Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Lengyel95

Lengyel95 Junior szaki

Szia! "Chris G-nek" az üzeneteit , hogyan tudom megszüntetni , hogy ne "zaklasson"? Mert elég idegesítő >:(

2. csillu000

csillu000 Törekvő

Halihó boldog nyuszit nektek lenne egy olyan kérdésem,hogy a közeljövőben lesz e vmi kilátás arra hogy a sok-sok csillagot el lehessen vmire költeni mert csak gyűlik és gyűlik

3. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Ez a "tréfa" a Kármentesítő akció event része. Ártalmatlan, nem jelent veszélyt a farmodra nézve.
    Az event csevegőjében találsz erre vonatkozóan játékos tapasztalatokat, melyeket érdemes átnézned:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Éljen-május-elseje-hoppá-még-csak-április-van-de-az-elseje-stimmel.16524/

4. Wellwisher

Szia!

Mivel nem vagyok jós, így erre a kérdésedre nem tudok válaszolni.
    Viszont van a fórumon hivatásos jós, őt kéne megkérdezned!
    Jós Jónás jósdáját itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...ol-jónásné-is-szabadon-szárnyra-kelhet.14377/

csillu000 kedveli ezt.
  5. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Üdv!
    Valami Chris G ma kb.15 levelet küldött,nem lehetne állítani rajta?Már tiltottam,de csak jön a levél.Gondolom rendszer levél,de valaki nem kapott,én már 15-öt kb.

6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Bizti bejösz neki. :p ;)

-BombadilToma-, Gio és Álomhajsza76 kedveli ezt.
  7. Wellwisher

Szia!

Ez a "tréfa" a Kármentesítő akció event része. Ártalmatlan, nem jelent veszélyt a farmodra nézve.
    Amint valaki a beadással eljut a következő egységig, megszűnik az előző vicc és nyakába zúdul a következő. Tehát megszűnnek a Chris G levelei, de jönnek OTTO-ék és így tovább.
    Az event csevegőjében találsz erre vonatkozóan játékos tapasztalatokat, melyeket érdemes átnézned:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Éljen-május-elseje-hoppá-még-csak-április-van-de-az-elseje-stimmel.16524/

-ágianyu33- és Álomhajsza76 kedveli ezt.
  8. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Köszi a választ,de nem is az a gond,hogy féltem a farmom,hanem hogy idegesítő...amúgy sem úgy mennek a dolgok sokszor itt ahogy kellene,most meg még ez is...m1,majd csak vége lesz ennek is.

Remélem,mert ezt még meg tudom bocsájtani neki,szegény biztos látáscsökkentxD

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.4.18
  9. Tarantulakecsketeknő

Tarantulakecsketeknő Fórum-zöldfülű

10. aboga

aboga Aktív író

11. Wellwisher

Szia!

A Kármentesítő event teljes ideje alatt váratlan "tréfákkal" fogsz találkozni.
    Ezek ártalmatlanok, nem jelentenek veszélyt a farmodra nézve, de egymást követik a meglepetések...
    Amint valaki a beadással eljut a következő egységig, megszűnik az előző vicc és nyakába zúdul a következő.
    Pl. amikor megszűnnek a Chris G levelei, jönnek OTTO-ék és így tovább.
    Esetleg a 3. számmal jelzett gomb oda-vissza kapcsolásával próbáld meg kikapcsolni a farm fejre fordítását.

1: Itt látható a légycsapó mennyisége
    2: Haladási sor
    3: Ezzel a gombbal kapcsolhatók ki az április 1-i tréfák (Egyelőre úgy néz ki, hogy talán időről-időre valami új blődség jelenik meg; az elején a farmra kitett tárgyaink fejjel lefelé láthatóak) A szétrajzó bogarakat nem lehet kikapcsolni, vagy még nem találtuk meg a módját.
    4: Kosárvásárlási lehetőség
    5: Itt lehet ki- és bekapcsolni a büdösbogarakat, amiket meg kell etetnünk (jó, tudom, hogy nem ez a neve, de nem tudom, mi a neve)
    6: Itt látható, hogy eddig hány etetést csináltunk

-ágianyu33- kedveli ezt.
  12. hugineni

hugineni Aktív író

Sziasztok.Jött egy level ma.Chris G.Neven.Nem tudom ki ez nem ismerek ilyen nevü gazdat.A level tartalma valami kinai kriksz-kraksz.Kerlek utanna tudtok nezni?Felek valami virus.A nevem:hugineni Id:12368980.

13. Wellwisher

Szia!

Amint valaki a beadással eljut a következő egységig, megszűnik az előző vicc és nyakába zúdul a következő. Tehát megszűnnek a Chris G levelei, de jönnek OTTO-ék és így tovább.

14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A sziget alap, ültetvénynek nevezett területét szeretnéd tovább bővíteni.

Ha arra a részre kattintasz, ami még nincsen használatba, a "rendszer" a maja majmok szentélyébe irányít, mutatja, mit is kellene tenned.
    rum-kokos 7-es kamra.png

A negyedik terület a 7. kamrában található. Ezt a részt kellene neked előbb kiváltani.
    A kamra használata a + jelre kattintva történhet meg, belépési díj: 35 arany banán.
    Ha benn vagy a kamrában(hetedikben), akkor a középső sorban a bal oldali első szobor a 4. terület használatba vételére való szobor. Ennek kiváltási értéke 40 arany banán.

Javaslom, gyűjts még arany banánokat, azután menni fog a terület kiváltása is.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/maja-majmok-szentélye.700/#post-30160

15. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Kármentési akcióban kaptam levelet. mit kell vele csinálni / kutya? és egér?

16. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Semmit, a poén része. :)

17. Wellwisher

Szia!

Semmi teendőd nincs vele. Ez az event egyik "tréfája", melyet majd más érdekességek is követnek.
    Ezek ártalmatlanok, nem jelentenek veszélyt a farmodra nézve.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. Borka68

Borka68 Haladó

Sziasztok, remélem nem haragudtok meg, meg nyilván, hogy nem is a magyar csapat tehet róla, de ez a fordított farm borzasztó!!!!! Azt hittem, hogy április 1-je után elhagyjuk, gondoltam 1 napot mindenki kibír, dehogy most is. Elmegy az ember kedve a játéktól!!!
    A másik kérdésem illetve segítség kérésem, hogy megcsináltam a Baha füvészkert legújabb küldetését, de nem találom a fejlesztést. Hol kellene keresnem? Köszönöm: Borka

19. Wellwisher

Szia!

Természetesen nekünk nincs a kezünkben eszköz arra, hogy a játékot bármilyen formában is ilyenné alakítsuk...
    A Bahama füvészkert III. gazdaköri feladatot végezted el?
    Ebben a feladatsorban építési terveket lehet szerezni a meglévő füvészkertek fejlesztéséhez.
    Tehát Füvészkertet nem ad a feladatsor, azt ne is keresd.

-ágianyu33- és Borka68 kedveli ezt.
  20. Borka68

Borka68 Haladó

igen a Füvészkert III. gazdaköri feladatát végeztem el, és semmi plusz nem találok, fejlesztést sem, amit rátehetnék a már meglévő füvészkertre.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.