

Szia!

Mi sajnos nem tudunk tenni ebben az ügyben. A játék készítői tudnak a problémákról, régebben kaptunk egy ígéretet, hogy a mentor rendszer átalakításra kerül, várjuk a változásokat.

5. vénsárkány48

vénsárkány48 Fórumlakó

Köszönöm a gyors válaszod. Erre nem gondoltam.

Piros* kedveli ezt.
  6. kiszcica

kiszcica Fórumprofi

Nagyon szépen köszönöm. Akkor még várok :)

7. véka40

véka40 Utánpótlás-írogató

Szóval feljebb írtam, hogy a moziban a kijelölgetős demo után nem ad feladatot, ahol nekem kéne ezt csinálni, és pontot sem ad, pedig már sokszor megnéztem, meg más filmeket is a demo végén megjelenő filmkockákra kattintva. 0 pontom van mindig. Miért?

8. -East17-

Szia!

A Mozi leírásában találsz némi támpontot a kijelölős feladatokhoz:

Mozi:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mozi.7141/

A filmkockás reklámok nem adnak mozipontot, azokat nem kell végignézegetned.

9. véka40

A leírásban az áll, hogy a koboldokat a Kerge kerten kívül bárhová kihelyezhetjük. Nekem nem engedi a Varázskoboldot és a Mandragóra koboldot kirakni a Baharamára! Miért?
    Az ügyintéző kobold nincs áthúzva, azt elvileg kitehetem majd. Ezek a koboldok használat után maradnak az eszköztáramban, vagy eltűnnek, ha lejártak?

Köszönöm

10. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek ne feledd, az ültetvényre csak azok bónuszok helyezhetők ki amik ott fejtik ki a hatásukat (pl. druida kobold).
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/inde...-–-avagy-hogy-kerül-a-kobold-a-kertembe.2342/

11. anna5309

anna5309 Utánpótlás-írogató

Bajban vagyok anna5311 ,megváltoztattam anna 5309re mert ez az év számom ez jelenik meg de a farmon a belépésnél még mindig anna5311 mit rontottam el?????
    köszi a segítséget

12. Laboviti

Anna5309:
    Szia!
    Az idézetet megnyitja a szögletes zárójelbe tett quote felirat névvel és számmal, a végét zárja a szögletes zárójelbe tett /quote parancs. [quote]

Az új fórumra történő első belépésnél a fórumnevedet változtattad meg. A profilodnál már az "új név" szerepel. Ezzel a gazdaságod neve nem változott.

13. véka40

14. Laboviti

A kalapács ikon segítségével törölheted a bónusz idejének lejárata után.

15. véka40

Ha töröltem a kalapáccsal elvész, vagy visszakerül az eszköztáramba és használhatom majd újra?

16. Laboviti

A "koboldos bónuszok" egy alkalommal használhatók. Így törlés után nem kerülnek vissza a menübe.

17. véka40

Köszönöm a válaszokat!

18. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

19. Lókötőrozi

Lókötőrozi Járnitanuló

Sziasztok! Amikor betölti a farmomat, ad egy reklámot, amiért nem kapok mozipontot. Kérdésem, hogy miért nem? Ha pedig nem ad, akkor legyetek szívesek kivenni. Köszönöm.

20. Laboviti

Szia!
    A fejlesztők azon dolgoznak, hogy távlati célként ezek a belépési videók a játékbeli mozi vásznán is megjelenhessenek.

Ezek a videók továbbra is megszakíthatók a "Skip Ad", vagy a böngésző újratöltése gomb használatával.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.