Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. m.sz.emma

m.sz.emma Törekvő

Valamit nagyon félreértettünk. Persze hogy megvan a Pályaválasztás. Fölötte, a keresésbe amikor beírtam, hogy elefánt, akkor nem dobta ki a Pályaválasztást. Amikor megírtad, hogy miben keressem, akkor természetesen megtaláltam. Már minden rendben van, úgyhogy hagyjuk az egészet.

2. bodrog

bodrog Járnitanuló

Szia!
    Már több mint 1 hónapja büntetésben vagyok tenyésztelepen nem tudok állatokat tartani.
    Büntetés jogos, csak szeretném tudni hogyan tudnám feloldani?

3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Mit értesz büntetésen?
    Kérlek részletesen írd le mi a problémád.
    Hogy érted azt hogy, nem tudsz állatokat tartani? Mit csináltál? Miért jogos a büntetés?
    Az ellenőrzéshez farmnevet és ID számot kérnék.

4. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Sziasztok! Tulajdonképpen az eldorádo felhősorra ugyanazt a 4 dekort kell rakni, ami az aranyesőn van, plusz még kettőt? Vagyis, ha nekem megvan az aranyeső felhősor, akkor mégegyszer meg kéne vennem ugyanazt a négyet, mindegyiket külön csomagban. Plusz még kettőt, tehát hat kosarat kéne vennem?

5. Kékmadár1

Szia!
    Igen így van.
    A régebbi tárgyakat már többször is megvásárolhattuk. De ha Te csak 1-1db. vettél eddig, akkor mindet meg kell vásárolnod újra a felhősora.
    Viszont mivel eddig is visszatértek a régebbi dekorok az akciók alkalmával, nem szükséges mindet most megvásárolni.
    Ugyan ebben az esetben csak később lehet beüzemelni a felhősort, de nem kell egyszerre sok pénzt kiadni.

6. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Oké, kösz szépen. A felhősort már megvettem. Nem olvastam el tüzetesen, és úgy gondoltam, hogy dekorokkal együtt van. Most van egy üres felhőm jelenleg.

7. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni. Megcsináltam a Baha füvészkert 2. szintű gazdakörijét teljesen végig. A Bahamán lévő füvészkertem még csak 1-es szintű. Hogyan tudom 2-es szintűvé fejleszteni? Választ előre is köszönöm.

8. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A kihelyezett Füvészkertnél a fogaskerék ikonra kattintva tudsz fejleszteni.
    Itt tudod felhasználni a gazdaköri feladatban megszerzett építési terveket.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/füvészkert-a-második-raktárház.14072/#post-541229

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

10. laruska06

laruska06 Utánpótlás-írogató

Sziasztok

Segítséget kérnék. Megcsináltam a farmkupa 2018-as eventet és nem találom a felhősorra a kitehetőket, pedig beadtam a 15 db piros zászlót és a felhősort is megszereztem, de a rávaló kitehetők eltűntek :(

ID: 37956980

köszi a segítséget

11. Kékmadár1

Szia!
    Munkatársam ellenőrizte.
    A kísértetjárta kúriában van mindhárom.

12. Klau

Klau Utánpótlás-írogató

Segítséget kérek, hogy az "Uralkodói trón" függönyt mire kell rátenni. most látom a raktárban van. Köszönöm!

13. Kékmadár1

Szia!
    A pávák parádéja event nyereménye volt. Egyszerű tón nevű tárgyat lehet fejleszteni velük.

Egyszerű trón ( alap dekor elem )

Uralkodói trón ( dekor elem fejlesztései, önmagában nem tehető ki!!! )
    6 db fejlesztés szerezhető a feladatsorban

Részletes leírást olvashatsz a zöld feliratra kattintva.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pávák-parádéja.14853/#post-663630

14. Klau

Klau Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ, azt egyszerű trón is a raktáron van, helyhiány miatt. Legalább tudom mire kéne kitenni.

15. Bancs60

Bancs60 Járnitanuló

Sziasztok,

Megvettem az Eldoráldó felhősort és nem találom a virágcsokrot, légy szíves nézzétek meg. Gazda: Bancs60ID: 8421241

köszönöm

Mintikó kedveli ezt.
  16. Kékmadár1

Szia!
    A felhősor megvásárlásakor nem kapunk dekortárgyakat. Azokat külön kell megvásárolni.
    A virágcsokort nem is érdemes most kihelyezni a felhősorra ha megvetted. Előbb ki kell használni a különleges jutalmazó tulajdonságát.
    És miután az lejárt érdemes csak a felhőre tenni.

Kérlek olvasd el a meghatározott számban aratható, dekorokról szóló ismertetőt, a zöld felirata kattintva.
    https://board-hu.farmerama.com/inde...aratható-speciális-dekorok.16371/#post-890952

17. Bancs60

Bancs60 Járnitanuló

Kedves kékmadár köszönöm a válaszodat, ezt tudom de nincs a pajtában a virágcsokor így nem tudom először kitenni.Mind megvettem de a virágcsokrot nem találom,

18. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Sziasztok !
    Megkerestem az "Eldorádó" felhősorort és a felhőmön rajta van : A varázskalap, Ingrid tanítványa, Bombasztikus ajándék, és a Multitaszking zseni, ez a felhő sorom működik. Viszont a megvásárolható felhősoron még van Virágcsokor és Kukacoskodás dekor is.
    Nem értem, hogy ez mi ? Ezt a felhősort az újabb dekorokkal együtt meg lehet vásárolni? Ez a felhősor nálam fekete.
    Kérem, aki tud segítsen.
    A segítséget előre is köszönöm

Mintikó kedveli ezt.
  19. Kékmadár1

Munkatársam ellenőrizte.
    A virágcsokor csomagot nem vásároltad meg.
    2018. július 21-én: Eldorádó felhősor
    Július 22-én: Varázskalap, Ingrid tanítványa, Bombasztikus csomag, Multitaszking zseni, Kukacoskodó csomagok.

Vásárlásaidat magad is ellenőrizheted a levelező rendszeredbe kapott értesítéseknél.

20. Kékmadár1

Szia!
    Ami nálad működik az valószínű a korábbi Aranyeső felhősor.

Nem elég megvenni az Eldorádó felhősort, mellet még ismételtem meg kell venni a varázskalap, Ingrid tanítványa, Bombasztikus ajándék, és a Multitaszking zseni, csomagokat valamint a két újabb csomagot is, a Virágcsokor és Kukacoskodás.

A felhősorról szóló:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/eldorádó-felhősor-vásár.16866/#post-890962

A dekorokról szóló ismertető:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/speciális-dekor-vásár-2018-július.16865/

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.