Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Igen, a Play áruházban kikeresed és telepíted ezt a programot (Puffin Web Browser néven találod).
    Köszönöm a türelmed, de csak most értem a kérdésedhez.

2. incimami

incimami Fórum bárója

Nagyon szépen köszönöm a türelmét hozzám. SIKERÜLT. Incimami

3. szivecskecsikvand

szivecskecsikvand Fórum-zöldfülű

Nincs félórája, hogy problémámra kérten segítséget. nem áprilisi tréfa számomra, valóságos pénzről szól. még a kérdésem, kérésem se találom nem hogy választ találnék.szivecskecsikvand, Id számom :54489713

4. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A kérdésed nem itt tetted fel, hanem egy másik topikban, ahol választ is kaptál.
    A zöld szövegre kattintva megtalálod:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...lános-témák-részleg.14196/page-65#post-850553

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. paraszt1964

paraszt1964 Fórum-zöldfülű

Helló! Lehet hogy nem jó helyre írok de sehol nem találok valakit aki meghallgatna és válaszolna! Az ajándék küldéssel van baj és a barátokkal. Van egy Cris G nevezetű valaki a mostani event folyamán került be a képbe, folyamatosan értelmetlen üzeneteket küld, és az ajándékküldésnél valami ottónak küld az én gépemről ajándékokat.Hiába tiltom újra megjelenik.Nem hacker az illető?

6. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Az április elsejei tréfa része. A tréfa nem csak elsejére szól. A kármentesítő event végéig találkozhatunk különböző tréfákkal, furcsaságokkal a játékban.

Eventablakban a hármas számmal jelzett helyen tudod kikapcsolni a tréfákat. Hol bekapcsolva mint a képen, hol áthúzva kell lenni a bogárnak, hogy az aktuális tréfa megszűnjön.

1: Itt látható a légycsapó mennyisége
    2: Haladási sor
    3: Ezzel a gombbal kapcsolhatók ki az április 1-i tréfák (Egyelőre úgy néz ki, hogy talán időről-időre valami új blődség jelenik meg; az elején a farmra kitett tárgyaink fejjel lefelé láthatóak) A szétrajzó bogarakat nem lehet kikapcsolni, vagy még nem találtuk meg a módját.
    4: Kosárvásárlási lehetőség
    5: Itt lehet ki- és bekapcsolni a büdösbogarakat, amiket meg kell etetnünk (jó, tudom, hogy nem ez a neve, de nem tudom, mi a neve)
    6: Itt látható, hogy eddig hány etetést csináltunk

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tési-akció-április-bolondja-event-2018.16516/

Phetyu13 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. Violka611

Violka611 Utánpótlás-írogató

Üdv! :) Esetleg tud valaki mondani arról valamit, hogy mikor szokott jönni a vándor vidámpark? 3 éves pályafutásom során egyszer sem találkoztam vele, persze biztos volt már, csak mindig lemaradtam róla... :(

8. paraszt1964

9. paraszt1964

Köszönöm!

10. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

A kártevő eventnél a Bugsy bogár mire használható?

11. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Semmire. Beváltásra kerül.
    5000tp, 5000btp, 5000 csp értékben.

KUNCZE kedveli ezt.
  12. Kékmadár1

Szia!
    Bizony azóta volt már néhányszor. Április 12-én lesz a következő látogatása, és 15-ig marad.
    Látogatásáról a hivatalos közleményeknél, és a naptárban olvashatsz.

KUNCZE kedveli ezt.
  13. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Köszi. Szia

14. Violka611

:DNagyon szépen köszönöm, nem tudtam , hogy benne van a naptárban is :'D Még egyszer köszönöm az információt! :)

15. JaniKlari

JaniKlari Utánpótlás-írogató

Sziasztok !

A mai napon kaptam üzenetet /levelet/ de sajnos számomra érthetetlen "hieroglifák" vannak, semmit sem tudok velük kezdeni. Mit kell csinálni vele ?

16. Kékmadár1

Szia!
    Chris G. leveleivel nem kell foglalkoznod. Ártalmatlanok.

Az április elsejei tréfa része. A tréfa nem csak elsejére szól.
    A kármentesítő event végéig találkozhatunk különböző tréfákkal, furcsaságokkal a játékban. Mint pl: Chris G. levelei.

Eventablakban a hármas számmal jelzett helyen tudod kikapcsolni a tréfákat. Hol bekapcsolva mint a képen, hol áthúzva kell lenni a bogárnak, hogy az aktuális tréfa megszűnjön.

1: Itt látható a légycsapó mennyisége
    2: Haladási sor
    3: Ezzel a gombbal kapcsolhatók ki az április 1-i tréfák (Egyelőre úgy néz ki, hogy talán időről-időre valami új blődség jelenik meg; az elején a farmra kitett tárgyaink fejjel lefelé láthatóak) A szétrajzó bogarakat nem lehet kikapcsolni, vagy még nem találtuk meg a módját.
    4: Kosárvásárlási lehetőség
    5: Itt lehet ki- és bekapcsolni a büdösbogarakat, amiket meg kell etetnünk (jó, tudom, hogy nem ez a neve, de nem tudom, mi a neve)
    6: Itt látható, hogy eddig hány etetést csináltunk

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tési-akció-április-bolondja-event-2018.16516/

17. Violka611

Az normális, hogy én egy ilyen levelet sem kaptam?o_O

18. dorima

dorima Fórum-zöldfülű

Én is kaptam és az írásjelekből összeállított képek nálam cicafejek és egy kutyus .

19. Kékmadár1

20. nogi-domi

nogi-domi Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Mikor lesz vége ennek a fordított világnak? Engem nagyon idegesít, alig tudok aratni, az alsó sorban a bogaraktól sem megy normálisan az aratás.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.