Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csibekovács

csibekovács Fórum-zöldfülű

Sziasztok..
    HELP!!!

Ma az Adventi naptárban egy Szumátria titokzatos tiki fa volt az ajándék..kérdésem lenne,hogy honnan lehet elültetni,mert a raktáramba nem került be..
    Köszönettel:Kata

2. erdőhegyi

erdőhegyi Utánpótlás-írogató

Sziasztok...
    A múlt héten a 90-es szintre léptem és azt írja, hogy ha 5 napig mindennap Rackóval sütizek akkor kapom meg az ajándékot.
    Már letelt az 5 nap de még semmi.
    Akkor most mi a helyzet?

3. WildB

WildB Fórum hercege

Szia!

A szigeten próbáltad már? Ott engedni fogja.

attilaw kedveli ezt.
  4. WildB

WildB Fórum hercege

Szia Kata!

A "szumátra" csemetéket a Bahamarama szigeten tudod kihelyezni.

5. WildB

WildB Fórum hercege

Szia!

Mivel folyamatosan sütizel Rackóval (ma már ez a 795. nap), így nem kellett kivárnod az 5 napot.
    Még 12.08-án meglépted a 90-es szintet, így már másnap megkaptad a speciális ajándékokat:
    2 töklekvár, 2 ananászos-süti és a 24 órás 50% TP bónusz volt a jutalmad.

6. erdőhegyi

erdőhegyi Utánpótlás-írogató

Köszönöm!

7. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

A Farkasszomszéd felhősorról kérdésem:
    Első olvasatban úgy értelmeztem, hogy a kinn lévő titokfákra/ólakra ad + TP-t. Aratáskor nem tűnt úgy. Lehet, hogy csak a frissen kirakott és még ki nem kelt titokságokra ad bónuszt? Ez esetben nem nagyon érte meg hajtani rá... :(

8. WildB

WildB Fórum hercege

Szia!

A második a "nyerő", csak azokra a titokfákra/ólakra vonatkozik, amelyek még nem alakultak át valamilyen különleges óllá.

9. tyukanyo59

tyukanyo59 Járnitanuló

az adventi naptárban kiváltottam a zoknit,és kérdésem az lene,hogy a csomagot ami a tp bonuszt adja ,átvihetem holnapra kibontani? vagy csak ma bonthatom ki?kôsz a választ

10. WildB

WildB Fórum hercege

Szia!

Elméletileg igen, mivel a sorvégi ajándék feltétele csak annyi, hogy az egész sor zokni ki legyen nyitva, így a sor végén lévő ajándékdoboz kinyitható később is.

Szama és elefánika001 kedveli ezt.
  11. Manofarm51

Manofarm51 Fórum-zöldfülű

Szia!Az volna a kérdésem, hogy a party pörgetésen megnyertem a boldog liliomot, de sehol nem találom, a dobozban sincs, ilyenkor mi a teendőm?Köszi, ha utána nézel

12. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Boldog liliom
    A virág érési ideje 18 óra.
    Amit ad 400 BTp
    Területigénye: 1X1
    Kihelyezhető: a Bahamarama sziget ültetvényre és a Kincses szigetre.
    ( A menüben a váza ikon alatt található.)

13. Anlaca

Anlaca Járnitanuló

Ez a legegyszerűbb. "Törölni" a nem tetsző hsz-t
    Én is így jártam, mint a fenn említett farm társ. Amelyre reagáltam.
    De inkább ki kellene vizsgálni az ilyen problémát, mint besöpörni a szőnyeg alá. Lásd: első mondatom.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.12.14
  14. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Teljesen felesleges kötözködnöd: nem került törlésre az írásod:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kérdések-amikhez-nem-találtál-topicot-kezdők-és-haladók-részleg.10943/page-133#post-124081

15. Anlaca

Anlaca Járnitanuló

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.12.14
  16. tamaboy

tamaboy Járnitanuló

Szia!December 19-én teljesen el leszek foglalva,és a karácsonyi eventet szombat reggel kezdem el.Megerősítésre várok,hogy a mai 18-i adventi kalendárium titokfákat rejt,a sor végi doboz pedig 24 órás tp bónuszt(100%).?Jól olvastam,hogy a dobozt szombat reggel is kinyithatom ?Köszönöm a választ.

17. WildB

WildB Fórum hercege

Szia!

Hát a mai ajándékot azt mindenképp vedd fel, ha nem akarod holnap Fa-ért kiváltani. A sorvégi ajándékdoboz feltétele annyi, hogy legyen kiváltva az egész sor, tehát elméletileg holnap is fel tudod majd venni.

Szama kedveli ezt.
  18. KicsiRigó

KicsiRigó Utánpótlás-írogató

Szia!

Kérdésem ha le állítom a malmot, akkor a beadott de nem megőrölt alapanyagot vissza kapom,vagy az elveszik?

Köszi!

19. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Igen, a megmaradt alapanyagokat visszakapod.

20. KicsiRigó

KicsiRigó Utánpótlás-írogató

Köszi az infót!
    Szia.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.