Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kotkoda64

Kotkoda64 Járnitanuló

Köszönöm a választ. Remélem majd a későbbiekben még valamilyen módon hozzá lehet jutni.

2. Lengyel95

Lengyel95 Junior szaki

SZia! Répás-almás csatni hat a focis event növényére?

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Nem.
    Csak a víz és trágya hat az eventnövényre.

4. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

Sziasztok. A Fekete lótusz mire kell? nem tudok rájönni. A focis eventhez kell?

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

6. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

7. csikilany

csikilany Utánpótlás-írogató

Sziasztok, bocsánat de nem találok infót arra, hogy az első héten el kell-e "költeni" az összes Csillagos érmét, vagy átvihető a következő hétre???
    Előre is köszönöm a választ. Kellemes napot:))

8. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ráérsz július 15.-én elkölteni.

Saját tanácsba egyébként megéri megvárni, mert hétről-hétre bővül a kínálat.

9. csikilany

csikilany Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen! Megnyugodtam, mert én is így "tervezgettem":))) De jobb "kétszer kérdezni, mint egyszer tévedni"! További szép napot:))

10. KataMara

KataMara Fórumlakó

Sziasztok!
    Most kezdtem az eventet, de nálam a táblavetőn nincs árvalány-haj-rá, a gazdakörből kiszedtem, de az ismertetőben az van hogy 10 db-t kapunk kezdésnek, hát én végignéztem többször a farmos és bahás ültető táblát de nálam ilyen növény nincs.
    Van viszont Fekete lótusz abból 15- db el is ültettem.
    Kérlek segítsetek hogy hol találom az árvalány növényt!!!!!!!
    Gazda: Ibolya51ID: 10494510

11. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A Farmkupa event az ideiglenes eventterületen folyik, tehát a hozzá tartozó eventnövényt csak ott fogod látni, mert ültetni is csak ott lehet.

A Fekete lótuszvirág a tenyésztős eventhez tartozik.
    Érdemes az eventismertetőket átolvasni, mert nagyban hozzájárul az event megértéséhez.
    A Farmkupa event leíása itt található:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmkupa.16769/#post-880243
    A Farmerama fieszta(tenyésztős event pedig itt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-fieszta-tenyésztős-event.16762/

12. drixon

drixon Aktív író

Sziasztok!
    Szeretném tudni, hogy a "muszklimérő"-nél miért ugrál a mutató ? Másnál is hasonló, vagy csak az én gépemnél van ez a hiba? Ugyan is így nem lehet vele játszani.
    A választ előre is köszönöm.

farmeres53 kedveli ezt.
  13. Wellwisher

Szia!

A minijátékok nagyon megterhelik a számítógépet.
    Érdemes néhány lejátszott játék után kilépni az egész farmról, majd ismét visszalépni.
    Továbbá az átlagosnál sűrűbben takarítani a gépet és törölni a sütiket.
    Hoztam Neked alex0824 játékostársunk hozzászólását, mely a témával kapcsolatos és talán segítségedre lehet
    (érdemes az előtte és utána lévő néhány írást is elolvasni):
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hibák-észlelése.14192/page-236#post-881265

14. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

Szia! nálam a vetőtáblán "fekete lótusz" nevű eventnövény van, milyen eventhez kell?

15. Wellwisher

Szia!

A Fekete lótusz a Farmerama fieszta tenyésztős event eventnövénye.
    Fekete lótusz
    Érési idő: 05:30 óra
    Szükséges szint: 21. farmos szint
    Tapasztalatpont: 18 tp (1x1-n)

Ültethető: farmon, szédült szántón, tölgyesben
    (NEM ültethető: bahán, esőerdőben, zuhatagok szigetén)

Ezt a növényt abban az esetben érdemes ültetni, ha a szupertápot Lótusz hajcsattal szeretnéd helyettesíteni.
    Az event részletes leírását itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-fieszta-tenyésztős-event.16762/

A Farmkupa event eventnövénye pedig az Árvalány-haj-rá

Árvalány-haj-rá (eventnövény)
    Érési idő: 5:00 óra
    Játékban lévő ilyen érési idejű növény pl:Erdélyi hérics, Édesburgonya, Ördögcsáklya
    Növény érési idő táblázatot >> ITT << találjátok
    Értéke:
    17 TP
    Ültethető helyek: Eventes területen
    Szintkövetelmény: 3.
    Kategóriás besorolása: Eventnövény
    Használható bónuszok: Víz és Trágya (semmi más kivétel a TP-növelő eventnövényhez! Víz és Trágya hatásai fokozhatóak a speciális növénynemesítéssel. )
    Beváltási értékek az eventet követően:
    3 TP, 3 CSP, 3 BTP / db

Ezt a növényt azonban csak az egyedi eventes területen ültetheted, melyet farmtérképden is megtalálsz.

A Farmkupa részletes ismertetőjét itt találod:

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. Wellwisher

Szia!

Az eventismertetőt elolvastad esetleg? Sokat segíthet a probléma megoldásában.:

A Farmkupa event eventnövénye az Árvalány-haj-rá

Ezt a növényt azonban csak az egyedi eventes területen ültetheted, melyet farmtérképden is megtalálsz.

17. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

Szia! Köszönöm szépen a választ! A tenyésztős eventet már az első nap megcsináltam tenyésztéssel, el is felejtettem már, tehát az eventnövény is teljesen kiment a fejemből, pedig tudtam előtte, hogy mire való. Bocsi, hogy ilyen figyelmetlen voltam, és ismételten köszönöm a választ!

18. Bubuka212

Bubuka212 Fórumprofi

Sziasztok Renzónál figyelmetlenségből a Nosztalgia Film helyett a Kócos fülű nyúl tojást váltottam ki nem lehet valahogy vissza csinálni vagy cserélni ?

19. Wellwisher

Szia!

A kérdésedet továbbítottam.
    Türelmedet kérem szépen a "fentről" kapott válaszig.

-ágianyu33- és Bubuka212 kedveli ezt.
  20. kollerkatus55

kollerkatus55 Junior szaki

Gazda: kollerkatus55ID: 4775476
    Szia))) Szeretnék egy olyat megkérdezni, a focis játéknál az érméket tovább lehet é vinni a többi hétre, vagy el kell mind költeni az a heti nyereményeknél. Válaszod előre is köszönöm)))))

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.