Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A kármentesítés event végeztével.
    Alsó sor bogarait a képen 5 számmal jelzett helyen tudod kikapcsolni.
    A fordított világot és más furcsaságokat a 3 számmal jelzett gomb kapcsolásával tudod kikapcsolni.

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tési-akció-április-bolondja-event-2018.16516/

Goldros kedveli ezt.
  2. nogi-domi

nogi-domi Utánpótlás-írogató

Oh, hálás köszönet :inlove:

3. Mokoro76

Mokoro76 Aktív író

Olvastam, hogy a gazdakörben új feladatok lesznek március 29-től. Nálam ezek a feladatok nincsenek, pedig magas szinten vagyok. Mégsem rakták őket játékba? vagy más oka van, hogy nálam miért nincs?

4. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

HELLO! Valaki megtámadta a farmomat, valami otto.....,nem létezó ajándékot kúld, minden lehetséges fach- ban,érfelmezhetetlen leveleket küld.Néha forditva állnak atz óljaim. SOS

5. Kékmadár1

Szia!
    Játékba kerültek a kiírás szerint. 2018. március 29. (csütörtök) 14:00-tól. A 110 és 125 szint között érhetőek el az új feladatok.
    Elérted már a 110 szintet?
    A zöld színű feliratra kattintva áttekintheted őket.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/page-7#post-845555

6. Kékmadár1

Szia!
    Ottóval nem kell foglalkoznod. Ártalmatlan.

Az április elsejei tréfa része. A tréfa nem csak elsejére szól.
    A kármentesítő event végéig találkozhatunk különböző tréfákkal, furcsaságokkal a játékban. Mint pl: Ottó.

Eventablakban a hármas számmal jelzett helyen tudod kikapcsolni a tréfákat. Hol bekapcsolva mint a képen, hol áthúzva kell lenni a bogárnak, hogy az aktuális tréfa megszűnjön.

1: Itt látható a légycsapó mennyisége
    2: Haladási sor
    3: Ezzel a gombbal kapcsolhatók ki az április 1-i tréfák (Egyelőre úgy néz ki, hogy talán időről-időre valami új blődség jelenik meg; az elején a farmra kitett tárgyaink fejjel lefelé láthatóak) A szétrajzó bogarakat nem lehet kikapcsolni, vagy még nem találtuk meg a módját.
    4: Kosárvásárlási lehetőség
    5: Itt lehet ki- és bekapcsolni a büdösbogarakat, amiket meg kell etetnünk (jó, tudom, hogy nem ez a neve, de nem tudom, mi a neve)
    6: Itt látható, hogy eddig hány etetést csináltunk

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tési-akció-április-bolondja-event-2018.16516/

7. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Küldeni akartam a szomszédaimnak ajándékot és a dobozra rákattintva csak egyetlen egy idegen név szerepel. Ez most tréfa vagy valaki belepiszkált a farmomba. Minden szomszéd neve helyett csak az az egy van.

8. BAttila89

BAttila89 Utánpótlás-írogató

Szia !
    Szeretném megkérdezni ,ha kétszer kipörgetem a 200% tp bónuszt ,akkor nem 400% -ban növeli a tp ?
    Mivel én azt látom ,hogy csak 200%tp számol .
    Köszönöm !

9. graffyrebeka

graffyrebeka Utánpótlás-írogató

Szia, az üvegházban nemesítésnél 5% éréscsökkentőt kaptam, de nem látom a hatását.
    graffyrebeka ID:29889552

10. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az áprilisi tréfához tartozik. Az event felületén kapcsold ki a tréfaságokat.

11. |Tamás|

Szia!

Az ellenőrzéshez Kérlek add meg az User ID számodat és felhasználói nevedet.

12. |Tamás|

13. Goldros

Goldros Fórumlakó

14. |Tamás|

Bogár repdesedés nem kapcsolható ki sajnos.

Goldros kedveli ezt.
  15. Goldros

Goldros Fórumlakó

Köszönöm . észre vettem:)

16. Ramada

Ramada Utánpótlás-írogató

Helló, nem tudom ki hogy van vele de már több mint 1000 csillagom van, lesz mostanága Bölcs Tölgy fejlesztés esetleg, mert bosszantó hogy semmire nem jók csak kapjuk őket rogyásig.

KUNCZE kedveli ezt.
  17. |Tamás|

Szia!

Egyelőre nem tudunk bölcs tölgy fejlesztéséről, így sajnos egyelőre nem tudod felhasználni a csillagokat, amennyiben valóban minden ki van váltva a tölgyön.

18. BAttila89

BAttila89 Utánpótlás-írogató

BAttila89 ID:14336980 az egyik 200%bónuszom már lejárt ,de remélem utólag is lehet ellenőrizni .
    Köszönöm !

19. |Tamás|

2018-04-03 09:54:15-kor és 2018-04-03 22:00:17-kor pörgetted ki. Össze kell adódnia a bónusz százalékainak, de mivel lejárt, nem tudom nálad ellenőrizni.

Tesztfarmon ellenőriztem, rendben működik a %-os bónuszok összeadódása.

20. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sziasztok!
    Ha kiteszem a felhőre a tárgyakat, akkor nem adja meg a tapasztalatpontot?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.