Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sipianyu

sipianyu Junior szaki

óóóóóóóó meg van, eddig nem volt ilyen gondom, Köszönöm :D:D:D:D:D

2. kata1939

kata1939 Aktív író

Azt nem értem, ha mind a 4 szint teljesitve, még mindig lehet beadni.De miért, és mit kapok érte.Láttam a táblázatot ahol 5 ig van, de nem értettem és most sem értem.Ha a felhö kész a rávalókkal, miért kell még azt a rengeteg felröpit csinálni? Kérekszépen választ.-kata1939-voltam.

3. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Sziasztok.139 -nél tartok a korallzátonyos feladatnál,viszont a felhőm nem jelenik meg nem tudok rá pakolni.Ki-be lépés megtörtént.ID:46792867

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Mindenki maga dönti el, hogy meddig szeretné csinálni az eventet. Egységesen mind a 4 állat képességeit 5-re lehet fejleszteni, de a felhősor és a dekorok előbb jönnek. Apróbb jutalmak attól függetlenül vannak.

5. |Tamás|

Szia!

Rendben megjelenik Nálad a felhősor, sőt, már rajta vannak a dekorok, és zároltad is.
    Kérlek a felhősor szűrőjét állítsd a "mind"-re és keresd meg a felhősort.

-ágianyu33- és Dalmacska20 kedveli ezt.
  6. Malacka55

Malacka55 Utánpótlás-írogató

ID 5103879
    Malacka55

Szia))) Segíts kérlek, ha itt tudsz. Rendelni szeretnék, de új a kártyám, a száma is természetesen. Próbáltam átírni, de szerintem csak jó elcsesztem az egészet. Mit tudok ez ügyben tenni? Köszike, ha tudsz segíteni)))

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.6.18
  7. |Tamás|

Szia!

Pontosan mit értesz alatta? Letiltásra került a kártyás rendelés, vagy a régi rossz mentett adatokat szeretnéd törölni?

8. Malacka55

Igen...töröltem, csak nem jött ki új hely, ahol be írhatnám az újat. Lehet, azt is töröltem, amit nem kellett volna.

9. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szép jó napot!

Érdekes dologra bukkantam. Termeltem sok mézgakerepet, de a gazdaköribe nem tudom betenni, mert kiírja, hogy a 136. szinttől elérhető, most 134. szinten állok. Akkor most mi is az igazság? ID: 24442836

10. |Tamás|

Amennyiben törlöd a mentett adatokat, játékból ki és belépést követően tudsz újat felvinni.

11. |Tamás|

Szia!

136 a valós, mert van más növény is, nem csak a mézkerep. Sajnos várnod kell míg 136-os szintű leszel.

12. Malacka55

Köszike))) Megpróbálom))))

13. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Köszönöm szépen, erre nem is gondoltam, az tévesztett meg, hogy ahova be akartam tenni csak mézgakerep van.
    Most néztem meg, a reggeli ébresztőhöz akartam tenni és oda már minden növény hozzáférhető számomra.

14. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Hosszú évek kihagyásával nem olyan rég kezdtem újra a játékot, a babot is csak pár napja sikerült aktívvá tennem, és nem értem miért vannak olyan felhők amik régi event ill., kerekkerék kitehetősek. Később hozzájuk lehet jutni? vmelyik szintet kell elérni?
    köszi a választ

15. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A Kerekkerék felhősorait minden játékos automatikusan megkapta, ezért látszanak Nálad is.
    A rávaló dekorok ismételt játékba kerüléséről, vagy megszerzésének lehetőségéről nincs információnk.
    Régi eventek felhősoraival kapcsolatban pedig pontosan mely felhősorokra gondolsz?
    Megtennéd, hogy ezeknek a felhősoroknak a nevét megadod, hogy válaszolni tudjak a kérdésedre?

Az Égig érő paszuly részletes ismertetőjét az alábbi linket megnyitva éred el:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-égig-érő-paszuly.592/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

party pörgetés 1-4, édes meglepetés... még csak most néztem a nevüket, így már gondolom az éde meglepi akkor zajlott mikor elkezdtem játszani, a többire néhány kitehetőm már van de a többi érdekelne. köszönöm

17. -Jucika-

-Jucika- Utánpótlás-írogató

sziasztok!meg akartam nézni,hogy mennyibe fájna ha vennék "kisegítőket" de olyan villámgyorsan eltűnik mennyibe kerül,hogy egyetlen betűt sem tudtam belőle megjegyezni,nemhogy mennyibe kerülne nekem..így nem kockáztatok,mert több ezerért nyilván nem venném meg...köszönöm ha valaki tudná mennyibe kerülne,mert így olyan mintha nagyon titkolni akarnák...ja...linket próbáltam keresni erről de nem tudom hol keressem...

18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A party pörgetős felhősorok kitehetőit a kerékről lehetett megszerezni. Ezek a tárgyak csak vásárlással szerezhetők meg, szerezhetők voltak meg.

Wellwisher moderátortársam adott egy linket, amin minden felhősor megtalálható.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-égig-érő-paszuly.592/

Az édes meglepetés felhősor egy különleges felhősor, csengőpengőért lehetett/lehet most is megvásárolni a Gazdaboltból..
    A rávaló dekorációs tárgyak eventekből kerülhettek a felhő pamacsaira, majd később a Farmárudából is meg lehetett vásárolni a dekorokat. Link erről: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmáruda.14651/#post-711022
    Most már sajnos nincs a 2018. júniusi kínálatban benne.

Van egy lehetőséged még, az ajándékozás és kereskedelem mini-akció. A léghajón a többi hiányzó elem nagy része megszerezhető ... cserélhető. Érdemes készülni, és tanulmányozni a programelem leírását, a cserélhető tárgyak listáját, a legfrekventáltabb elemek találhatók a leírásban.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Megírnád, milyen segítőkre gondolsz?
    Ezekre?
    Vagy másra?

20. -Jucika-

-Jucika- Utánpótlás-írogató

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.