Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pacsimacsi

pacsimacsi Törekvő

Sziasztok!
    érdeklődöm, hogy a "farkas szomszéd" állandó gazdakörihez hol találok leírást?
    Köszi

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

3. pacsimacsi

pacsimacsi Törekvő

Köszönöm

4. tintina74

tintina74 Fórum-zöldfülű

Szomorúan vettem észre,hogy nem jár autómatikusan a napi ajándék az Adventi naptárról ha egy nap nincs lehetőségem belépni,hanem meg kell vennem.Tavaly visszamenőleg is megkaptuk ha nem tudott az ember napokig belépni akkor is.

5. -East17-

Szia!

A fejlesztők döntése alapján idén a visszamenőleges ajándékok csak FA ellenében válthatók ki. Erről az ismertetőben tájékoztattunk is benneteket:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/adventi-kalendárium.11583/

6. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Nagyon köszönöm, de még reggel nem volt meg!

7. beryke7070

beryke7070 Járnitanuló

A veronka 61 az is az én farmom és ott is két rend van minen állatkából azzal a különbséggel hogy ott meg is vannak.

8. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, ezt az anomáliát a supporton jelezd.

9. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Szeretném megtudni, hogy a mozival másnak is van problémája, vagy csak én vagyok kiváltságos. Hetek óta semmi nincs, de most már az sincs. Megjelenik, hogy "kérlek várj", aztán az üres képernyőt bámulhatom unalomig.Bezárás után újra ugyanez történik. A SEMMI.!
    Kérek szépen egy néhány lelkesítő szót.

Barnabás kedveli ezt.
  10. Laboviti

Szia!
    Nincs rálátásunk arra, hogy a farmokon mikor kezdődik a vetítés. Nincs információnk a filmek időbeli megjelenéséről. Nem tudjuk befolyásolni a filmek adott farmon történő megjelenését/ vetítését/jutalmazását.
    Ha van reklámfilm nézhetjük, ha nincs várni kényszerülünk.

Lelkesítő szó helyett csak ezt a tényt írhatom.

11. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Köszönöm!Szia.

12. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sziasztok! a nemesitésről hal találom a leirást? he tudnátok segiteni megköszönöm.

13. -East17-

14. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

köszönöm

15. -Anyecska0302-

-Anyecska0302- Járnitanuló

Kérdésem a következő: ma reggel 9 órakor parti pörgetésből kaptam Boldog liliom nevű (állítólag főnyeremény) ajándékot, amit meg is találtam a váza ikon alatt, de kirakni sajnos sehová nem lehet, mivel át van húzva. Állítólag a 2. szinttől, 1x1 területre kitehető. 86-os szinten vagyok, nem értem, mikor, hová tudom kihelyezni, vagy egyáltalán mit is kell vele tennem, vagy csak nézegessem az áthúzott nyereményt ? Nesze semmi, fogd meg jól ! ID 15578331 Üdv.: -Anyecska0302-

16. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia -Anyecska0302-!

Boldog liliom

A virág érési ideje 18 óra.
    Amit ad 400 BTp
    Területigénye: 1X1
    Kihelyezhető: a Bahamarama sziget ültetvényre és a Kincses szigetre.

17. -Anyecska0302-

-Anyecska0302- Járnitanuló

Hálás köszönetem a gyors válaszért, oda éppen nem próbáltam, további jó munkát kívánok. Anna

18. ada77201

ada77201 Fórumlakó

köszi a figyelmeztetést!:):D:)

19. Laboviti

Szia!

A pozitív visszajelzéseket is a Panaszkönyv topicba várjuk.

20. attilaw

attilaw Fórum-zöldfülű

Sziasztok sikerült a kerekkeréken kipörgetnem egy Boldog liliomot, de sehova se tudom kitenni. Hól lehet kitenni?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.