Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Vannak ismertetők az Enciklopédiában, vannak leírások is, van több hozzáértő gazda is, aki szívesen segít akár a tematikus topicokban, akár az egyes eventek idején felmerült kérdések megválaszolásával.

Minden esetben konkrét helyzetek alapján lehet a válaszokat megfogalmazni.

Különösen úgy, hogy az adott farm felkészültségét is ismerteti a kérdező, hogy minél teljesebb választ kaphasson.

Itt, a help topicban az útmutatást, a segítő információkat kaphatod meg, de magadnak is számolni kell, alkalmazni a farmodra, az adott témához.

https://board-hu.farmerama.com/inde...ojások-avagy-mi-is-van-a-tojáshéj-alatt.2108/

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-égig-érő-paszuly.592/

Nemesítések és tanácsok, megoldások

Fejlődési taktika topic olvasása

Mesterségek hasznossága, termékek hatásai

... a felsorolás még tovább is folytatható ...

genka53 és Szama kedveli ezt.
  2. Szama

Szama Fórum veteránja

Nagyon szépen köszönöm!

3. Kotkoda64

Kotkoda64 Járnitanuló

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy van-e valami módja annak, hogy ha levelet kapok egy barátomtól, azt kimásoljam valahová.
    Remélem érthető, amit kérdezek.
    Ami miatt kérdezem:
    Olvasom a levelet, és sokszor említésre kerül egy-egy tárgy neve, de nem tudok utánanézni, hogy melyik az, csak ha kiszállok a levélből.
    A másik eset, ha én írok valakinek levelet és valamelyik elem neve nem jut eszembe, akkor is ki kell szállnom a levélírásból, hogy megnézhessem amit akarok, viszont akkor újra kell kezdenem a levélírást.
    Köszönöm

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Nyomj a válaszra, akkor megnyílik a szerkesztő mező, CTRL+A-val kijelölöd, és majd CTRL+C-vel kitudod másolni. Közben a ctrl-t NE engedd el.
    Utána pedig egy wordbe vagy jegyzettömbe betudod illeszteni a kimásolt szöveget.

Levélírás közben nincs lehetőség mentésre.

Koppi, Kotkoda64 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. Kotkoda64

Kotkoda64 Járnitanuló

Nagyon köszönöm!
    A CTRL+A majd CTRL+C - CTRL+V már próbáltam. Ott bukott el a dolog, hogy elengedtem közben a CTRL-t.
    De most sikerült!!! Imádlak :inlove:

6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok !
    Tanácsot szeretnék kérni, ha lehet. A süntojást kiraktam a kergére, fejleszteni szerettem volna, de nem fogadja el a függönyt. Nem tudom, hogy mikor lehet elvégezni a fejlesztést: tojás állapotában, vagy csak akkor, ha már beérett? Megköszönném, ha válaszolnátok rá :)

7. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Az ismertetőben pontos leírást találsz erről.
    Kérlek olvasd el:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/sün-házi-kedvenc-és-fejlesztései.17111/
    Miután a Süntojásból kifejlődik a Farönk hangár , ezután rakható a fejlesztés rá.
    Sün tojás
    Elérhető : 3. szinttől
    Kihelyezhető :
    minden területre (kivéve: Teliholdas terület, Gombaerdő és Kísértetjárta kúria)
    Érési idő : 60:00 óra
    Méret: 1x1
    Amit ad : 50.000 TP/BTP és kifejlődik a Farönk hangár
    Területenként maximum 1 db helyezhető ki.
    Banki ára: 899 Forint

Az érési ciklus FA-ért azonnal kiváltható.

Farönk hangár
    Kihelyezhető : minden területre (kivéve: Teliholdas terület, Gombaerdő és Kísértetjárta kúria)
    Területenként maximum 1 db helyezhető ki kivétel házi kedvenc futtató
    Érési idő :
    16:00 óra
    Méret : 1x1
    Amit ad : 1250 TP/BTP + 10 %-al megnöveli a Kacsa Kata Turbótrágya hatékonyságát 6 órán keresztül
    A bónusz minden területen kifejti hatását

Farönk hangár fejlesztés
    [​IMG] [​IMG]
    Maximálisan vásárolható mennyiség:
    5 db
    Ára: 30 FA / db
    Farönk hangárra helyezhető rá, ezzel jobb tulajdonsága lesz a tojásnak

-ágianyu33- és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm szépen sajnálom, hogy feleslegesen kérdeztem, ez az infó elkerülte a figyelmemet a sok egyéb mellett..
    További szép napot kívánok.

9. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

Nem tudom mire kell a fényvirág Kérem segít Válaszod előre is köszönöm

10. Wellwisher

Szia!

A Készülj az újrahasznosításra event növénye a fényvirág.
    Ezt a növényt nem kötelező ültetni az event sikeres teljesítéséhez, mert más növény és fa termését is beadhatod.
    Itt találod az event részletes leírását:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/készülj-az-újrahasznosításra-2018-szeptember.17108/

Az event növénye a Fényvirág.

