Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!

A stílus javítását neked javasolnám!
    Akkor talán tisztázzunk pár dolgot.
    A moderátorok nem élnek belőled/belőletek. Mindannyiunknak valós munkája van. Önkéntesek vagyunk és szabadidőnkben végezzük a munkánkat. Azért, mert szeretjük a játékot, szeretjük ezt a melót és igyekszünk segíteni azoknak, akik hozzánk fordulnak. Ebből a munkából nem tudunk kenyeret venni a családunknak.
    Jó lenne, ha kicsit visszavennél ebből a pökhendi, kioktató stílusból. Azért, mert te vagy a játékos, még nem engedhetsz meg mindent magadnak.
    Ha képtelen vagy megadni nekünk az alapvető tiszteletet, akkor maradj csendben!

Az ismertetőt én fogalmaztam.
    Kikérem magamnak, hogy félrevezetőnek nevezed!
    Szó szerint ez szerepel benne: "1 db Pannit lehet beadni a Legenda II-be." Beadni. Érted? BE! Nem kivenni. Ha már ennyit tudsz írni, olvasni is biztosan tudsz. Talán ismered a kivenni és a beadni szavak közötti különbséget is. Ha nem, az nem moderátori és nem játékfejlesztői hiba.
    A hibát csak és kizárólag te követted el és ehhez képest belekötsz immáron két moderátorba.

Jó lenne, ha te odafigyelnél arra, amit írsz. " félrevezető leírásokkal és az inkorrekt, nem játékos barát hozzáállással" Hogy merészelsz így beszélni a munkánkról? Csupán azért rúgsz belénk, mert TE elkövettél egy hibát. Ahelyett, hogy azt mondanád, "húú, ezt benéztem".
    "A pénzünkért korrekt, akadás mentes játékot, segítőkész normálisan válaszolni tudó, netán tán még rugalmas adminokat várunk el." Rugalmas adminokat? Mégis hogyan? Adjuk vissza a csillagaidat? Nem tudjuk. Nem a mi rugalmasságunkon múlik, hanem azon, hogy nem tudjuk technikailag megtenni.

Mi pedig az önkéntes munkánkért normálisan írni és OLVASNI tudó, netán tán saját hibáját beismerő és elnézést kérő játékosokat várunk el.

Pénzcentrikusság? Olvastad valahol valaha, hogy a Bigpoint jótékonysági intézmény? Lehetőséget biztosít ingyenes játékra. De ahhoz, hogy ezt fent tudják tartani, bevételre is szükségük van. Aki fizet, több szolgáltatást kap, aki nem, annak a saját erejéből kell boldogulnia. Ezt akkor is el kell fogadnod, ha nem tetszik. Felesleges ezt szapulni.

Ha egy játék és abban lévő 400 csillag miatt képes vagy ekkora ramazurit levágni egy fórumon, akkor minden bizonnyal a saját környezetedben érhetett valami olyan esemény, ami miatt kiakadtál és rajtunk töltöd ki a dühödet.

Lehet, hogy a stílusod mondjuk egy áramszolgáltató ügyfélszolgálatán elmegy, de ebben a játékban, ezen a fórumon nem.

Ezen írásom után a témához kapcsolódó bármilyen megjegyzésed törölve lesz. Ez itt az utolsó szó.

És igen, most az utolsó szó a moderátoré!

petya2007, -ágianyu33-, klé50 és 10 más kedveli ezt.
  2. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok,
    Megnyertem a varangyot, azonban nem tudok egyik malomban sem tápot keverni. Tudnátok segíteni? Köszönöm

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Miért nem tudsz tápot keverni?
    Nem találod a Varangytáp keverési lehetőséget?
    A Varangy farmos állat. Frissíts egyet, lépj ki és be a játékból.
    Esetleg nem rendelkezel elég táp-hozzávalóval ... 12 békabogyó és 4 fenyőtoboz kell 1 db varangytáphoz.

veliki8 kedveli ezt.
  4. -Aryka-

-Aryka- Aktív író

Sziasztok! Én se tudok az új állatoknak tápot keverni.se a darunak,se a varangynak nem ajánlja fel.frissítés után se.
    -Aryka-ID: 7618935

5. Othep

Szia.
    Az állatok nevét a Malom keresőjébe beírva sem találod a keverési lehetőséget?
    Daru Bahás, Varangy farmos.

