Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. klaci10

klaci10 Fórum-zöldfülű

2. accinti

accinti Fórum-zöldfülű

3. ica1956

ica1956 Junior szaki

Sziasztok szeretném meg kérdezni, hogy ma meg jelent a polip aszt hol lehet meg vásárolni vagy mit kell tenni érte ,hogy meglegyen. Választ elöre is köszönöm.

4. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Az alábbi linkre kattintva tudsz tájékozódni.
    https://board-hu.farmerama.com/inde...enyészet-állandó-gazdaköri-küldetéssel.16701/
    Továbbá egy ki és belépést csinálj, hogy frissüljön a játék és megjelenjen az eventóra ablakában ez az event is.

5. forraifk

forraifk Járnitanuló

Sziasztok! Kérdésem: nálam miért nem jelenik meg "A sziget hőse" gazdaköri küldetés. 109-es szinten vagyok. ID: 9203477 Köszi szépen!

6. Wellwisher

7. rum-kokos

rum-kokos Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Érdeklődnék, ha a Bölcs Tölgynél kiváltom a Vadaskertet azt rögtön tudom használni, vagy kell még hozzá valami? Köszönöm.

8. forraifk

forraifk Járnitanuló

9. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Hogyan lehet poliphoz jutni.

10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

11. Wellwisher

Szia!

Rögtön használatba tudod venni.
    De lehetőséged van bővíteni is a férőhelyek számát.
    A Vadaskertről részletes információt az alábbi linket megnyitva találsz:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/vadaskert-az-első-raktárház.14039/

12. rum-kokos

rum-kokos Utánpótlás-írogató

13. hunorkám2

hunorkám2 Törzsjátékos

Sziasztok!

Tegnap megoldottam egy feladatot, amiért 36 órára kaptam egy minden farmunkás gépet. Ma pedig, tehát, 24 óra múlva már nem aktív.
    /mire jó egy tűzcsap/ 10/10-es feladat.

Nem értem, hogy miért lett lecsökkentve az idő.

Válaszotokat előre is köszönöm!

hunorkám2ID: 54543070[​IMG]

14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A "Mire jó egy tűzcsap" gazdaköri feladat 10. részének gyémánt feladatát 2018-05-24-én 09:11:37 órakor teljesítetted.

A jutalom: minden munkás 36 órára.

Sajnos lejárt a jutalom szolgáltatás, mert ma már május 25-e van, időben 21:42 óra ...

A lejárat pontos ideje: 2018-05-25-én 21:11:37 óra

Adrikaa1999 kedveli ezt.
  15. Hooker78

Hooker78 Utánpótlás-írogató

Üdv mindenkinek.Kérdésem illetve tapasztalatom szeretném megosztani.Mennyi titokzatos olat kell venni hogy biztosan legyen egy polipfarmom(nem a 600 farmaranyos tuti tippre gondolok),bár lehet jobban jártam volna.Vettem kb 18-20 titok olat mert szerettem volna egy polipot (hátha) nsikerül,Hááát nem...Sajna ugy veszem észre ,hogy az utóbbi idöben itt is elkezdödött a minél több pénz hajhászás.Régebben spec olat adott a gazdaköri feladat is,ujjabban nem.Na mindeggy csak észrevétel.Vessetek ,arassatok.
    Üdv és kellemes 7végét Hooker78 :-D

16. tamaboy

tamaboy Járnitanuló

Sziasztok!Elértem az alkimista 5.szintjét.Nem találom a növekedésserkentő terméket.Milyen feltétel vagy egyéb dolog szükséges hozzá?

17. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A "Tengeri kaland " gazdaköri feladat 5 gyémánt szintjén lehet megszerezni a Növekedésserkentő receptjét.

tamaboy kedveli ezt.
  18. serenge1

serenge1 Aktív író

Szia!
    Szeretném a zuhatagot teljesen kiváltani.
    Már csak a Fpengős lehetőségem van.
    Honnét tudok több farmpengőt szerezni?

19. Kékmadár1

Szia!
    Pontos számot nem tudok mondani neked.
    Hatalmas szerencsével lehet akár 1db-ból is az áhított ól. De akár több tucat is kevés ha nincs szerencséd.
    Mindenképpen megfontolandó a csomag, mert abban garantáltan van 1.

20. Kékmadár1

Szia!
    Farmpengőt többféle módon is lehet szerezni.
    Kerekkeréken kipörgetve.
    A nublionok látogatásakor.
    Eventnyereményként.
    Gazdaköri feladatok teljesítésével.
    Ládákból.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.