Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. susi261

susi261 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Így még soha nem jártam,de növelni akartam a gombaerdős területem,amihez macskatündér kell.Nekem nincs,és nem is jöttem rá,hogy tehetnék rá szert.Köszi előre is a választ!

2. rozo52

rozo52 Törekvő

Jack boltjában tudod kiváltani ,első oldal középső sor első ikon

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. hajnibaba10

hajnibaba10 Haladó

Sziasztok. Az eventel kapcsolatban az a kérdésem hogy mi az a TIKI TOTEM amit a 8 feladat ezüst első feladatához be kel adni? Az honnan lehet szerezni? Köszönöm a választ.

4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A Tiki totem a tukánodú terményese.
    Először a Szentély 6. kamrájában ki kell váltanod a szobrot a tukánodú hozzáféréshez.
    Ezzel a terményesének, a Tikitotem-műhelynek jogát is megkapod. Amit egyébként a Gazdaköri: Sziget hőse feladatából meg is lehet szerezni. Utána vehetsz a totemből a piacon.

-ciklon73- kedveli ezt.
  5. Theeme

Theeme Törzsjátékos

Kérdezném,hogy a totemoszlopoknál hogyan teljesítsem a feladatot ha ez esetben nincs fókám?-hogy tudok tovább lépni?

6. Othep

Szia!

Ha még nem adtál be az oszlophoz semmit, akkor választhatsz másikat.
    Ha már elkezdted a beadást, akkor ki kell váltanod a Fókamedencéhez való hozzáférést.
    Szentély 9. kamra, utolsó szobor.

A piros kosából lehetőséged van fókamedencét venni, és magad is termelheted.
    Vagy vásárolhatsz fókát a piacon.

Ha nincs elég aranybanánod a kiváltáshoz, ajánlom gyűjtés céljából nézd át a gazdaköri küldetéseket, a Farmárudában farmpengőért kiváltható aranybanánkészletedet, illetve olyan gazdaköri feladatokat is tudsz teljesíteni esetleg, melyeknél a tapasztalatpont nagysága miatt szintet léphetsz a szigeten. Szintlépésenként 5 aranybanánt lehet szerezni.

Utoljára szerkesztett: 26.5.18
    Matold és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Jééé, modi lettél? ;) Gratula. :)

Matold kedveli ezt.
  8. Othep

Nagyon köszönöm, nemsokára bemutatkozom a Ki kicsodában, és majd oda írhattok. :)

Matold kedveli ezt.
  9. -MARAKESH-

-MARAKESH- Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    Azt szeretném megtudni hogy mi az a csere engedély és amikor megkapom mint napi belépési bonuszt hol találom meg?

10. Othep

A cserenap időszakosan megrendezésre kerülő esemény. http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...jándékozási-és-kereskedési-nap-cserenap.2741/
    Ilyenkor használhatod a csereengedélyt.
    Ha épp nincs event, a pajtában találod meg és szürke.
    Az esemény pontos időpontjáról a Hivatalos Közleményekből tájékozódhatsz.

Matold és -MARAKESH- kedveli ezt.
  11. narancs41

narancs41 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, nem voltam itthon, ma akartam a kárpótlási csomagot kiváltani, de már nem lehet, mert nem adja be ezt a lehetőséget! Ennek volt lejárati ideje? köszi a választ.

12. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. siposani54

siposani54 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Tudna valaki választ adni,hogy végig csináltam a neonos eventet.Megpróbáltam rátenni a felhőre a kitehetőket.Nem engedte.Gondoltam,ha vége az eventnek,akkor engedi.Volt már ilyen.De most már a felhő sincs meg.Hova lett?

14. Wellwisher

Szia!

Az ellenőrzéshez szükségünk van a farmnevedre és az ID számodra.
    Ezek megadását követően tudunk csak segíteni.

15. siposani54

siposani54 ID.10077200 Köszi előre is

16. Wellwisher

Kollégám elvégezte az ellenőrzést.
    Az eventben volt 3 állatos rész, melyek maradéktalan teljesítését követően megnyílt egy negyedik feladat. (Képen:középen a lakatos)
    Ennek teljesítése Nálad sajnos elmaradt, pedig ez rejtette a felhősort.
    Eventablak

Az event részletes ismertetőjét a zöld szövegre kattintva éred el:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/neonfényes-ólak-vii-2018-május.16660/

Legközelebb, ha valamit nem találsz, vagy problémád adódik, akkor kérlek, hogy azonnal jelezd felénk.
    Ha most időben tudtunk volna a problémádról, akkor kaptál volna időben választ és még elvégezhető lett volna a feladat az event ideje alatt.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. siposani54

Köszi a gyors választ.Nagyon szomorú lettem.

18. Szomasy

Szomasy Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Kérdésem hogyan lehet hozzájutni a Maja masz -hoz? Valami kell az előállításához és hol pontosan? Folyamatos előállítása, megvétele?!
    Leírás erről és az ilyen új "fokozókról" van valami valahol?!
    Még azt a kérdezném meg hogy Party Pörgetés 1 és 4-ben 1-1 db hiányzó kitevőhöz mikor és hogyan lehet hozzájutni, cserélni esetleg vagy küldeni mert ott áll van ahol 4-5 darab és máshol másnál meg hiányzik nem értem miért kell ennyire "kivárni" a dolgokat?!
    Van amiből nálam is 8db feleslegesen van amiből meg semmi, nem értem miért nem lehet valahogy elosztani az esélyeket igazságosabban?!
    Köszönöm a választ előre is!
    Köszönettel: Szomasy

19. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Maja maszkot a Körhinta játékóra nevű tárgy adja. Nagyon régi event nyereménye volt. Sajnos nem tudsz hozzájutni.
    Nem is piacképes, a szomszédaidtól tudsz kérni napi ajándékként.

Tulajdonságai (ha csak simán kiteszitek a farmra):
    • Érési idő: 40 óra
    • Amit ad: 5600 TP és Tiki bónusz: 20% érésidő csökkentés a Bahamán elvetett zöldség kategóriájú növényekre, 6 órán keresztül.
    • A Munkások learatják a Körhintát!
      • Helyigénye: 2x2-es terület (a szigeten nem kitehető!)
      • Ez a játékelem is a Gazdaboltban megvásárolható 100 Faramarany ellenében.
    A Maszk az Éléskamrában található:

Valamint a nemrég véget ért Neonfényes ólak VI. eventben megnyerhető felhősor ad Maja maszkot.
    Neonfényes ólak felhősor 6
    • Lezárási idő: 12:00 óra
    • Kategória: Tárgyak sorai
    • Jutalom:
      • baha szint szorozva 150 BTP
      • 1 db Maja maszk
      • 1 db Bájitalos láda
      • 1 db Egzotikus tápok ládája
    • Tematikus felhősor, meghatározott dekor elemek helyzehetők rá. (Neon majom, Neon teve, Neon panda)
    A parti pörgetések hiányzó elemeit, már volt lehetőség utólag megvásárolni. Hogy lesz-e még és mikor, azt nem tudom megmondani.
    A hivatalos kiírást kell folyamatosan figyelni.

Fokozókról leírást a bónuszlexikonban találsz.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bónuszlexikon.2179/

Mindenről részletes leírást, az enciklopédiában találsz.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-enciklopédia.6738/#post-21618

-ágianyu33- és Marika312 kedveli ezt.
  20. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Szia!
    Kitettem a FA-at adó golyórágó adagolót.
    Kérdésem: Ha már nem ad FA-at, adni fogja a jelenlegi tp-t?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.