6. noemi6803

noemi6803 Fórum-zöldfülű

Hol találom a "Farmok hóse"-csomag megvételi lehetőségét?

7. tutitanya

tutitanya Fórumlakó

Szia,
    Most vettem elöször prémium elöfizetést. Ha egyböl felmondom,akkor elvesztem a 30 napot vagy végig megmarad?

8. Othep

Szia!

Ezek az ajánlatok farmonként különböznek.

Nincs tudomásunk arról, hogy mely farmok számára elérhető a "Farmok hőse"-csomag.

Ezek az ajánlatok mindig más csoportokat érintenek, érinthetnek.

Légy türelemmel, egyszer hozzád is megérkezhet... :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. Othep

Szia.

Egy hasonló kérdést már feltettél egy másik topikban.
    Választ is kaptál, itt.

Kérlek, ne tégy fel egy kérdést több helyen!

Ezzel megnehezíted a munkánkat.
    Várakozz a válaszra türelmesen!

Együttműködésedet köszönöm!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. Adrikaa1999

Adrikaa1999 Fórum-zöldfülű

Nos a bibi most az hogy dinnyét se engedi meg venni????????Nem értem de tíz év után ahhhhh azt hiszem feladom!

11. Othep

Szia.

Adj kérlek farmnevet, ID-t, megnézzük, mi lehet a gond.

12. F.49Attila

F.49Attila Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Teljesitettet a tenyésztős feladatot,de a darut nem találom a másik kettő meg van.
    Tudnátok segiteni?

ID 2260818

13. iboly70

iboly70 Járnitanuló

szia .. a darut a bahán keresd !! szép napot :)

14. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek nagyon alaposan nézz körbe a farmod összes területén illetve a menüdben is. Szükség esetén mozgass meg mindent, Saját érdeked, Te ismered a farmodat, Mi egy teljesen ismeret farmon ugyan ezt tudnánk csak csinálni.

15. Búvész

Búvész Haladó

Sziasztok! Nem tudtam turbómalmot venni nem lehet valahogy pótolni? Pont akkor voltak a fennakadások a játékban tegnap este! Köszönöm!

16. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A tegnap esti probléma kb 15 percig tartott. A turbómalom akció ma délelőtt 11:00-ig.
    Sajnálom de ilyen alapon nem tudunk semmilyen módon kárpótolni.
    De turbómalom akció rendszeresen van a játékban. Hamarosan lehetőséged nyílik a vásárlásra.

17. flamne

flamne Törzsjátékos

Olyan jó lenne ha valaki tippet adna ,hogy végre hogy tudok egy tenyésztésen végig haladni. Nekem még ugrani sem ugranak a tenyésztett állatok és hiába igyekszem nem tudok haladni. 117 szinten vagyok. Köszönöm a tanácsot!

18. Kékmadár1

Szia!
    Javaslom a tenyésztős topik olvasását. Ott kérdezhetsz, kérhetsz tanácsot a gazdatársaktól.

https://board-hu.farmerama.com/inde...alat-csere-topicja.12367/page-422#post-911959

19. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

sziasztok

1 kerdes a Pancel panni amit a tolgyesnel lehet kivaltani az hat az egesz teruletekre anelkul hogy koltoztetnenk?

20. Kékmadár1

Szia!
    Nem páncél Pannit váltasz ki a tölgyön. Egy rúnát kapsz ott, 400 csillagét.
    Ha kiváltottad, tudsz betenni oda 1db. Pannit, ami így már minden területre kifejti a hatását.

12. Élő legenda II (Élő legenda rúnán keresztül érhető el)
    1 db Pannit lehet beadni a Legenda II-be. Így ez az egy dekor minden területen növeli a felröppenők esélyét 5%-kal.
    Ára: 400 csillag

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/#post-909613

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.