Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. barnus06

barnus06 Járnitanuló

Köszi, lehet összekevertem, mert van olyan farmom, amin vörösréz II szerepel!

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Olyan fejlesztésű tárgy csak szombat 14 óra után lesz, vagy lehetséges majd!

Valamit elnézhettél.

3. milicke

milicke Junior szaki

sziasztok:)
    olyan segítséget kérek, ami nem tudom, h. beilleszthető-e ide:
    bár a 128. szinen járok, eddig csak olvastam, ritkán írtam, de most szeretnék tevékenyen részt venni a beszélgetésekben... ezért szeretnék képet beilleszteni magamhoz, de nemtudom, h. kell. segítsetek ebben:)

4. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    A nagy fogyatkozás event 7. gazdaköri feladatához az előzetesben 16+32+64 db "ébenfatermés"-t írnak. Nekem a pajtában csak "ébenfa faanyag"-om van. Esetleg csak olyan elnevezési hiba, mint amilyen a denevér = bőregér esetében volt? A kérdésem : ugyanarról a fa termésről van szó?

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Igen, Ébenfatermése = ébenfa faanyag

mebajah kedveli ezt.
  6. |Tamás|

7. milicke

milicke Junior szaki

8. |Tamás|

Fórum rang igazából semmi kiváltsággal nem jár, de azt fejleszteni azzal tudod, hogy minél több érvényes hozzászólásod van.
    Ezzel egy időben szeretném felhívni a figyelmedet az OFFolásra, hozzászólásvadászatra, ami szigorúan tilos, csak azért, hogy minél több érvényes hozzászólásunk legyen.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/fórum-rangok.8407/

9. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Csak szeretném megkérdezni ezeken a felreppenő cuccokon nem lehetne esetleg kicsivel többet kapni?
    Vagy ez is szerv függő,mert nálam valami borzalom,hogy mindig ezzel kell küszködnöm.>:(

10. macskafarm

macskafarm Junior szaki

A macska farmomon van gazdaköri jelzi is a az óránál,viszont itt ezen
    Ildikó-gazda id 128 62784 nincs gazdaköri és az óra sem jelzi, meg néznétek?
    Köszönöm.
    Ildikó -gazda vagyok.

11. |Tamás|

Szia!

Ismered ezt a topicot?
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/

Érdemes lenne elolvasni, és minden lehető legtöbbet megtenni azért, hogy minél több felröppenőt kapj.
    Ezen kívül az eventcsevegők látogatása sem elhanyagolható.

12. |Tamás|

Szia!

Ennek az oka egyszerű.
    Megcsináltad a második gazdaköri feladatot, ami jelenleg érvényben van. Ekkor eltűnik az eventórából az event, viszont ma délután 14 órakor érkezik a következő, azaz a 3. gazdaköri, ekkor ismét meg fog jelenni.

13. eva55

eva55 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni Tőletek. A "Nagy fogyatkozás" második napi gazdakörét megcsináltam. A befejezett gazdakörik között meg is jelent. Szerettem volna a fejlesztést ráhelyezni a Nagy masina kitehetőre, de sajnos nem találom a raktárban a váza ikon alatt. Légyszi segítsetek. Farm nevem: adamikeva ID:1820848

14. |Tamás|

Szia!

Dekor helyes neve Napmasina. Kérlek, keresd így.

15. eva55

eva55 Utánpótlás-írogató

Így is kerestem, de nincs :( És természetesen a sziget egyik területén keresem a dekorok között.

Utoljára szerkesztett: 8.9.18
  16. |Tamás|

Legközelebb, Tényleg nagyon alaposan nézz körül.
    Kint van a bahamádon.

amadikeva.png

monacs6666 kedveli ezt.
  17. eva55

eva55 Utánpótlás-írogató

Elnézést kérek, számomra megtévesztő volt az elnevezése (vörösréz I). Pedig elég régi motoros vagyok a farmozásban :(

Utoljára szerkesztett: 8.9.18
  18. |Tamás|

Napmasina Vörösréz I dekorod van pontosan.

Alap: Napmasina Rozsda I
    Tegnapi gazdaköri (tegnap 14:00-kor zárodott): Napmasina Rozsda II
    Tegnap 14:00-tól ma 14:00-ig Napmasina Vörösréz I
    Most pedig még csak 11:34 van, azaz nincs itt az ideje a következő gazdaköri feladatnak, amiből további fejlesztést tudnál begyűjteni.

Kérlek, olvasd el az ismertetőt.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-nagy-fogyatkozás.17053/

19. califax*

califax* Utánpótlás-írogató

Üdv!
    Tegnap befejeztem a ma 2-ig tartó eventet...eltűnt a gazdaköriből..most aratnék, de nem tudom hogy kapok e felreppenőt...mivel aktuálisan nincs most ahova be tudnám dobni....előre is köszi...

20. |Tamás|

Szia!

Pajta / egyéb kategória alatt látható a smaragd készletünk.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.