Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

2. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! 1634-es hozzászólást olvasd el.

3. Laca101

Laca101 Járnitanuló

4. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Volt már lehetőség régebbi felhősorok megvásárlására. De hogy lesz-e még, és ha igen mikor, azt sajnos nem tudom megmondani.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. Laca101

Laca101 Járnitanuló

Köszi. Ez van. Ha hamarabb kezdem az eventet, akkor meg lenne. Na mindegy, szia.(sztok.)

6. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Bizony azt nem váltottam ki. Eszembe sem jutott kiváltani, mert nincs rá szükségem, van belőle épp elég. Viszont a varázsfa az kellene, abból nincs sok. 425 csillagot most el kell használom számomra feleslegesen, hogy hozzájuthassak ahhoz, amire viszont szükségem van. Jól kitalálták. De nem te tehetsz róla persze. Neked nagyon köszönöm, hogy az elérési útra rávezettél, nem jutott volna eszembe. Köszi mégegyszer.

7. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Elég csak az első lépés, rögtön enged a varázsfához. Így 175-ből megúszod.

8. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

NAGYON-NAGYON kÖSZI :D

mebajah kedveli ezt.
  9. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Segítséget szeretnék kérni! A Farmerama Enciklopédiának a fákra vonatkozó részét átbogarásztam (Farmexpress, Fás válogatások, Titokzatos csemete rejtelmei), de az alábbiakról nem találtam információt. Ezekhez kérnék segítséget, hogy mikor és hol voltak megszerezhetők!
    Szurinami cseresznye
    Chilei fenyő
    Pekóndió
    Előre is köszönöm a segítséget!

10. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A háromból kettő a napokban volt újdonság:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/titokfa-akció-farmra-és-bahára-2018-április.16586/

A harmadik pedig 2 hónapja került be a játékba:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...e-rejtelmei-bahamarama.422/page-2#post-826567

11. brummika

brummika Aktív író

Sziasztok!
    A fafellendülés kiváltása után újra ki kell rakni a fákat, csak akkor érvényesül a gyorsabb növekedés? Kiváltottam az összes rekeszt, de feleslegesen nem akarom az összeset törölni és újra kirakni.
    Köszönöm!

12. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A kint lévő fák esetében az első aratást követően fog érvényesülni a rúna hatása.
    Tehát érdemes mérlegelned, hogy dolgozol a fák leszedésével és újra telepítésével, vagy kivárod a rúna kiváltását követő első aratást...
    A fejlesztett fáknál a fejlesztéseket jelenleg nem érzékeli a rendszer, a javítás reméljük mielőbb megtörténik.

brummika kedveli ezt.
  13. bettykati83

bettykati83 Járnitanuló

Sziasztok:)
    Pörgettem ma ket 100%-os TP bonusz, es nem latom hogy mukodne. Valaki utanna tudna nezni? Nagyon halas lennek. Köszönöm. bettykati83 ID: 22763914

14. mamika0256

mamika0256 Fórum-zöldfülű

A Rock 'n' Roll Robotos event meghosszabbításra került, de nem tudok elektronikus csillagot vetni. Hogyan tovább?

15. Kókusztej

Kókusztej Törekvő

Szia!
    Azt már nem is fogsz tudni. A tegnapi nap folyamán kijött egy hivatalos tájékoztató, bemásolom neked:
    Kedves Játékosok!

A rock ’n Robot event változásai a következők 2018. április 24. kedd 16:00 órától. (amint a szinkronizálás megtörtént)

Az event meghosszabbításra került az elmúlt napok hibáit számításba véve.
    Befejezési idő: 2018. április 29. vasárnap 22:00 óra

A varázsfa nem ad MI chip felröppenőt!
    A MI chip felröppenő nem küldhető ajándékként, farmaranyért sem.
    A MI chip nem fog felröppenni aratások alkalmával.
    A MI chip felröppenő csomagban sem vásárolható, a robotos eventes kosarak sem érhetők el ezután a játék felületén.

Az elektronikus csillag eventnövény nem ültethető.
    Ami ilyen növény a földben elvetett már, az learatható.

Az alaplap malomtermék előállítható a malomban.

Az eventablakban a kosár gombja és a felröppenő + gomb szürke, nem használható.

A fel nem használt eventes termékek a jövő héten, április 30-tól kerülnek beváltásra központilag.

Kompenzációként alaplapokat kapunk, amivel az event folytatható, befejezhető.

A kompenzációs csomag a hírek felületén keresztül lesz elérhető.

Még nincs pontos idő, amikor elérhető lesz, de valószínűleg holnaptól vasárnap estig. Amint pontos időt tudunk, bejelentjük.

A kompenzációs csomag tartalma:

1 Répás-almás csatni
    2 db Farmmunkás kupon (1 óra)
    2 db Farmmunkás kupon (3 óra)
    5 db party pörgetés
    50 adag szupertrágya
    20 adag Kacsa Kata szupertrágya
    20 adag szupertáp
    18 db alaplap - malomtermék a robot táncoltatásához
    1.000.000 csengőpengő

Köszönjük a türelmet, a megértést!

Tisztelettel
    a Farmerama csapata

Update: A kompenzációs csomag átvehető lesz a Hírek felületén
    2018. április 25. szerda 14:00 óra és 2018. április 29. 21:59 óra között.

16. Wellwisher

Szia!

A bónuszrekeszeid (farm baloldalán az eventóra alatt, a zászlóddal ellátott ikonra kattintva) fölötti sorban nem jelenik meg a TP bónuszok ikonja?
    Miből érzékeled úgy, hogy nem működnek? Nem emelik meg a tapasztalatpontot?
    Mikor pörgetted ezeket a bónuszokat?

17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nem tudom, hogy ez most csak egy megjelenési hiba, vagy tényleg nem állt át a víztartály a rúnák hatására. Segítenétek ezt kideríteni nekem?
    A Tölgy hatására ennyinek kéne lennie és a tartályon a szám ezt mutatja:
    és:
    Azt majdnem elfelejtettem hozzátenni, hogy prémtag vagyok.
    -gyöngy-581
    ID: 40951777
    Köszönöm.

18. Wellwisher

Szia!

A rúna hatására 400-as a víztartály maximális mérete, de Prémium tagoknál ez 600 egységet mutat, noha korlátlan a vízhasználat.
    A rúna teljes kiváltását megelőzően a Prémium tagság mellett (a megjelenítés szerint) 500-as víztartályunk volt, most 2x50 egységgel növekedett.
    Természetesen csak a megjelenítés szerint ennyi egység vizünk van, hisz továbbra is korlátlan a Prémiumosok vízhasználata.

19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm szépen a választ.

20. bettykati83

bettykati83 Járnitanuló

Ma pörgettem öket. Nincs a bonuszrekeszben. Pörgettem 100% termenybonuszt is, az ott van, es müködik is. Nem ertem. Remelem nem en vagyok zizi.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.