Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A tök más testvérek feladatra gondolhattál.

genka53 kedveli ezt.
  2. Kókusztej

Kókusztej Törekvő

Jó Reggelt kedves Modik :)
    Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy a mostani cserenap alkalmával úgy emlékszem, hogy sikerült egy szalamandrát beszereznem, ugyanakkor nem találom :sleepy: A farmos menüben nem találom, így akkor nagy valószínűséggel lehet, csak cserélni akartam. Meg tudnátok nekem nézni?
    Köszönöm szépen! :inlove:
    Update: Kérésem tárgytalan! Kiderült, hogy az a szalamandra igazából egy gőte! xD

genka53 kedveli ezt.
  3. ida58

ida58 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A segítségeteket kérném. Nem találom az almásrépáscsatni készítésének folyamatát! :( :(
    Megtudnátok mondani hol találom?...vagy leírnátok nekem, mit kell teljesítenem ahhoz, hogy keverni tudjak magamnak?
    Előre is köszönöm!

genka53 kedveli ezt.
  4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Ida58! :)
    A RACS, vagyis répás-almás csatni a Mesterségek völgyében található Lekvárfőző üzemben készíthető, a 4. szinten, melynek alapanyaga az Alap csatni a 3. szinten gyártható. A Szüreti Fesztivál 2011 eventen lehetett megszerezni a receptjét. Azt követően a Gazdaboltból lehet már csak kiváltani. Ma még éppen akció van ott, (másfél óráig), így fél áron be tudod szerezni. Ahhoz, hogy lásd a recept vásárlás felajánlását, el kell érned a Lekvárfőzőben a 4. szintet.
    A RACS hozzávalói:
    Az elérhetőség linkje: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-lekvárkészítés-mesterképzője.1926/
    Sok sikert!:)
    Ui.: link beillesztése

Utoljára szerkesztett: 21.8.18
    ida58 kedveli ezt.
  5. ida58

ida58 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors választ! :)

genka53 kedveli ezt.
  6. NareNare69

NareNare69 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Most keztem egy új farmot!Az a gondom hogy már a legelejèn akadályba ütköztem!Piros nyíl mutatja bogy keverjek tyuk tápot,de a malom nem enged keverni!Így nem is tudok tovább haladni!Segítsetek!

7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Megkérdezhetem, hogy az utasítások alapján lépsz a malomba?

Nem szerencsés kihagyni Szalma Pali tanácsait, útba igazító "villogó" jelzéseit.

A kezdésnél nem szabad önállósítani magad, mert az oktató játékot csak a segítő lépésekkel lehet teljesíteni.

Add meg kérlek a farmnevedet és a hozzá tartozó ID-t, csak ezek használatával tudunk segíteni, ellenőrizni, mi is a teendőd.

Tudnunk kell, kinek a farmja (mi az ID-száma), ahol az ellenőrzést meg kellene tennünk.

genka53 kedveli ezt.
  8. NareNare69

Igen, az utasításoknak megfelelően teljesítem a feladatot !Egy másik topikban olvastam hogy másis ugyan îgy van! Farm nevem NareNare69 ID:55551494

9. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek próbáld meg a következőt:
    bezárod a farmot és a levelező rendszereden keresztül, az ott található linket használva lépj be a játékba.
    Ezzel megerősíted a regisztrációdat is.
    Ezután nézd meg, hogy tudsz-e Szalma Pali utasításával a malomba lépni és ott feladatot végezni.
    Az eredményről légy szíves adj nekünk tájékoztatást.
    Előre is köszönjük!

genka53 kedveli ezt.
  10. NareNare69

Sajnos így sem enged tovább!És ahogy olvasgatok,más topikban is jelezte egy új játékos ugyan ezt a problémát!Azóta keztem mégegy új farmot,az is ugyanott áll meg , a malomnál!Az előző farmoknál minden simán ment!Most se gépen,se telón nem enged tovább

11. Kweziland

Kweziland Járnitanuló

sziasztok, mi az a békabogyó? rendes növény vagy eventből maradt itt? van 50 db-om 8)

12. Kékmadár1

genka53 kedveli ezt.
  13. Menitala

Menitala Fórum mestere

Sivatagi rózsa szirom még senkinek sincs, mikor lehet hozzájutni. Gazdakörben kéri!!!!!

14. Kékmadár1

Szia!
    A nemrég véget ért fás válogatásban lehetett megszerezni szerencsés esetben.

Sivatagi rózsa

Érési idő: 23:00 óra
    Szükséges szint: 1. szint (sziget)
    Amit ad: 4 db sivatagi rózsaszirom, 230BTP
    Termés pajtaértéke: 315

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/fás-válogatás-2018-augusztus.16954/

15. Kweziland

Kweziland Járnitanuló

köszi, akkor termelem

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.8.18
  16. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Remélem jó helyen kérdezek (elnézést, ha nem).

Nemrég kiváltottam az Alkimista mesterséget a tölgyön és láttam, hogy vannak olyan termékek, amik tp-t adnak a fejlesztéséhez (irat, tollvonás). Az lenne a kérdésem, hogy a többi mesterségnél is van ilyen? Mindegyik műhelynél legalább a harmadik szinten vagyok, de eddig egyiknél sem láttam ilyen lehetőséget.

Sali~*.* kedveli ezt.
  17. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Igen van, nézd csak: Az alábbi linkekre kattintva az egyes mesterségek részletes leírását olvashatjátok:
    Pékség
    Lekvárfőző műhely
    Virágkötészet
    Természetgyógyászat
    Alkimista

cemá2002 kedveli ezt.
  18. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Sali~*.* kedveli ezt.
  19. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Hozom, itt a pékszakma:
    A pék szakma rejtelmei számokban

Itt az alkimista mesterséghez valókat találod: #6

Utoljára szerkesztett: 21.8.18
    cemá2002 kedveli ezt.
  20. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Igen ezt értem, de nem pont erre gondoltam a kérdésben :) De emiatt nem kell most mindent kiidézgetni... Értem én a dolgot... :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.