Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok,
    Véletlenül kitöröltem a napmasina ajándékot, és most sehol nem találom... tudnátok segíteni?

Köszönöm szépen

Szeretném, ha válaszolnátok, hogyan tovább... beadtam egy csomó mindent, remélem nem veszett kárba :(
    Köszi

Nem kapkodjátok el a segítségnyújtást, majdnem két órája várok a válaszra... addig nem tudom, hogy érdemes-e beadni a következő etap-ba a beadandókat...

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.9.18
  2. csipetke01

csipetke01 Aktív író

Sziasztok!A tenyésztéshez használható luxus bájitalt hogyan tudnám használni,ugyanis a "tenyészkunyhóban" nincs ott az ikon,amire kattinthatnék,hogy azt szeretném használni.A pajtakészlet szerint van belőle 187 db.

3. pycury

pycury Járnitanuló

Szeretném kiváltani az új rúnák egyikét..150 csillag az ára nekem van ennyim,mégsem sikerül,nem elérhető..a mézfát szeretném kiváltani..

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Nem állandóan használható, csak az akció ideje alatt.

5. |Tamás|

Szia!

Miután lejár a X aratási mennyiség (dekortól függ) utána a speciális adakozó tulajdonságát elveszti, és csupán a TP/BTP-t fogja adni.
    Automatikusan átalakul, utána már törölheted is.
    Közben nem érdemes törölni, mert elveszti a tulajdonságát, hiába nem járt le még az X aratási ciklus.

Egyedi ajánlatokról van szó, nem minden gazdánál jelenik meg ugyanazon időben.

Szama kedveli ezt.
  6. |Tamás|

7. |Tamás|

Szia!

Szeretném, ha tisztáznánk valamit.
    Mi moderátorok nem vagyunk a Bigpoint alkalmazásában, ugyan olyan játékosok vagyunk, mint Te vagy bárki más, csupán játék iránti elkötelezettségből "dolgozunk" itt. Ebből sajnos nem tudunk kenyeret venni a családnak. Jah, igen, család. Moderátori közösségben szinte mindenkinek van családja, unokája, akivel adódó alkalommal szeretne együtt lenni.

Az ellenőrzéshez nem adtál meg minden adatot, így továbbra sem tudok segítséget nyújtani számodra a megfelelő adatok hiányában.
    Ennyi idő alatt egy általad ismert farmon ha megmozdítottál volna mindent, meg is találtad volna a dekort, de ha gondolod, hozod az ellenőrzéshez szükséges adatokat, és meg keresem Neked a dekort, egy általam ismeretlen farmon.

Szép vasárnapot!

cass0129 kedveli ezt.
  8. |Tamás|

9. csipetke01

csipetke01 Aktív író

Köszönöm!

10. nagyága

nagyága Utánpótlás-írogató

Szia! Szeretném megkérdezni, hogy a kecsketejfát, hogyan tudom kiváltani a bölcs tölgynél? Köszönöm.

11. |Tamás|

12. Szama

Szama Fórum veteránja

Nagyon szépen köszönöm a választ! Szép napot!

13. .ágicska

.ágicska Utánpótlás-írogató

Szia! Nem tudom, hogy jó helyen kérdezem-e nem tudom kirakni a kincseskamrafüggönyt.
    A másik kérdésem, hogy a vulkánbungaló fejlesztés mihez van?
    ID:10034016 név: .ágicska
    Segítségedet előre is köszönöm

14. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A kincseskamra függöny egy dekoráció fejlesztése. A meglévő Kincseskamra dekorra tudod ráhelyezni.
    [​IMG][​IMG]
    Élőszőr tedd ki a dekort valahová, ezt követően helyezd rá a fejlesztést.
    Az alábbi linket megnyitva tudsz erről bővebb információhoz jutni:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/alászállás-a-szentélybe.14825/#post-660689

Vulkánbungaló fejlesztése:
    Előszöra Lajhártojást kell kiváltanod, ha még nem rendelkezel vele, majd az ebből kifejlődő Vulkánbungalóra tudod a meglévő fejlesztést rátenni.
    (a már kiváltott fejlesztés egy kék függöny, ezt keresd majd a megfelelő időben a menüdben)

2018.03.17.-én érkezett a játékba a Lajhártojás:
    Lajhártojás

Elérhető a 7-es kamrában 50 AB-ért 1 db
    Kihelyezhető : Főfarm, Szédült szántó, Erdei tisztás, Kerge kert, Bahama sziget, Eső erdő, Kincses sziget, Zuhatagok szigete
    Érési idő : 168:00 óra
    Méret: 1x1
    Amit ad : 4.000 TP/BTP és kifejlődik a Vulkánbungaló
    Területenként maximum 1 db helyezhető ki.

