Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Szia! Szeretném megkérdezni, hogy nem lehetne megvásárolni a gesztenyés felhösort? Minden figurát sikerült megszereznem, csak pont a felhöt nem :(. Szivesen megvenném aranyért ha lehetne, csak most az egyszer ha lehetne, légyszi! :). Az unokáim nagyon örülnének neki :). Elöre is köszönom a válaszod! Üdv: Zsóka Áldott , békés karácsonyt kivánok!

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Ha lesz változás a Hivatalos közleményekből értesülhetünk róla. Kérlek, folyamatosan kísérd figyelemmel.

3. Laboviti

Szia!
    Erre jelenleg nincs lehetőség játékban. Valószínűleg a közeli jövőben nem is lesz.

4. Gabriella9402

Gabriella9402 Fórum-zöldfülű

szia szeretném megtudni h lehet e ugy veni aranybanántot mint a farmaranyat ha igen akor hol mert nem találom sehol

levendula6565 kedveli ezt.
  5. Laboviti

Szia!
    Az arany banánokat szigeti szintlépésért kapjuk (5 darab/szintlépés).
    A gazdakörben találunk olyan lehetőségeket, ahol a feladatok teljesítéséért szigeti Tp a jutalom, mellyel a Bahamarama szintlépését lehet elősegíteni.

Valdemár kínálatában is találkozhatunk arany banánnal. Sőt az Adventi kalendáriumban is.

6. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Bocsi ha butát kérdezek de vagy én vagyok figyelmetlen vagy még nincs meg a leirása az ujj beharangozott irány dél nevú állandó gazdaköri feladatnak de én nem találom.

7. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

8. zsugabubus

zsugabubus Fórumszaki

Hello! Az mennyire normális dolog, hogy a hagyma nemesítésénél hatodik alkalomra sem lett semmi, csak visszaadta a hagyma x részét? Pedig még szuper trágyát is használtam hozzá. Ezért kicsit bosszantó. Van köze hozzá, hogy a négy rekeszben van bónusz már?

9. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Mint sok minden egyéb, ez is véletlenszerű a játékban, mondhatni: szerencse kérdése. Azt vedd figyelembe, hogyha már 4 kinemesített bónuszod van a hagymára, azokat újra nem adja meg, tehát kisebb lesz az esélyed a maradék megszerzésére, ugyanannyi nemesítésből.

10. zsugabubus

zsugabubus Fórumszaki

Hello! Lehet rosszul írtam. A hagymára még egy nemesítés sincs, a rekeszekben másik három van. A többi növénynél mindig hamar megvolt, de most 6-7 nemesítés után semmi, ez kicsit fura.

11. -East17-

Ha más bónuszok vannak benne, akkor természetesen azok nem játszanak közre ebben az esetben. Sajnos úgy tűnik a jó szerencse egyelőre nem állt melléd. Javasolnám, hogy próbáld meg később a nemesítést, mondjuk holnap (ha nem sürgős), hátha mást vagy másképp ad majd a rendszer.

12. zsugabubus

zsugabubus Fórumszaki

Köszönöm a válaszod.

Azóta már a tizedik nemesítésnél járok és semmi. Nagyon furcsa, megpróbálok egy másik növényt is.

Utoljára szerkesztett: 22.12.14
  13. Sandor1959

Sandor1959 Junior szaki

az a problémám,hogy időnként az útjelző táblával nem lehet területet váltani olyan mintha megfagyott volna a játék,de viszont minden más müködik az adott oldalon.Ki kell ixelni a játékot és újra betölteni,és müködik minden egy darabig.
    sandor959 ID:26828390.

14. -East17-

Szia!

Kérlek végezz el egy alapos géptakarítást, majd próbáld meg ismét:

Ccleaner rendszertakarító és karbantartó program (ingyenes, magyar nyelven is tud), és pucold ki vele a géped. Itt találod meg: http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd le a programot. Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert akkor nem tisztítja ki a gépet.

15. kokuszka79

kokuszka79 Utánpótlás-írogató

Szép estét kívánok!
    Reggel írtam, hogy a keréken pörgetett sajtgolyó sehol sincs.Valaki azt írta, hogy keressem a termékek között, holott a sajtgolyó termény.Köszönöm a választ.

16. -East17-

Szia!

A Pajtában az Éléskamra fülön keresd. Amennyiben nem találod, akkor pontos ID szám alapján tudjuk ellenőrizni a dolgot.

17. _cseresznyéskert_

_cseresznyéskert_ Fórum-zöldfülű

Bocs most azt sem tudom már ezzel az új módszerrel egyáltalán jól írtam-e?Igen van ilyen gond nálam is!Ez viszont sok idő ki-belép stb..Addig már nem is szólunk szerintem amíg nincs takarítás!

18. -East17-

Szia!

Több farmon is ellenőriztük és a hibát nem tudtuk reprodukálni. Így mindenképpen javasolt a takarítás és a gép programjainak ellenőrzése, nincs-e szükség frissítésre (böngésző, flash, Java, .NET keretrendszer és maga az operációs rendszer is) ugyanis a számítástechnikában minden alkotórész összefügg a többivel. Az pedig, hogy ki mennyi farmot gondoz, nem mérvadó, mert minden farm és weboldal külön sütikészletet használ/tárol a gépeden.

Ezeken kívül megpróbálható a játék használata másik böngészővel, és a net sebességének ellenőrzése (feltöltés és Ping-idő különösképpen).

19. _cseresznyéskert_

_cseresznyéskert_ Fórum-zöldfülű

Köszi!Erre számítottam!Persze senkinek semmi köze nekem hány farmom van!Egyik se kis szintű csak úgy mellesleg!Nem szoktam írni most véletlen betévedtem!Bocs majd megoldom!Elnézést de nem lehet olyan a játék maga nem tud mindent?Nem csak az én gépemmel van a baj?Lehet megint nem jól fejeztem ki magam!Lehet nekem akár 200 ezer forintos gépem is ... vagy csak egy sima 20000Ft-os!Ha valami el van ........ a gépem se tud mindent korrigálni!Elnézést kérek a hozzászólásért!

...............

Nem ide való kifejezés. /-East17-/

20. -East17-

Nem mindegy milyen géped van és milyen állapotban (az pedig egyáltalán nem volt kérdés részemről, hogy mennyi farmod van, valamit elnéztél). Ugyanis a flash grafika (és általában a grafikus dolgok) megjelenítése erőforrásigényes feladat. Egy-egy szerveren több tízezer játékos van elhelyezve. Tehát egy központi hiba esetnén nem 2-5 panasz érkezne, hanem világszerte sok tízezer. Ilyen pedig nem történt, sem itthon sem külföldön.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.