Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A kérdésed nem igazán ebbe a topikba illik. Az event csevegőjében jobb helyen lenne...
    Az eventnövénynek ebben az eventben van szerepe.
    A Farmkupa zászlókat elkészítetted? A felhősort megszerezted?
    Ha mindezek megvannak, akkor a Rajongói színek zászló az event végéig készíthető a malomban és el lehet focizni.
    De ha Te nem szeretnél már focizni és kivenni ezt-azt az eventes boltból, akkor nem szükséges ültetned a növényt.

2. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Bocsánat, hogy rossz helyre írtam, és köszönöm a kimerítő választ. Focizni fogok még, tehát vetek. A többi rendben, plusz a Gazdakörit megoldom még.

3. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Sziasztok! KÉrdezem, hogy a tengerimalacka mikor, mivel jön? Azért csinálok neki pár tápot!xD:p

4. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Valószínű, hogy a péntekre meghírdetett titokól állatkája lesz :)

5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!
    Egyelőre nincs ezzel mit tenni.
    Várjatok türelmesen, hamarosan eljön mindennek az ideje...;)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. csavokanna60

csavokanna60 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Az után szeretnék érdeklődni, hogy kiváltottam a maja szentélyben a Lajhár szobor /1 fejlesztését/ Egy egyszeri paradicsomi ajándákra számíthatsz. 15 Arany banánomba kerűlt. Az a kérdésem, hogy ez hol van vagy mi is ez tulajdonképp, mert sehol nem találom. ID: 12203466

7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Akkor tudod majd használni ezt a fejlesztést, ha kiváltod a Maja majmok szentélyének 7. kamrájából a Lajhártojást 50 AB-ért.
    Ezt itt:
    Lajhártojás

Elérhető a 7-es kamrában 50 AB-ért 1 db
    Kihelyezhető :
    Főfarm, Szédült szántó, Erdei tisztás, Kerge kert, Bahama sziget, Eső erdő, Kincses sziget, Zuhatagok szigete
    Érési idő : 168:00 óra
    Méret: 1x1
    Amit ad : 4.000 TP/BTP és kifejlődik a Vulkánbungaló
    Területenként maximum 1 db helyezhető ki.
    Amikor ezt kiváltottad, akkor kiteszed pl. a Kincses szigetre és megvárod, míg "beérik". Ez 168 óra lesz.
    Ezt követően "learatod" és abban a pillanatban átváltozik Vulkánbungalóvá.

Vulkánbungaló
    Kihelyezhető :
    Főfarm, Szédült szántó, Kerge kert, Erdei tisztás, Bahama sziget, Eső erdő, Kincses sziget, Zuhatagok szigete
    Területenként maximum 1 db helyezhető ki.
    Érési idő :
    48:00 óra
    Méret : 1x1
    Amit ad : 2000 TP/BTP + 10% TP/BTP bónusz 60 percen keresztül
    A bónusz minden területen kifejti hatását

Amikor a Lajhártojás átváltozott Vulkánbungalóvá, akkor tudod ráhelyezni a most megvásárolt fejlesztést.

8. csavokanna60

csavokanna60 Utánpótlás-írogató

Ah köszike! Most már értem.

9. hunorkám2

hunorkám2 Törzsjátékos

Sziasztok! Szeretném meg kérdezni, hogy minek a terménye a Tiki totem? Nekem van Tiki-fa totem-em, de az nem ad ilyen terményt.
    Nagyon igyekeztem, hogy a Tiki-fa totem meglegyen, aztán észrevettem, hogy nekem nem az kellett volna.

10. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    A Tiki totem a Tikitotem műhelyben készíthető, ami a bahamás tukán terményese. Pillanatnyilag nem beszerezhető! Itt egy kép róla : http://kepkuldes.com/images/84c21c5a9b41f5182ecfbc021b867478.jpg

11. KISHONŐR

KISHONŐR Fórum ismerője

Sali~*.* kedveli ezt.
  12. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Szia!
    Már kigúvad a szemem. Annyira böngésztem a farmomat.
    Segítséget kérek: Hova tettem a Miniatűr szélmalom kütyüt?

13. 19770308

19770308 Fórum ismerője

Sziasztok szeretném kérgezni ha beadtam a 15 zászlót a felhősort miért nem tudom aktiválni?

14. Wellwisher

Szia!

Minden piros zászló beadását megcsináltad a Fánkos kocsiban?
    Nincs egyetlen zöld plusz jel sem az ikonok mellett?
    Frissítetted a játékot egy ki és belépéssel?
    Valamelyik megszerzett focis dekort nem tetted ki pl. a Kísértet járta kúriába, vagy máshová?
    Nézz körül mindenhol és ha továbbra sem oldódott meg a problémád, akkor farmnevet és ID számot kérek szépen az ellenőrzéshez.

15. 19770308

19770308 Fórum ismerője

Szia Igen minden kész de azt irja ha a felhőre megyek hogy ez a dekorácio sajnos nem található az eszköztáradban.
    Szia Igazad volt megoldottam kitettem a kisértetjárta kuriába:)) Köszönöm az ötletet:)

16. Wellwisher

Szia!

Az ellenőrzéshez minden esetben farmnévre és ID számra van szükségünk.
    Kérlek, hogy ezeket add meg.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

farmnév: mamóka1cc
    ID: 9133307

18. Wellwisher

Szia!

Kollégám elvégezte az ellenőrzést.
    Ezzel a dekorációs tárggyal nem rendelkezel, ezért nem találod.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  19. hunorkám2

hunorkám2 Törzsjátékos

20. Tron35

Tron35 Járnitanuló

Sziasztok rendszergazdák ! Lehet tudni mikor lesz Turbó malom előfizetés ebben a hónapban ? Figyelmetlen voltam és elfogytam.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.