Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

megnyitod az eventablakot a jobb oldali kék figura alatt ott a négyzet-vedd ki a pipát onnan

2. Vályog

Vályog Járnitanuló

Köszi

petya2007 kedveli ezt.
  3. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Az alábbi ábrán a nyíllal jelzett kis zöld pipánál tudod kikapcsolni a felugráló kicsi alakokat.
    A varázslámpára kattintva tudod ezt az ablakot megnyitni.
    imgpsh_fullsize.png

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

mi ujság a varázslámpás felröpi kérdéssel??

5. Wellwisher

Szia!

Pontosítanád a kérdésed, ha megkérhetlek?!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

olvass légyszi bele az eventcsevegőbe és megtudod

3 föld fa és 5 varázslámpás....
    szerinted nem vicces??,mert szerintem nagyon az....

7. Wellwisher

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! megvettem 400 farmpengőért az event növényből + 1 db adó valamit és most látom hogy csak egyszeri alkalomra szól! Arról nem lehetett olvasni hogy ez így működik! rengeteg tenyésztést kellett ezért csinálni és felháborító erről miért nem lehetett olvasni sehol i! Vagy igen? Átverve érzem magam! Válaszodat megköszönöm! Bár az aratógép is így működik de nem ennyi farmpengőért!

9. Wellwisher

Szia!

A vásárlást megelőzően érdemes tájékozódni a megvásárolni kívánt termékről, ahogy azt a valós életben is tesszük.
    Több lehetőség is kínálkozik erre.
    Például itt a fórumon utána lehet olvasni, vagy fel lehet tenni a kérdést, segítséget kérve akár itt is, ahogy most a felháborodásodnak hangot adtál.
    Valamint a Farmárudában - a megvásárolni kívánt tárgyra állítva az egeret - lehet tájékozódni a termék paramétereiről.
    Kérlek, ha legközelebb valamit vásárolni szeretnél, de nem vagy tisztában a termék adottságaival, akkor gyere és kérdezz bátran, mert segíteni fogunk. Nekünk öröm, ha segíthetünk, Neked pedig egy bosszúsággal kevesebb...

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Drága felhő, drága tanulsággal!

11. gjozsi44

gjozsi44 Haladó

Sziasztok!
    Megvettem a gyári csomag 1-et 25 farmer aranyért és nem jön a szupertrágya. Mi lehet a hiba? köszi

12. Wellwisher

Szia!

Nem gyarapodott a vásárlást követően a szupertrágya készleted?
    Felugró ablak nem érkezik róla, csak a készleted ellenőrzése során fogod látni az egyszeri, 50 szupertrágya növekményt.
    Az ellenőrzéshez farmnévre és ID számra van szükségünk, ezeket add meg légy szíves!

13. gjozsi44

gjozsi44 Haladó

Halihó farmnév:gjozsi44 ID:1515654 előre is köszi

14. Wellwisher

Kollégám elvégezte az ellenőrzést.
    2018-07-31-én 11:50:23 órakor megkaptad az 50 adag szupertrágyát a csomag vásárlása után.

15. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Helló Wellwi !
    Azt kérdezném, nem arról volt szó, valamikor, hogy az ólak, ha megetettük és utána tettünk rá fejlesztést, nem nullázódik le ?

16. Wellwisher

Szia Ági!

Melyik óllal van esetlegesen más tapasztalatod?
    Most kipróbáltam, hogy az alap struccot megetettem, majd miután jól lakott és ivott is, neon fejlesztést tettem rá.
    Nálam megmaradt az etetett, itatott állapot, az idő pedig változott a fejlesztéshez igazodva.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Alap pálcikára tettem rá a narancsot, most megint egynél próbáltam, és újra kellett etetnem, itatnom

18. wolysm

wolysm Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Segítséget kérnék, mert nem tudok belépni a térképről csak a felhősorba már két napja. Segítséget előre is köszönöm.

19. Wellwisher

Szia!

Hétfőn jelentkezett egy hiba a játékban.
    A javítása megtörtént, de elképzelhető, hogy a gépedre olyan sütik kerültek, melyek rosszak és gátolják a játék működését.
    Kérlek, hogy végezz el egy géptakarítást és minden süti törlését, esetleg próbálj meg egy másik böngészőről belépni a játékba.
    Remélhetőleg ezek megoldják a problémát a gépeden.

genka53 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  20. gjozsi44

gjozsi44 Haladó

Köszönöm

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.