Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Ott van az most is, csak mivel új rúnák kerültek játékba, már nem a csúcsán van.
    Kicsit lejjebb háromszög formájú rúnát keress.

2. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

köszönöm.

3. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Szia!
    A 200 fölötti szintlépéskor "talányos fa ládáját"kaptunk.
    Azt szeretném kérdezni:Ezt csak egyszer kaptuk?

4. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

5. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Szia!
    Az eventismertető szerint a 10 pályából megvan a teljes felhő.
    Nekem nem! Hiányzik még 3 db.
    Lehet,hogy azért, mert nem mindet a felajánlás szerint csináltam?

mamóka1cc
    ID: 9133307

6. Wellwisher

Szia!

Kollégám elvégezte az ellenőrzést.
    Azért nem tudod a felhősort kiváltani, mert az utolsó pályát még nem csináltad meg.
    Nincs hozzá elkészítve a megfelelő mennyiségű cső sem.
    Az alábbi kép a Te farmodon készült, így láthatod, hogy 7 egyenes és 8 hajlított csőre van még szükséged.

imgpsh_fullsize.png imgpsh_fullsize.png

7. Wellwisher

Kollégám ismét elvégezte az ellenőrzést Nálad.
    A Majommorcosság(10 érme), a Szomjas süldő (22 érme) és a felhősort (5 érme) kiváltottad.
    Ezek összesen 37 érmébe kerültek.
    10 csillagos érméd van jelenleg.
    A 10. pálya végén kapsz 9 érmét.
    Az összesen 19 érme lesz.
    37+19=56 (ennyit ígért az ismertető is a teljes feladat elvégzéséért)
    Ha kiváltod a Tejcsárdát (16 érme) és a matricát (3 érme), akkor minden csillagos érmédet el is költötted.
    Ezt követően újra kezdheted a játékot és gyűjthetsz ismét 56 érmét az összes pálya teljesítésével, amiből ládákat vehetsz.
    Tehát fentiek alapján nem értem, hogy honnan és miért hiányzik Neked 3 csillagos érme?

8. kikike02

kikike02 Junior szaki

Szervusztok!
    Arra a kérdésemre szeretnék választ kapni, hogy a szomszédaim szintlépése és az érte kapott TP-m száma milyen összefüggésben van? Az egyik szomszédom a 200-as szintről 210-re lépett amiért 5.948 TP-t kaptam. Egy másik szomszédom a 186-os szintről 187-re lépett amiért 5.588 TP-t kaptam. A két szomszédom szintlépését összehasonlítva alig kaptam valamivel többet a 10-et lépőtől, mint az 1 szintet lépőtől. A szintem 96-os. Ennek mi lehet a magyarázata? Vagy a játék szempontjából már érdektelen a szomszédok szintlépése? Mindenki boldoguljon úgy ahogy tud vagy ahogy akar?

9. Wellwisher

Szia!

Szintlépésért járó jutalmat csak az utolsó szintlépésért ír jóvá a rendszer.
    Hiába lépett valaki 10-15 szintet egyszerre, Te csak az utolsó szintlépés után kapod a TP-t.

10. vicuska1955

vicuska1955 Fórumlakó

Sziasztok! Nekem sürgősen aratógépre van szükségem. Ki tud segíteni, hogy mely gazdaköri feladatban van? Sokban van, de már legtöbbet elhasználtam és most nem találok így hirtelen.

11. Kékmadár1

Szia!
    Ilyen kimutatás, lista nincs sajnos.
    Át kell nézni a feladatokat hol találsz még kiváltatlan munkásokat.

Utoljára szerkesztett: 2.6.18
  12. cass0129

cass0129 Haladó

Szia!
    A farmárudában 30 FP-ért tudsz venni aratót!

13. zebraful

zebraful Fórumelemző

Sziasztok! Itthon asztali géppel játszom. Nyaralni megyek, kölcsön kaptam egy laptopot. Abban a Farmerama indításkor a felhasználói név és jelszó adott. Nem tudok az én felhasználói nevemmel és jelszavammal belépni, se delettel törölni. Hol lehet törölni, hogy ne adott, hanem üres legyen a belépési jelszó? Nem fogok tudni játszani..:cry:

14. Kékmadár1

Szia!
    Törölhető kell hogy legyen. A laptop gazdáját kérdezd róla.
    Vagy egy másik böngészőt használva próbálj meg belépni a sajt farmodra.

KUNCZE kedveli ezt.
  15. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok! Én egy modi segítségét kérném. Nem találom a Szédületes szülinapi zsúr kitehetőt. Talán utána tudnátok nézni?
    ID30370470
    Előre is köszi

16. Kékmadár1

Szia!
    Munkatársam ellenőrizte.
    A kerge kertben, fent a középső területrészen van kihelyezve.

17. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Nagyon köszönöm, nekem nem sikerült, akárhogy kerestem.

KUNCZE és Kékmadár1 kedveli ezt.
  18. zebraful

zebraful Fórumelemző

Sikerült!!!!! Köszönöm.

Kékmadár1 kedveli ezt.
  19. Instability

Instability Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Pár napja kezdtem és próbálok minden fontos ismertetőt elolvasni, de most lenne pár amire nem találtam egyértelmű választ.

1. Ha egy eventet nem tudok teljesen megcsinálni (pl. a tejshake 5. szintjéig tudok csak jutni), megéri-e megvenni a felhőt ha nincs hozzá az összes kirakható, tud-e azok nélkül működni? És ha egyszer lesz egy teljes felhőm, akkor az nem fogja a rajta lévő cuccok rewardját adni, csak a saját bonuszát, korrekt?

2.Tényleg megéri-e 1x1-esen ültetni mindent? Eventek esetén még megcsinálnám, de amúgy automatikus leszedés nélkül az egész nap menne el vele.

20. Petike1968

Petike1968 Fórumprofi

Szia Jó reggelt! Nekem az a véleményem, hogy ebben az esetben nem a felhőt, hanem a kitehetőket jobb megvenni. Később (magasabb szinteken), már elgondolkozhatsz rajta mert csere-kor lesz lehetőséged megszerezni a hiányzó kitehetőket.:) A felhő csak a kitehetőkkel működik, és csak a felhősor bónuszt kapod meg. 1x1-be ültetni leginkább akkor éri meg ha valamilyen termésnövelőt használsz. Csinálj a gazdaköriben olyan feladatokat ami kupont vagy azonnali munkásokat ad. Igy könnyebben tudod tölteni a pajtádat.;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.