Ebből fejlődik ki 168 óra múlva a Vulkánbungaló.
    Vulkánbungaló

Kihelyezhető : Főfarm, Szédült szántó, Kerge kert, Erdei tisztás, Bahama sziget, Eső erdő, Kincses sziget, Zuhatagok szigete
    Területenként maximum 1 db helyezhető ki.
    Érési idő : 48:00 óra
    Méret : 1x1
    Amit ad : 2000 TP/BTP + 10% TP/BTP bónusz 60 percen keresztül
    A bónusz minden területen kifejti hatását

2018.06.20.-án érkezett a Vulkánbungaló 2. szintű fejlesztése:

Vulkánbungaló 2. szint

Kihelyezhető : Főfarm, Szédült szántó, Kerge kert, Erdei tisztás, Bahama sziget, Eső erdő, Kincses sziget, Zuhatagok szigete
    Meglévő vulkánbungalóra lehetséges ráhelyezni, így jobb tulajdonságokkal bír.
    Érési idő : 48:00 óra
    Méret : 1x1
    Amit ad : 2500 TP/BTP + 15% TP/BTP bónusz 60 percen keresztül
    A bónusz minden területen kifejti hatását

15. .ágicska

.ágicska Utánpótlás-írogató

Szia! Nagyon köszönöm a segítséget. További szép napot!

16. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Elsősorban neked szól, de remélem, más is olvassa.
    Kifogásoltad Tamás válaszát, holott minden szava igaz volt.

Kért tőled valamit, nevezetesen a farmod nevét és ID számát, hogy segíteni tudjunk. Továbbra sem adtad meg. Csak arra volt energiád, hogy kifogásold a válaszát.

Fontos tisztázni, mert azt hiszem nagyon sokan nem tudjátok, hogy egy moderátor kicsoda.
    A legfontosabb: nem Bigpoint alkalmazott. Azaz nem munkaidőben és nem munkabérért dolgozunk mi itt.
    Ahogy te elég szemtelenül megjegyezted Tamásnak, valóban senki nem tart a fejünkhöz semmit, hogy itt legyünk. Mondhatjuk úgy is, hogy szívességet teszünk akár neked, akár másnak azzal, hogy itt (is) segítünk.
    Szabadidőnkben. Ennek a jelentését te is tudod. Tehát akkor, amikor ráérünk. Sehol nincs leírva, hogy a fórumon 24 órás ügyfélszolgálat lenne. Igyekszünk folyamatos jelenlétet biztosítani, de a valós életünk, kötelezettségeink fontosabbak.
    Való igaz, szerződést kötöttünk a Bigpointtal, de abban nem azt vállaltuk, hogy éjt nappallá téve jelen legyünk.

Ahogy Tamás írta, kivétel nélkül mindannyiunknak van családja és munkája. Kinek kisebb, kinek nagyobb.
    Vasárnap délelőtt (milyen meglepő) én például ebédet főztem a gyerkőceimnek és nem a te dekorodat kerestem, amiről egyébként tudhatnád, hogy a 10. szinten más a neve. Napmasinaként nem találod meg.
    >>ITT<< olvashatsz róla, hiszen szabadidőmben nagyon pontos ismertetőt írtam neked és másoknak erről. A két óra alatt, amíg várakoztál, lett volna időd elolvasni. Gondolom keresned nem kell, hiszen az eventet csinálod, tehát magát az ismertetőt olvastad.

Sajnálom, ha csalódást okoztam neked ezzel az őszinte írással, miszerint a farmerama fórumán a segítség csak akkor érkezik, ha éppen jelen van egy önkéntes moderátor, vagy más jellegű kérdés esetén, egy segítőkész, okosabb játékos.

17. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Szia. Köszönöm, hogy válaszoltál.
    Az én hsz-imben a kérlek, kérem, és köszönöm szó soha nem hiányzott... a legutóbbi hsz-hez írtam, hogy megoldódott a panaszom orvoslása.
    Soha nem írtam sem sértő,sem bántó szavakat.
    Azonban, ha valakinek promt problémája van elvárható lenne, hogy legalább egy modi legyen ügyeletben.. de lehet, ez nem megoldható....
    Mindenesetre köszönöm, hogy olvastad, és visszaírtál.
    További szép napot

Végigcsináltam a nagy fogyatkozás eventet, azonban a napmasina függönyt nem kaptam meg.
    Kérlek benneteket, segítsetek, mit rontottam el.
    Köszönöm.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.9.18
    Sali~*.* és BackOffice kedveli ezt.
  18. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A farmneved és az ID számod add meg kérlek az ellenőrzéshez!

19. pycury

pycury Járnitanuló

20. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Segítséget szeretnék kérni. A nagy fogyatkozás eventet végigvittem - legalább is ebben a tudatban voltam - mégis csak a világvége mentesítő I. van meg, a szükséges növények és a felröppenő is elfogyott. Kérdésem lenne, hogy melyik nem csináltam meg, nem mintha ez már segitene rajtam, de kiváncsi vagyok rá. Köszönöm a segítséget. ID. számom: 5338636

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.