Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kerberosz110

kerberosz110 Utánpótlás-írogató

Köszönöm, ezek szerint azon valahogy "túlléptem".

2. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Tegnap már jeleztem, hogy nem teljes a napmasina, pedig érzésem szerint mindent megcsináltam. Azt a választ kaptam, hogy a 10. nem lett teljesitve. A 8. feladat után 8330 event növényt számoltam össze a utolsó három teljesitésére, ami meg is volt a pajtámban, az anakonda is A végén maradt 50 db növényem. Meg tudjátok-e azt nézni, hogy a 9. feladat teljesitése után hány növény volt a pajtámban és hány anakonda. Valahogy nem hagy nyugodni, hogy miért van ez igy. Ahogy olvasom a hozzászólásokat, sajnos másnál is hasonló lehet a helyzet.
    ID. számom 5338636. Köszönöm a segitséget.

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos technikailag nincs lehetőségünk arra, hogy megvizsgáljuk, hogy adott aratás azaz nem tudjuk megvizsgálni, hogy adott feladat művelet után pontosan mennyi volt készleten. Ezen kívül a 9-es feladathoz hozzá sem nyúltál.

4. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Már kétszer nem kaptam hüllöjelvényt tenyésztésnél. Most megpróbálom harmadszor is. ID:12383585

5. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

6. Holdsarló

Holdsarló Haladó

Kedves moderátorok, megnézné valamelyikőtök, hogy A nagy fogyatkozás utolsó gazdaköri feladatát teljesítettem-e? Úgy emlékszem beadtam még tegnap mindent amit a feladat kért, de nem találom az utolsó fejlesztést, így lehet hogy mégsem fejeztem be.

Köszönöm a segítséget!
    Gazda: Holdsarló ID: 5361092

7. Kékmadár1

Szia!
    Az ellenőrzés alapján teljesítetted. A fejlesztést is ráhelyezted már a dekortárgyra.

Magad is ellenőrizheted ha beazonosítod az ismertetőben lévő leírással.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-nagy-fogyatkozás.17053/#post-908473

Holdsarló kedveli ezt.
  8. Hibiszkusz68

Hibiszkusz68 Járnitanuló

Sziasztok. Hol található a talányos fákról leirás? Köszönöm előre is.

9. Kékmadár1

10. Holdsarló

Holdsarló Haladó

Nagyon szépen köszönöm, hogy időt szántál rám!
    Felületesen néztem meg a fejlesztéseket, a Napmasina fejlesztést kerestem.Azt hittem van 12. fejlesztés is.
    Kellemes estét kívánok! :)

Utoljára szerkesztett: 17.9.18
    Sali~*.* kedveli ezt.
  11. HOPIHE1978

HOPIHE1978 Járnitanuló

sziasztok. meg csináltam a feladatot és nem találom sehol a daru lakot szeretném ha segitenétek köszönöm

12. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia, Bahás ól, ott keresed ?

13. HOPIHE1978

HOPIHE1978 Járnitanuló

köszönöm megvan

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. karesz

karesz Fórumprofi

Szép napot kívánok! A farmárudában lévő eventnövény emeló+1 azonnal indul, ha kiváltom?

15. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A vásárlást követően bekerül a Pajtádba, az Éléskamra polcára.
    Ott tudod aktiválni a Neked legmegfelelőbb időpontban.

karesz kedveli ezt.
  16. búzavirág51

búzavirág51 Járnitanuló

Sziasztok! Vettem egy házi kedvenc futatót, hol találom meg? Köszi a segitséget

17. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

18. -Komazsu-

-Komazsu- Járnitanuló

A daru és a varangy ólam megvanna. ) bocs a gépem nem ír néhány betüt) és lehet h valam. el-erülte a -fgyelmemet honnan lesz a fe.eteöv

19. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Szia :) ez is egy új terményes ól, a TATU terményes ólja! A most befejeződött eventben lehetett megszerezni

20. Szama

Szama Fórum veteránja

Sziasztok!
    Segítségeteket szeretném kérni azzal kapcsolatban, hogy a játékban ólakra, növényekre, dekorokra ható bónuszokat+felhőket hogyan kell számolni? Van erről valahol egy összefoglaló?
    Köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.