Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. drprofesszor

drprofesszor Járnitanuló

Köszi a választ, most legalább tudom mire jó ez a terűlet, eddig csak a neon medvét tudtam ide kirakni.

Othep kedveli ezt.
  2. lüszike69

lüszike69 Törekvő

Sziasztok. A gereblyegyártó műhely hol szerezhető meg? Kerestem a gazdakörben de nem találtam.

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Eddig 2 alkalommal lehetett hozzájutni.
    A farmexpressz 2017 novembere:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmexpressz-2017-november.15783/

És a tárgyválogatás 2017 decembere:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/tárgyválogatás-2017.15877/

Ezzel kapcsolatban figyeld a Hivatalos közleményeket, hátha visszatér a lehetőség.

A tök más testvérek gazdaköri 3/gyémánt szintje is ad egyet. De az csak 122. szinttől lesz elérhető.

lüszike69 kedveli ezt.
  4. lüszike69

lüszike69 Törekvő

Köszönöm a segítséget. További szép napot :)

Othep kedveli ezt.
  5. apa0710

apa0710 Fórumlakó

Szép napot!
    Olvastam a csevegőbe, hogy a piac számot nem lehet kiírni az alábbi topikba.
    Viszont a piacosba kilehetett eddig. A jövőben ez változni fog? Illetve ha a növényeket a Gazdák a piacos topikba keresik, piacszámmal megjelölve, akkor az maradhat?
    Köszönöm.

6. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A piacos topik JósJónás területe, így arról nála kell érdeklődnöd.
    Kérlek, hogy tedd fel a kérdésed a konkrét helyen, itt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/piac-mit-miért-érdemes-venni-eladni.12593/
    Egyébként sehol nem megengedett a piac szám kiírása, így nem is igazán találsz olyan hozzászólást, melyben konkrétan meg van nevezve.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. apa0710

apa0710 Fórumlakó

Sajnos nem tudok az alábbi topikba írni, a jogot elvették :oops: . A piac számot (mint számot) általában minden hsz-ba megemlítik :)

8. ronibaba

ronibaba Járnitanuló

Szia! Segíts légyszíves. Hol keressem hányas piacon vagyok?
    Előre is köszönöm.

9. Othep

Szia.
    Több piactér létezik a játékban, de sorszámozva hivatalosan nincsenek.
    Azokkal tudsz piacozni, akiket a saját piacodon látsz.
    Ebben a kérdésben több információval nem tudunk szolgálni.

ronibaba kedveli ezt.
  10. ronibaba

ronibaba Járnitanuló

Az ID számmal szeretném keresni csak nem találom hová kell beírni :(
    ronibaba1 ID szám 54592863

11. Othep

Mint az előbb is írtam, több piactér létezik a játékban, de sorszámozva hivatalosan nincsenek.
    Itt, ezen a fórumon ilyen beazonosításra alkalmas módszert vagy felületet nem fogsz találni...

-ágianyu33- kedveli ezt.
  12. sznekata0924

sznekata0924 Törekvő

ID: 33746229
    Azt hiszem eltévedtem...valahol......
    Vetettem, arattam, tekertem.....nyitnám az üvegházakat
    és nem nyílik ki az eventem, csak a kincskereső térkép......
    Takarítottam !!!!
    Köszönöm a segítséget és elnézést, ha tényleg én vagyok
    az ügyetlen....na de ennyi év után ???

13. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben a kereső térkép nyílik meg, akkor félbe hagytál egy kincs keresést. Találd meg a kincset és ismét az eventablakot fogod látni.

14. atiádi01

atiádi01 Járnitanuló

Sziasztok. Hol tudom megnézni, hogy hányas piacon vagyok?

15. |Tamás|

Szia!

Ugyan fórumon ezentúl lehet róla beszélni, de ebben nem tudunk segíteni sajnos, mert ettől függetlenül hivatalosan nincsenek beszámozva a piacok.

genka53 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. Farmlady10

Farmlady10 Fórum-zöldfülű

Sziasztok kedves Gazdák! Lehet teljesíteni a Gyógynövények rejtélye eventet, ha a felröppenők alig-alig jönnek, az event növény is nagyon kevés (0,1,2,3,4 ritkán 5-9 db)? Ja, a piacozást el lehet felejteni.Megjelenik,de már nem lehet megvenni, mert már megvették 1 pillanat alatt. Vásárolni nem szeretnék pénzért kosarakat. Üdvözlettel: Farmlady10 ID: 53631588

17. |Tamás|

Szia!

Ehhez már késő, az event csevegőbe rengeteg taktikai tanács van, amit ha megfogadsz, akkor bizony korábban is teljesíthető az event, mint eljönne az event vége.
    Érdemes a csevegőket olvasni a siker érdekében.

genka53 kedveli ezt.
  18. yellowfire

yellowfire Aktív író

üdv mindenkit. nem tudom másnál történik-e ami nálam. reggel eltünt egy darab földem event növénnyel eggyütt. egy üres föld darab van fölötte virág lebeg. . rá adásul reggel 8-tól áram szünet volt 15-ig. a föld ugyan ugy van. ha be ültetek valamit az is eltünik.fekete lyuk elnyel mindent. frissitettem .

id 15266866

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.8.18
  19. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek, hogy egy képet hozzál a problémádról, hogy be lehessen azonosítani a területet.

genka53 kedveli ezt.
  20. yellowfire

yellowfire Aktív író

nem tudom hogy kell soha nem csináltam. de te be tudsz lépni hozzám .ott a i. d. számom. köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.