Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sancika555

Sancika555 Utánpótlás-írogató

Szia ! Köszönöm megtaláltam, arra nem gondoltam ,hogy kihelyeztem a kerge kertbe.

2. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Sziasztok! Kérdésem lenne, hogy a Bölcs tölgynél miért nem tudom kiváltani a "Shopping mánia/. A csillagom meg van.
    Előre is köszönöm a tájékoztatást

3. aragorn*

aragorn* Haladó

igen, ezt tudom, csak hogy most hogy frissitettem a mobilon a puffin böngészőt, sajnos ez már igy nem működik, sem a vetés, sem pedig a vizezés

4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

9. Shoppingmánia (Rendes farm élmény rúnán keresztül érhető el.)
    A gazdaboltból (piros kosár) több növény vásárolható ezzel a rúnával.
    1. szint: 100 helyett 150 darab Ára: 50 csillag
    2. szint: 150 helyett 200 darab Ára: 75 csillag
    3. szint: 200 helyett 250 darab Ára: 100 csillag
    4. szint: 250 helyett 300 darab Ára: 125 csillag

Ismertető itt:
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...z-erdei-tisztás-ismertetője.2159/#post-857869

Figyelj az egymásra épülésre, mit milyen előfeltételekkel lehet kiváltani!

5. Gereblye

Gereblye Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Kérdésem az lenne, hogy csak barátnak tudok ajándékot küldeni akit felvettem a "barátaim közé" vagy másnak is tudok akinek csak mondjuk egy szer küldenék ajándékot?! Régen úgy emlékszem a postán lehetett valami opcióval kijelölni valakit de most ott NEM találom?!
    Köszönöm a választ előre is !
    üdv: Gereblye

6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Szomszédaink a jobb oldali szomszédos menüben találhatók.
    Ez a státus különleges, több előnyt élvez.

A barátok azok a személyek, akikkel levelezünk, ajándékot küldhetünk, kaphatunk tőlük.(egyszer vagy rendszeresen akár)
    Ehhez kapcsolatot kell létrehozni.
    A postán a levélküldést használva. Majd a kimenő csoportban a név mellett a műveleti jelet "pipával", kattintással kell ellátni, így a barátlistára kerül az érintett játékos, mert kizöldül egy új kapcsoló a felvételhez. Az ajándékozás fül alatt megjelenik az új partner, és nincs akadálya az adomány küldésének.

Ismertető képekkel, tanácsokkal- kattintsd a zöld színű szövegre, akkor a link tartalma egy új lapon a böngésződben már olvasható is- oda és vissza kattintással beazonosíthatod a farmodon a lépések megtételét:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/posta-barátlista.1816/#post-4794

7. Makító86

Makító86 Járnitanuló

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy Bölcs tölgynél a shoppingmánia rúna miért nem érhető el számomra?

Előre is köszönöm a segítséget!

8. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A Shoppingmánia mindenki számára elérhető, azonban mint alább láthatod a kiváltás sorrendhez van kötve.
    Először a Rendes farm élmény rúna 1. szintjét kell kiváltanod, ennek a feltételnek a teljesülése után léphetsz a Shoppingmániára.

7. Rendes farm élmény (A barkácsolás mestere rúnán keresztül érhető el.)
    1. szint: aratáskor 5%-kal több TP mindenből a Rendes farmon Ára: 75 csillag
    2. szint: aratáskor 10%-kal több TP mindenből a Rendes farmon Ára: 100 csillag
    3. szint: aratáskor 15%-kal több TP mindenből a Rendes farmon Ára: 125 csillag
    4. szint: aratáskor 20%-kal több TP mindenből a Rendes farmon Ára: 150 csillag

9. Shoppingmánia (Rendes farm élmény rúnán keresztül érhető el.)
    A gazdaboltból (piros kosár) több növény vásárolható ezzel a rúnával.
    1. szint: 100 helyett 150 darab Ára: 50 csillag
    2. szint: 150 helyett 200 darab Ára: 75 csillag
    3. szint: 200 helyett 250 darab Ára: 100 csillag
    4. szint: 250 helyett 300 darab Ára: 125 csillag

A Bölcs tölgy új rúnáinak ismertetőjét az alábbi linket megnyitva találod:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/#post-857869

mebajah kedveli ezt.
  9. -Aryka-

-Aryka- Aktív író

Sziasztok!
    MIért van most karbantartás,mikor event indulás van?

10. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Ha tudnánk a miértjét, akkor hivatalos tájékoztatást olvashatnál róla.
    Ez bennünket is éppúgy meglepett, mint Téged.
    Türelmedet kérjük, amint lesz hivatalos információnk, akkor kiírjuk.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Hivatalos!

Bekotól:
    Kedves Játékostársak!

A játék történetének egyik legfurcsább hibája jelentkezett most.
    És sajnos a folytatás még furcsább lesz.

