Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórum ismerője

Sziasztok!

Honnan szerezzek egy magvú tököt? Nincs sehol!

Köszönöm.

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Az egymagvú tök a Maja majmok szentélyének 10. kamrájában váltható ki.
    Kiváltás után termelheted, illetve megvásárolhatod a Piacon.

3. Titokzatos85

Nem tudom még kiváltani sajnos. Máskor ilyenkor ideiglenesen, de beadják a szükséges növényt!

4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Valóban volt egy-két ilyen event régen, de ez most nem ilyen...

Azért ne keseredj el, ha ez a szint ki is marad, a többit sikerülhet teljesíteni, és tovább tudod fejleszteni a Napmasinádat, még ha nem is teljesen.
    Ha nincs elég aranybanánod a kiváltáshoz, akkor gyűjtés céljából nézd át a gazdaköri küldetéseket, a Farmárudában farmpengőért kiváltható aranybanánkészletedet, illetve olyan gazdaköri feladatokat is tudsz teljesíteni esetleg, melyeknél a tapasztalatpont nagysága miatt szintet léphetsz a szigeten. Szintlépésenként 5 aranybanánt lehet szerezni, mint említettem. A Ládákból is bontható. Pl. A felszerelés II. ládából is.
    Igyekezz a legtöbbet kihozni az eventből, én szurkolok. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. Titokzatos85

Köszi szépen! Kedves vagy! :):)

Othep kedveli ezt.
  6. Tisserand

Tisserand Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy a:
    - Csokis croissant;
    - Paradicsomi koszorú
    - Hibiszkuszlekvár
    az adott mesterség hányadik szintjétől vásárolható meg FA-ért cserébe? A mesterségek völgye leírásban első körben nem találtam erre vonatkozó infót.

7. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Ezekért az új receptekért nem kell fizetned FA-t. (a hivatalos kiírás első oldalán olvashatod)
    A megfelelő szinten megjelenik a recept automatikusan.
    Az alábbi linken pontos információkat találsz ezzel kapcsolatban:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/tudnivalók-a-turmix-funkció-eltávolításáról.16493/

Tisserand kedveli ezt.
  8. Jucus83

Jucus83 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!! Olyan kérdésem lenne, hogy tudna nekem valaki segíteni abban, hogy mik azok a gyárfejlesztések? Lehet nem idevaló a kérdésem de sajnos nem találok sehol erre vonatkozó témát! Köszönöm előre is a választ!!

9. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ide való, rendben megtaláltad a help topicot.
    A gyár egy speciális dekor, amire 100 db fejlesztést tudunk begyűjteni, és nagyon jó tulajdonsággal bír.
    Itt tudod a részleteket elolvasni

10. whiteswam11

whiteswam11 Törekvő

Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy 14 órakor nem kaptam új feladatot? Miért?ID: 21206344 válaszod köszönöm

11. Wellwisher

Szia!

Frissítetted a játékot egy ki és belépéssel?
    Kérlek tedd meg, mert ezt követően meg kell jelennie a gazdakörben az új feladatnak!

12. whiteswam11

whiteswam11 Törekvő

Szia! Kérlek nézd meg a birtokom, ki-be léptem ,frissítettem és nem találom nem tudok belépni,
    feladatot teljesíteni. ID: 21206344 köszönöm

13. Wellwisher

Kollégám elvégezte az ellenőrzést.
    Az aktuális feladatot megcsináltad 2018-09-09-én 15:15:53 órakor.
    Kérlek, hogy ellenőrizd a gazdakörben az elvégzett feladatok között ( a zöld pipa jelre kattintva).

14. barnika201145

barnika201145 Junior szaki

Sziasztok!
    Vettem farmpengőért házi kedvenc futtató területet, de nem tudom hol keressem, mire való ! Sajnálom, hogy ennyire tudatlan vagyok, de ez van! nem tudom! másik problémám, hogy a gyárfejlesztésné csak a 2-t jelzi, pedig annál sokkal több fejlesztést raktam rá! Nagyon szépen köszönöm előre a segítséget!

15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A házi kedvencek futtatójáról itt olvashatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/házi-kedvenc-futtató.16929/

A megváltott területet úgy tudod ellenőrizni, hogy az egér mutatóját végighúzod a területen.
    A farmpengős fizetés után kisebb területegységek lesznek "belakhatók", használhatók a futtatóban. (leírásban is szerepel táblázatosan)

A gyár fejlesztéseinél célszerű beazonosítanod, hogy mennyi fejlesztéssel rendelkezel már.
    Mennyit vásároltál FA-ért, mennyi eventet és azokban mennyi függönyt nyertél meg.

Ehhez is van ismertető, sőt a táblázatban a vonatkozó eventek is szerepelnek, melyek link szerint megnyithatók.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/gyár-dekor-és-fejlesztései.16910/
    Az ismertető utolsó, harmadik posztjában lehet megtekinteni, milyen feltételek mentén lehet meg a gyárfejlesztésed.

Fontos az is, hogy nem minden farmos területen azonos a tp értéke, ha vannak a Bölcs tölgynél területre és Tp-re vonatkozó kiváltásaid. Ezek nem olyan régi fejlesztések a Tölgynél, érdemes utána olvasni, tájékozódni, nálad milyen kiváltás működik már.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/

16. momocy

momocy Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítséget kérek. A felhősor első helyén volt egy lehetőség, amihez 149 FA szükséges. Vásároltam aranyat, meg is érkezett, rá is kattintottam, de a felhősorról "eltűnt" az ikon. Hol találom? Mit rontottam el? Köszönöm előre is...

17. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Indián nyár felhősor néven keresd. A paszuly keresőjébe beírva a nevét.
    De megtalálod a befejezetlen sorok fülön is.

18. momocy

momocy Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen:)

19. Bubika1949

Bubika1949 Haladó

Szia!Nem lehet belépni! Csak én nem tudok?Már mindent megpróbáltam!

20. bodrog

bodrog Járnitanuló

Sziasztok!
    Utána néztem a pajtában tényleg van 40 db szentjánosbogár, de a gazdakörben csak 2 db-t mutat.(nem változik)
    Frissítés után sem változott semmi. Köszönöm a segítséget.
    Gazdanév: bodrog
    ID: 55398532

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.