Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Döbrögi-Farm

Döbrögi-Farm Fórum-zöldfülű

Kedves Moderátorok!

Megcsinálta a Kedvesem a karácsonyi feladatsort teljesen, a cuccok a felhősoron már aktívak.
    Viszont nincs a pajtában a 4 titokzatos tenyészet, kirakva pedig nem lett. Tudtok segíteni?

heli.2
    ID: 21052253

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Döbrögi-Farm!

Ki be lépés, frissítés után sincs az állatok menüben?

3. Döbrögi-Farm

Döbrögi-Farm Fórum-zöldfülű

Szia!

Nincs, és már legalább 2 napja kész az event.. azóta sokszor volt már ki-be.. :(

Akkor ennyi.. :D

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.12.14
  4. csi48

csi48 Fórummogul

Szervusztok!
    A szilveszteri bulipocok feladatsor kimondottan bahamás. Miért nem aranybanánt kapunk most a csillagok helyett? Nekem az jobban tetszene, és sok tündérkének, akinek a hibiszkusszal van gondja.
    (Ezt a feladatsort nem lehet FA-al kiváltani?)

Utoljára szerkesztett: 23.12.14
  5. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia csi48!

A játék készítői döntenek a feladatok nyereményeit illetően.

A másik kérdésedre azt tudom mondani, hogy az előzetes tesztek alapján a hibiszkusz kiváltható Farmarannyal.

csi48 kedveli ezt.
  6. csi48

csi48 Fórummogul

Köszönöm a gyors válaszodat. Legyen igazad :) nagyon örülnék neki, hiszen a hibiszkuszon kívül mindent meg tudok csinálni.

Hiába próbálkoztam alkudozni a majákkal, a szobrot csak 22 banánért adják, nekem pedig csak 10 van, sajnos.

Kellemes karácsonyi ünnepeket, és szerencsés, boldog, jó egészségben eltöltendő új évet kívánok mindenkinek

Még valami: a feladatsoroknál, úgy nézem, az 5. és a 7. aranynál nincs szobor, bár oda van írva. Bocs.

Utoljára szerkesztett: 24.12.14
  7. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Hátha ébren van még Valaki. Segítsetek! Nem találom a szumátra tiki fákat és a Szürkület tenyésztést sem. Vajon miért? Rossz helyen matatok? Kérem, hogy írjatok.A fa és az állat ikon alatt nem találom.

8. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek !! A segítségeteket szeretném kérni !! Ma az ajándék kiváltásánál , csak 1-titokólat kaptam meg !! Legyetek szívesek utánanézni !! A tegnapi event befejezésével , rendben megkaptam a négy titokólat , amit reggel ki is raktam !! Segítségeteket előre is köszönöm !! Üdv: biborka63 ID:6809366

9. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az általad említett feladatrészek teljesítéséhez többek között aloe verát és hibiszkuszt szükséges beszállítani.

10. Laboviti

Szia!
    A 8 darab "Szumátra" talányos tiki-fa a szigeten a fa ikon alatt megtalálható.
    Az ilyen esetekben a kereső funkció is a segítségedre lehet.

11. Laboviti

Szia!
    Kérlek ne feledd, 3 darab "Szürkület" talányos tenyészet a szédült szántódra van kihelyezve.

12. biborka63

Szia !! Akkor tegnap nem kaptam meg az event befejezésénél a 4 titokólat !! Reggel 8-ólnak kellett volna lenni , de csak 4- volt !! Az igaz , hogy nem figyeltem , hogy az event befejezésével megkaptam -e az ólakat , csak ma reggel szerettem volna kirakni !! !! Két farmon játszom , a másik farmomon minden rendben van !! Akkor ezt már bebuktam ?

13. Laboviti

A kekszparadicsom event nyereménye, titokzatos tenyészet néven szerepel a menüben.

14. biborka63

Szia Loboviti !! Természetesen utánanéztem , hogy a kekszparadicsomos eventnél jár a titokzatos tenyészet , amiből Én csak 1-et kaptam meg !! Ennek az előbb néztem utána , de már nem is foglalkozom vele , így jártam !! Legközelebb figyelmesebb leszek , időben fogok reklamálni !!
    KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK A STÁB MINDEN DOLGOZÓJÁNAK !!

15. Laboviti

Mutatom milyen "titkosakat" keress a menüdben.

16. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Én azt szeretném kérdezni hogy a 48 órás plussz 1 termés összeadódik e ha teszek rá töklekvárt?

17. biborka63

Köszönöm szépen !! Megtaláltam Én voltam béna !!

18. blukas01

blukas01 Fórum-zöldfülű

az adventi naptárban 48 órás munkások az ajándék,amit nem kaptam meg.Mi lehet a hiba?Köszi ID33689981

19. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Az ablak ajándéka nem munkások, hanem +1 növény hozam a földben termesztett növényeknél. Ezt az ablak is írja ha rávezeted az egeredet.
    adventi ablak.png

20. betti29

betti29 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy az adventi naptárban kapott felhősorra milyen tárgyakat lehet kirakni?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.