Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pferko68

pferko68 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Megcsináltam a képregényes feledatot.A kincses láda hol jelenik meg?

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben az állandó képregény feladatra gondolsz akkor az a kincses láda az szimbolikus. Végzel a feladattal, utána ajánl a feladat 3 választási lehetőséget, egyet kiválasztasz és azt kapod ajándékba.

Erről a feladatról bővebben itt tudsz olvasni

3. pferko68

pferko68 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a válaszod!

4. letti0406

letti0406 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. A segítségeteket kérem az utolsó csizmát is kinyitottam de csak a titokzatos tenyésztést kaptam meg , a többit nem engedte kinyitni .Vajon miért nem????

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

A naptár úgy működik, hogy adott napon lehett kinyitni adott csizmát. Amennyiben abban a sorban ki volt nyitva minden csizma akkor a sor végén lévő ajándékdobozt is ki lehet nyitni. Ha az összes ki van nyitva (csizma, doboz) akkor a nagy ajándékot is kinyithatjuk.

6. letti0406

letti0406 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a válasz .Már értem miért nem tudom kinyitni a dobozokat .

7. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Farmarany ellenében a zoknik visszamenőlegesen is kinyithatók, ha áldozol rá.

8. elefánika001

elefánika001 Járnitanuló

hol kôszônhetem meg aBPnek az ADVENTINAPTáR ajándékait?nagyon szuper ajándékokat kaptam-kaptunk.kellemes karácsonyi unnepeket és boldog uj évet kívánok a BPnek és minden farmerama rajongonak!!!!

.dina1. kedveli ezt.
  9. -East17-

Szia!

Köszönjük a fejlesztők nevében is. Általában a pozitív "kritikák" lejegyzésére is a Panaszkönyv topikot használjuk:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/panaszkönyv.7211/

10. evikei

evikei Fórum-zöldfülű

azt szeretnem kerdezni hogy lehet az hogy a feladatot megcsinaltam es kaptam 4db titokzatos tenyeszetet es meg kinyitotam a 24-es ablakot es ott is kaptam 4titokzatos tenyeszetet es miert csak 4db es miert nem 8-at

11. -East17-

Szia!

Pontos adatokra lenne szükség az ellenőrzéshez. Milyen feladatról van szó, és a farm ID száma.

12. fryczyland

fryczyland Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget. Neked is Kellemes Ünnepeket és Boldog új Évet Kívánok!

Szia. Azért nem találod, mert nem 8 titkos tenyészetet, hanem csak 4-et és 4 "Szürkület" talányos tenyészetet nyertél. Kellemes ünnepeket!

13. anyu5353

anyu5353 Fórum-zöldfülű

az adventi naptár utolsó plusz ajándékai közül a szuper tápokat nem kaptam meg , a többit megkaptam köszönöm , kellemes karácsonyi ünnepeket kivánok
    szeretne, ezt is megkapni

14. -East17-

Szia!

Csak ID szám megadása esetén tudjuk ellenőrizni.

15. anyu5353

anyu5353 Fórum-zöldfülű

Id számom 26449286
    az adventi naptár plusza jándékai közül a 30 db szupertápot nem kaptam meg

16. -East17-

A 30 darab táp jóváírása a farmodon: 12.12.2014, 18:48:46 - advent2014.reward2 - 30

17. masermark

masermark Fórum-zöldfülű

Minden beadandót megtermeltem, csak nem tudtam újra belépni, miután lefagyott és így nem tudtam leadni. Lehet ezen segíteni? Köszönöm masermark

18. -East17-

Szia!

Az event véget ért, ki is vették a játékból, így ezzel már sajnos nem tudunk mit tenni. Bármi akadály közbe jöhet, nem szabad a legutolsó percekre hagyni a befejezést.

19. masermark

masermark Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ.

20. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

ello
    rdeklődöm, hogy az adventi felhősor kiteendő figuráit hol találom?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.