Ültethető: az összes művelhető területen (Kerge kertben, Kincses szigeten nem)
    Érési ideje: 04:00 óra
    Elérhető: 2 szint
    15 tp-t ad 1x1-es területen.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. durnieva

durnieva Fórummogul

segitséget kérek megvettem a csomagotvan növényem de nem tudok keverni egyik malomba sincs lehezőség és nem találom a kitehetőt semId40620183

12. Wellwisher

Szia!

Mit szeretnél a malomban keverni?
    A jelenlegi eventhez nincs szükség a malomra, csak automatikusan levonja a minijáték indításakor a rendszer a kellő mennyiségű eventnövényt (450 db. Gömbszirom) és a felröppenőt (23 db. Tépőzár)
    Az event ismertetőjét itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/sörfesztivál.17114/#post-912920
    A kitehetődet Sündörgő sünök néven kerested a dekorációs tárgyaid között? Lépj be a főfarmon állva a dekorokhoz (váza ikon) és ott keress rá.

genka53 és durnieva kedveli ezt.
  13. anci091551

anci091551 Haladó

Sziasztok! A virágkötő üzemben keverni szerettem volna 2db királyi koszorút (2db virágkoszorúm volt) levonta a hozzávalókat, de nem csinált semmit. Máskor is észrevettem már. Szeretném kérdezni, hogy lehetséges ez?
    ID: 48975570

14. Wellwisher

Szia!

Kollégám elvégezte az ellenőrzést.
    A királyi koszorú készítését 2018-09-19 18:25:07 órakor kezdted meg.
    A termékek elkészítésének időpontja pedig 2018-09-19 18:45:07 óra lesz.
    Tehát készül a 2 db. királyi koszorú, sőt el is készült már.
    Ellenőriz az Éléskamra polcán a 2 db. Királyi koszorú meglétét.

genka53 kedveli ezt.
  15. dawydow

dawydow Utánpótlás-írogató

Sziasztok, van 1 lajhár tojásom de nem emlékszem hogy vettem , vagy kaptam??? Kérlek segíts :p

16. Wellwisher

Szia!

2018.03.17.-én érkezett a játékba a Lajhártojás, melyet a Maja majmok szentélyében lehet kiváltani:
    Lajhártojás

Elérhető a 7-es kamrában 50 AB-ért 1 db
    Kihelyezhető :
    Főfarm, Szédült szántó, Erdei tisztás, Kerge kert, Bahama sziget, Eső erdő, Kincses sziget, Zuhatagok szigete
    Érési idő : 168:00 óra
    Méret: 1x1
    Amit ad : 4.000 TP/BTP és kifejlődik a Vulkánbungaló

Ebből a Lajhártojásból fejlődik ki 168 óra múlva a Vulkánbungaló:
    Vulkánbungaló
    Kihelyezhető :
    Főfarm, Szédült szántó, Kerge kert, Erdei tisztás, Bahama sziget, Eső erdő, Kincses sziget, Zuhatagok szigete
    Érési idő :
    48:00 óra
    Amit ad : 2000 TP/BTP + 10% TP/BTP bónusz 60 percen keresztül

Ezt a Vulkánbungalót pedig tovább tudod fejleszteni:

2018.06.20.-án érkezett a Vulkánbungaló 2. szintű fejlesztése:
    Vulkánbungaló 2. szint

Kihelyezhető :
    Főfarm, Szédült szántó, Kerge kert, Erdei tisztás, Bahama sziget, Eső erdő, Kincses sziget, Zuhatagok szigete
    Meglévő vulkánbungalóra lehetséges ráhelyezni, így jobb tulajdonságokkal bír.
    Érési idő :
    48:00 óra
    Amit ad : 2500 TP/BTP + 15% TP/BTP bónusz 60 percen keresztül

-ágianyu33-, genka53 és dawydow kedveli ezt.
  17. anci091551

anci091551 Haladó

Megnéztem, frissítettem is, de még mindig csak 1db-ot látok, holott 3db-nak kellene lenni!

18. dawydow

dawydow Utánpótlás-írogató

nagyon szépen köszönöm a gyors választ puszi

19. Wellwisher

Nem tudom, hogy Te miért nem látod, de remélem nem kételkedsz abban, hogy 3 db. Királyi koszorú van a polcodon.
    Kérlek, hogy végezz egy géptakarítást és a sütiket is töröld, mert ez oka lehet annak, hogy nem megfelelően jeleníti meg Nálad a géped a játékot.

Kollégám lefotózta a farmodon a Királyi koszorúk meglétét.

imgpsh_fullsize.png

-ágianyu33- és genka53 kedveli ezt.
  20. anci091551

anci091551 Haladó

Köszönöm a fáradozásotokat! Nem szoktam bennetek kételkedni, de most már ott van! A gépet állandóan takarítom! Remélem ti sem kételkedtetek abban amit írtam.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.