Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pepito

pepito Járnitanuló

Sziasztok!

Azt hiszem, valamiről nagyon lemaradtam. Mi az a "pikniktakaró", és honnan van?

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

3. pepito

pepito Járnitanuló

4. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Gazda: donkartacs07ID: 9741269
    Jelenlegi eventet befejeztem, de nem találom a titokzatos csemetét.
    Nem is tettem ki, de akkor merre lett?

5. Laboviti

Szia!
    Augusztus 30-án 06:01 órakor egy XXL szivarfa fejlődött ki a titokzatos csemetédből.

6. -Dolly56-

-Dolly56- Utánpótlás-írogató

Szia! Megvásároltam az Égig érő paszuly akció elemeit már megkaptam a vissza igazolást igaz az akció alatt az írta ha megvásárolom a 4 db elemet akkor ingyen van a felhő sor de én megvettem 59 farmaranyért ! Ez hogy lesz nekem elszámolva ! És szeretném megkérdezni , hogy mikor lehet aktiválni ! Előre is köszönöm a választ ! Üdv : -Dolly56-

-Dolly56-
    ID: 23558600

7. Barbs

Barbs Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Egy olyan kerdesem lenne hogy ha kulfoldi telefonszamrol hogy kell farm aranyat rendelni? :)

8. Laboviti

Szia!
    A visszaigazolást a vásárlásról csak Te látod az e-mailedben.
    Amennyiben a vásárlásod összege az akció ideje alatt érkezett a központba, a kihelyezhető elemek a menüdben találhatók.
    Mivel külön farmaranyért is megvásároltad a felhősort, így a megrendelt elemek között az már másodszor nem szerepel.
    Az aktiválást elemenként tudod végrehajtani.
    Ha a váza ikon alatt nem találod a kitehetőket, kérlek fordulj a payment supporthoz: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/probléma-a-fizetéssel-a-payment-support.766/

9. Laboviti

Szia!
    Kérlek az érintett ország fórumát keresd fel, ott az ismertetőkben találsz segítséget.

10. gobelin16

gobelin16 Fórum-zöldfülű

Egyszer régen volt olyan húsvéti event, ahol csokinyuszii, kiscsirkét és egyéb figurát lehetett nyerni. Nekem ebből az eventből 2 figura hiányzik a felhőről. Kérdésem az lenne, lesz-e vásárlási lehetőség a hiányzók megvételére, úgy ahogy eddig több esetben is lehetett a felhőre hiányzó figurákat aranyért vásárolni?
    Gobelin16 ID 20681943

előre is köszönöm a választ

11. Laboviti

Szia!
    Érdemes a Kalóz barlangjának kínálatát is tallózni.
    Ha lesz ilyen lehetőség a hivatalos közleményekben jelezzük számotokra.

12. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Egy kis kezdő szomszédom elérte a kerge kertet. Amikor is begazosodott és 12 segítő barátra lenne szükséges. Kérdésére, hogy hogy csinálja, nem tudtam segítő választ adni, így most én is segítséget kérek. Előre is megköszönöm.

13. ilona2749

ilona2749 Törekvő

Szép napot! Szeretném kérdezni moziról információt hol találok? Egyes farmokon van lehetőség mozizni én pedig már azt sem tudom mikor volt nálam elérhető..másik böngészőn sem elérhető,már próbáltam. Köszönöm előre is a segítséget!

14. Laboviti

Szia!
    A kerge kert kitakarítása Csp ellenében történik.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-kerge-kert.306/

15. Laboviti

Szia!
    Nincs információnk a filmek időbeli megjelenéséről és a begyűjtési típusáról.
    Ha van reklámfilm nézhetjük, ha nincs várhatunk.

16. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Nagyon köszönöm a választ, legalább én is frissítek. Persze nem a kerge kertről van szó, hanem a szédült szántóról. Ha lennél oly jó, hogy megválaszolnád hol találom a z odavonatkozó magyarázatot. Köszönöm.

17. Laboviti

Ahhoz, hogy tiszta legyen a szántó 12 db szomszédra van szükség +1 saját maga.
    Szomszédokat itt talál: https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/barátkeresés.286/

Szédült szántóról itt olvashat: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szédült-szántó-és-a-szomszédok.1824/

18. Annabogyó

Annabogyó Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Megcsináltam a reneszánsz eventet,megszereztem az összes kitehetőt az égig érő paszulyra.Amióta vége az eventnek nem mutatja a kitehetőket,csak kérdőjel van helyettük.Segítséget és választ előre is köszönök.
    Gazda: Annabogyó ID: 47856632

19. Laboviti

Szia!
    Az általad is jelzett problémát jeleztük a központba. Türelmedet/türelmeteket kérjük.

20. Kenomeno

Kenomeno Járnitanuló

Sziasztok!

Én sem tudom learatni az Égig érő paszulyra kihelyezett Reneszánsz event levelét.

ID: 20634861

Szép délutánt!
    Kenomeno

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.