Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az arany banánok automatikusan jóváírásra kerülnek a Bahama szigetedre, külön aktiválni nem szükséges.

2. anita219

anita219 Fórum mestere

Szia.
    Tapsi Hapsi vagy Erős Pipi adott 12 órás munkásokat,viszont nem látom jóvá írva. Utána néznétek?
    anita219ID: 10871817

Már megvan.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.12.14
  3. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Sziasztok,befejeztem az eventet,de kütyüket nem tudom kirakni a felhőre. Vagy azt írja,hogy nekem olyanom nincs,vagy vásárlást ajánl föl. Vagy csak akkor lép működésbe,ha vége lesz az eventnek? Előre is kösz.

pacimaci70
    ID:26219343

4. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Sziasztok!
    1./ Páncél Pannira hogyan tehetek szert, cserén kívül?
    2./ A Váza ikon alatt lévő "dekorációs növény" megnevezésű, de már TP-t illetve CSP-t nem adó Buddha-szobor, Nagy tó, Szökőkút, Gyógynövény stb. mire használható? Jobb volna törölni? De hogyan?
    Köszi

5. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

6. Csocsoovb

Szia!

1. Tessék:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ajándékozás-ajándéktárgyak.741/#post-2310

2. Ezek egy része eredetileg sem adott semmit - dekor elemek, szépek. Egyszerűen csak vannak.:)
    Nem tudod törölni őket a menüből. Gondot nem okoznak, hely van bőven:)

7. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Hali!
    Azért a Páncél Panni,nagyon ritka lehet,nekem pl. még nem adott egyszer sem. a rendelés mellé.
    Bocsi,hogy belekotyogok.. :)

üdv.:apja

9. Csocsoovb

Szia!

A négy teknős előfordulási aránya valóban nem egyforma.

10. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Köszönöm. Nekem is úgy tűnik.

11. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

12. Keres

Keres Fórum-zöldfülű

olyan kérdésem lenne, hogy decemberben nem lesz ajándékkód?

13. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Keres!

Ha legközelebb lesz kód, azt a megszokott módon, a Hivatalos közleményekben tudatni fogjuk.

14. icsolka

icsolka Utánpótlás-írogató

szia, igen azt tudom csakhogy hiába termelem, nincs a termények között így eladni sem tudom, pedig termelem mindig,van belőle bőven eladni meg nem tudom mert ott nem jelenik meg

15. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia icsolka!

Pontosan melyik óllal gyártod a lapátokat?
    A Gyakornoki szárnybontogatóval, ami egy ideiglenes játékelem volt az event idején, be kellett dobni az utolsó eventfeladatba.
    Ha ott bedobtad őket, akkor kaptad meg a végleges Szárnybontogató ólakat. Ezek terménye a kék színű Party malomlapát, ami eladható a piacon.
    A Gyakornoki által termelt sárga Malomlapátok nem adhatóak el, azok aratáskor be is váltódnak tp-re illetve csp-re.

Gyakornoki szárnybontogató
    Amit ad:
    • 5 óránként 100 TP
    • 1 db Malomlapát
    Malomlapát:

Szárnybontogató
    • 2x2-es területigény
    • Etetéshez 1 db vakondtáp és 2 db vakond szükséges
    • 24 óránként 280 TP és 1 db Party malomlapát ( kék színű )

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hatodik-képregény-event-a-megegyezés.11461/

16. Keres

Keres Fórum-zöldfülű

köszi:)

17. icsolka

icsolka Utánpótlás-írogató

köszönöm a választ,így már világos / a sárga malomlapátot gyártom /

18. cry28

cry28 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Windowsos okos telefonra nem tudom letölteni a flashplayert. Van lehetőségem valahogyan belépni a farmomra illetve lesz valami fejlesztés ezzel kapcsolatban?

19. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

20. cry28

cry28 Utánpótlás-írogató

Köszi ezen már túl vagyok ezért kérdeztem hogy várható-e valamilyen változás mert a windows 8 nem kezeli a flashplayert.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.