Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Az ólak és a fák sajnos kevés lámpást adnak.
    Az >>eventcsevegőben<< sok hasznos ötlet van lámpásgyűjtésre. Olvas, kérdezz a gazdatársaktól.
    Szomszédoktól, És a másik karakter Otterdin etetésekor is kaphatunk lámpást.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. Kékmadár1

Szia!
    Nyulad is van? Az angórasimogató indításához nyúl is kell.

Angórasimogató

Működésének szükségletei:
    • 2 nyúl
    • 1 nyúltáp

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. mnkm

mnkm Fórum mestere

Egy nyúlketrecem van, de eddig tudtam termelni angórát ezért nem értem, ez van most a tojástojóknál is, két csirkém van, eddig minden jól ment és most valamiért nem hajlandó tápot adni nekik

4. Kékmadár1

.
    Munkatársam ellenőrizte.
    Mindössze egyetlen nyulad van. Az indításához kettő kell. Tyúkból három kell a tojástojó indításához.
    Kérlek a zöld feliratra kattintva olvasd el a tájékoztatót.
    https://board-hu.farmerama.com/inde...y-és-az-ott-fejlesztett-ólak-használata.6857/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Köszönöm, mára megoldódott a dolog, zöldek a gombok.

6. forgi79

forgi79 Fórum-zöldfülű

sziasztok hogyan lehet répás almás csatni recepthez jutni?nem lehet megvenni?

7. Kékmadár1

Szia
    Ha a lekvárfőző mesterségben elérted a 4. szintet, a gazdaboltban megjelenik nálad a recept és meg tudod vásárolni.
    Piros kosár- kombájn ikon- termékek fülön.

forgi79 kedveli ezt.
  8. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Kedves Wellwisher!

A válaszodat nem értem, hogy a számítógépem óráját miért és mire kellene átállítani.
    Mint az írásomban is látható volt azt 13.32 perckor küldtem el, és akkor már nem volt látható az órában a vásárlás. Ha elmúlt volna már 14.00 óra akkor nyilván nem reklamálok, mert több mint 6 évi játék után és 65 évesen még felismerem az órát. A számítógépem órája jelenleg 23.38 percet mutat.

9. évaauth

évaauth Haladó

Jó reggelt!
    Az alapgyárat miért nem lehet a házikedvenc futtatóra kirakni, amikor a gyárfejlesztés ott megjelenik?
    Szép napot!

10. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Futtatóba olyan dekorok helyezhetőek ki, amik %-os TP bónuszt adnak.
    Az alap gyár nem felel meg ennek a kitételnek. A gyár majd akkor helyezhető ki oda, ha %-os TP bónuszt is fog adni azaz a 40. fejlesztettségi szinttől.

évaauth kedveli ezt.
  11. gyjucus64

gyjucus64 Fórum-zöldfülű

nekem van kint ólam, és mégse adott egyetlenegy lámpást sem

12. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ólak/fák adhatnak lámpás felröppenőt és nem pedig adnak. Sajnos a 2 szó között óriási nagy a jelentés különbség.
    Lámpás felröppenő nagyon ritka.

genka53 kedveli ezt.
  13. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Elnézésedet kérem, mert nálam az Általad küldött üzenet a válaszomat megelőző percekben jelent meg.
    Emiatt következtettem arra, hogy 1 óra késedelem beállítási gondokból adódhat.
    Bocsánat a félreértés miatt!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. Tisserand

Tisserand Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Baby-boom esetén, ha 14:01-re lesz kész a tenyésztés, akkor már érvényesül a boom-hatás, avagy a 14:00 után elindított tenyésztések esetében érvényes csak? Előre is köszönöm a segítséget!

15. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben a Baby boom (azaz 14:00 óra) elött indítottál tenyésztést és a boom indulását követően aratod, akkor érvényesülni fog a boom hatása.

Tisserand kedveli ezt.
  16. évaauth

évaauth Haladó

Köszönöm szépen!

17. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Sziasztok, nem értem, rákattintok a luxus bájitalra, de nem mutatja, hogy aktív lenne, mit csinálok rosszul???? Jucus ID 52502380

Sziasztok még az előzőhöz aktivizáltam az 1000 %os bónuszt és 550-et ad Jucus ID 52502380

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.8.18
  18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ennek a linknek a tartalmát kellene átismételned, hogyan is működik a luxus bájital ... milyen hatása van.

Az állatok kiválasztása után, mielőtt a szupertáp adagoló gombját kattintanád, kell a luxus bájitalt hozzáadni kellékként a tenyésztéshez.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/tenyésztelep-működése-tenyésztés-összefoglalása.2113/#post-819702

Az 1000%-os bónusz jelentése: 1000/100-ad rész, a tp-hez. Ez 10-szeres szorzót jelent.

19. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Szia köszönöm én azt hiszem így csináltam ill. többféleképpen is próbálgattam, de nem jelent meg. Majd a következőnél megint próbálgatok. köszi Jucus

20. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Szia!
    Semmi probléma, el van nézve.
    Viszont ezek szerint nem derült ki, hogy miért lett előbb vége a vásárlásnak, gondolom senki másnak nem volt gondja rajtam kívül.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.