Lesznek olyan játékosok, akik be tudnak majd lépni és lesznek olyanok, akik nem.

Nagyon fontos: Az eventek és a baby boom nem kerül vissza a játékba ma este. Tehát a tenyésztéseket ne szedjétek le, mert sem lakatot, sem iker állatot nem ad a tenyésztés!

Néhány információ a hibáról, hogy tisztábban lássátok az eseményeket:
    A hiba a prémiumos automata fa aratásban van.
    Olyan mértékű hibáról beszélünk, aminek nem a javítása okoz gondot, hanem a "károk" elhárítása.
    Egyesek több 100 szintet léptek és sok-sok százezer fatermést kaptak a hiba miatt.

Azért, hogy a játék ne legyen teljesen elérhetetlen, a központban azt a döntést hozták, hogy a NEM prémiumos gazdák vissza tudnak majd lépni a játékba.

Újra hangsúlyozzuk, az eventek és a baby boom nem lesz játékban. Ne szedjétek le a tenyésztéseket!

A prémiumos játékosok sajnos nem tudják majd elérni a játékot.
    Pontosabban: a hivatalos levélben az szerepel, hogy az "érintett játékosok" nem tudnak visszalépni. Ez akár azt is jelentheti, hogy azok a prémiumos gazdák, akik nem használták ma 14:00 óra után az automatát, be tudnak majd lépni.
    Ez a kérdés egyelőre nem tiszta még. Ez ügyben kérem megértéseteket!
    Az eventek módosított időpontjáról azonnal tájékoztatást adunk, amint információnk lesz.

Természetesen kompenzációt is kapunk. Erről sincs még pontos adatunk.

Azok a prémiumos gazdák, akik nem tudnak majd belépni a játékba, külön vigaszdíjat fognak kapni.
    Sajnos arról nem kaptunk tájékoztatást, hogy nekik meddig kell várniuk a hibaelhárításra és mikor lesz számukra is újra elérhető a játék.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/karbantartást-követő-állapot.16673/

Utoljára szerkesztett: 16.5.18
    Zsófi0101 és Kukackukac2 kedveli ezt.
  12. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórum ismerője

Sziasztok! Mégis milyen változás történt a farmon, nekem nem tűnik fel semmi?

Köszi szépen a tájékoztatást.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.5.18
    mebajah kedveli ezt.
  13. csilla34

csilla34 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nem tudom,hogy hova kellene ezt a problémámat írni.... ! Köszi a hosszú karbantartást..... így sajnos elvesztettem a mindennapi belépésemet az ajándék bónusznál!! Lehet,hogy ez valakinek nem fontos,de nekem igen!Eddig minden nap be tudtam lépni a kezdetektől...... így ma az 1nappal kezdtem! Gratulálok a játékkészítőknek!!!

viragosmezo kedveli ezt.
  14. nova14

nova14 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A tegnapi nap folyamán a karbantartás miatt nem tudtam belépni a farmra, ezért a belépési bónuszom lenullázódott. Ezt ki lehet küszöbölni, vagy a 300 valahanyadik nap folyamatos belépés most nulláról indul?

viragosmezo kedveli ezt.
  15. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Elhiheted, hogy ez nem volt szándékos.
    A problémát jeleztük az illetékesek számára, de az az igazság, hogy most ettől sokkal égetőbb dolgok vannak, nevezetesen a prémium gazdák még mindig nem tudnak belépni a játékba. Gondolom te is megérted, hogy most ennek a megoldása az elsődleges feladat, minden mással csak utána fognak foglalkozni.

viragosmezo kedveli ezt.
  16. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A felmerült problémát jeleztük az illetékesek számára. Az, hogy pontosan milyen módon fogják majd ezt kezelni, nem tudjuk jelenleg megmondani.

Ernőkee, viragosmezo és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. jutkalori58

jutkalori58 Fórum-zöldfülű

Szia! Kérlek segíts!Nem jelent meg a majmok szentélye feladatsor és a tenyésztési feladatsor sem.ID:24265162.Köszönöm. 2018.05.17.

18. Petike1968

Petike1968 Fórumprofi

szia. váratlan hiba miatt elhalasztották az eventeket.

19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Egyelőre minden elhalasztva, hisz a prémiumos farmok továbbra sem működnek.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. jetti1980

jetti1980 Utánpótlás-írogató

Sziasztok,nagyon csúnya húzás volt ez, mert én,nem vagyok,prémium tag,és nem is léptem,száz szintet sem.Tegnap este,is próbáltam belépni,de még ide sem engedte,hogy írjak,pedig csak jelezni akartam ,hogy nem tudok belépni a játékba. Még egyszer hangsúlyozom "nem vagyok prémium tag",ezek után ,én milyen kompenzálást fogok kapni.Válaszod előre is köszönöm

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.