Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Gy.Erika.

.Gy.Erika. Járnitanuló

Köszönöm szépen...:)

2. apa00740

apa00740 Utánpótlás-írogató

Sziasztok kedves farmozók!
    Nem tudom hogy jó helyre írok -e de kérdésem az lenne hogy hová tűnt a Tüntetők a farmról dekor? A zöld napok felhősorról hiányzik nekem és még a cserenapokon sem látom. Ha valaki tud róla valami felvilágosítást adni akkor írjon legyen szíves! Köszönöm

3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Egy nagyon régi, 2012 eventben lehetett megszerezni.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/2012-05-04-zöld-hetek-rendezvénysorozat.2058/

Rendelkeztél valaha ezzel a dekorral? Ha igen kérlek nézz körül alaposan minden farmterületen, a nem tematikus felhősorokat is vizsgáld át.
    Keresésben segíthet a dekor képe.

Tüntetők a farmról

Az ellenőrzéshez farmnévre és ID számra van szükségünk.

4. apa00740

apa00740 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen Kékmadár1 a válaszodat! Na most az a helyzet hogy én akkor ezt a dekorelemet nem tudtam megszerezni tehát nekem nem volt meg soha éppen ezért próbáltam a cserenapon rákeresni de a cserélhető elemek listájába sem találtam ezt az elemet!Ha lehet nézzetek utána hogy nem található meg! Köszönöm szépen

5. Kékmadár1

Sajnos nem cserélhető, nem ajándékozható jelenleg ez a dekortárgy.

6. sylvery

sylvery Junior szaki

Sziasztok! Lepkereptető event leírását szeretném megtudni hol találom ??? Köszönöm

7. Kékmadár1

8. sylvery

sylvery Junior szaki

9. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Van 1 Kalóz papagáj hajóm Valdemártól.
    Vehetek még egyet?

10. Kékmadár1

Szia!
    Valószínűleg nem.
    De ha a hétfőn induló akció alatt a rendszer felkínálja megvételre, akkor megveheted.
    Ha nem vagy rá jogosult, nem is fogod látni az ajánlatok között.

11. Annamari87

Annamari87 Utánpótlás-írogató

Sziasztok egy kirakható iránt érdeklődné hogy hol és hogyan lehetett hozzá jutni mert nem találok róla semmi információt. Ez a kirakható pedig nem más mint Az Aranybanánok Szentélye. előre is köszönöm a segítséget

12. Kékmadár1

Szia!
    2013-ban egy akció keretében lehetett hozzájutni. Jelenleg nem megszerezhető. Cserélni, ajándékozni sem lehet.

Az aranybanánok szentélye

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-aranybanánok-szentélye.9300/

13. Annamari87

Annamari87 Utánpótlás-írogató

14. Felicity61

Felicity61 Fórum-zöldfülű

Remélem jó helyre írok, és tudtok segíteni.
    Tavaszi fesztivál felhősort szerettem volna venni, amikor megjelent, de nem láttam a listában a kártyás és a PayPal fizetési lehetőséget. Most szupertápot szerettem volna, de továbbra sincs a listában a kártya és a PayPal.
    Egyszer volt egy olyan üzenet, hogy én tiltottam le, de ilyet biztos nem tettem (nem is tudom, hogyan kell).
    A Supportot néztem, ott ilyen témát nem találtam.
    Kérdésem: hogyan tudom visszaállítani a korábban létező fizetési lehetőségeket?
    Gazda: Felicity61ID: 2868206

15. Kékmadár1

Szia!
    A játék supportjának kell írnod, az általános kérdések témakört választva. Részletesen számolj be a problémádról.
    Válaszát a regisztrációs e-mail címedre kapod majd. Kövesd az abban leírtakat.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

16. Felicity61

Felicity61 Fórum-zöldfülű

Köszönöm, megpróbálom

17. -hubertus1960-

-hubertus1960- Junior szaki

Sziasztok , tegnap este vásároltam "Közepes röpdösés kosár
    Ára: 1.790,-Ft
    2 db Pillangókert
    2 db Pillangókert 2. szint narancs
    1 db Illatszertár
    1 db Illatszertár 2. szint narancs
    120 db pillangó
    120 db pillangótáp
    80 db bájital
    40 db szupertáp " Igen ám de a 120 pillangot nem kaptam meg hol ott itt írja . Ez két földemet érinti !

Gazda: -hubertus1960-ID: 9886926 és ,
    Gazda: Tank_VicaID: 10117832 mind a két földön pillangó nélkül kaptam ! Köszönöm a segítséget !!

18. Kékmadár1

Szia!
    A hiba ismert, és már javították is. Aki korábban vásárolt kosarat, és nem kapott meg mindent, annak a mai nap folyamán egy script jóváírja.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pillangótenyésztést-támogató-kosárvásár.16553/#post-854723

-ágianyu33- kedveli ezt.
  19. -hubertus1960-

-hubertus1960- Junior szaki

20. almatorta

almatorta Junior szaki

Segítséget szeretnék kérni kb 1 hete kiraktam egy nagy értékű tenyészállatot (emlékeim szerint macskát) a piacra de már nem látom a piacon de a pénzt se kaptam meg érte . Már kezdek kételkedni magamban de a pajtában sincs . előre is köszi a segítséget
    almatorta 2330772

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.