Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Katona_Jázmin

Katona_Jázmin Utánpótlás-írogató

Szia...Szeretném kérdezni ami most kezdödött játék Karnevál Királynő az a kis farmomon miért nem látható? A másik farmomon látom...Hogy van ez kérdezném???????????

2. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Mi lesz akkor mert learattam ?visszakapom a mennyiséget?köszi

3. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Szuper leállitották bizonytalan ideig az eventet. Mi jöhet még, inkább hagyták volna az előző eventet, hogy betudjuk fejezni. Nem kellene ennyire kapkodni. Kis szüntet is be lehetne iktani és akkor talán nem lene probléma

4. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Egy technikai probléma miatt leállították az eventet. Türelmedet kérem a javításig.
    A növényed csak a vetőtábláról tűnt el. A pajtában megtalálod.
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...neválkirálynő-2018-október.17160/#post-917672

5. Anyóca70

Anyóca70 Haladó

Teljesen igazad van. Már sok eventet megcsináltam az előzött nem sikerült.

6. Lieber0414

Lieber0414 Fórumszaki

Eltüntek az eventnövényeim:mad:

7. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

A learatot növény a raktárházban van nem tünt el.

ada77201 kedveli ezt.
  8. Kékmadár1

Sziasztok!
    Egy technikai probléma miatt leállították az eventet. Türelmeteket kérem a javításig.

A növények nem vesztek el. bent vannak a pajtában.

Mivel áll az eventnövényt vetni nem lehet. És felröppenő sem ékezik bármi más aratásából sem.

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...neválkirálynő-2018-október.17160/#post-917672

Az event biztosan meg lesz hosszabbítva.
    Amint kapunk más információt a lehető leghamarabb megosztjuk.

CoralineJones74 kedveli ezt.
  9. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok.
    Remek.... belőttem szup.trágyával a földeket, leszedtem az ólakat, és most megint a hiba...
    Egy halom sz.trágyám megy veszendőbe :(
    Én tárnicsot szup.trágyáztam, hogy tudjam ültetni az amaránt, ólak helyére tudtam vetni... :(

Utoljára szerkesztett: 2.10.18
  10. interlala

interlala Fórumprofi

Üdv
    Mi van a kosarazós eventel? Már elvetettem az amaránt. Interlala ID20489972

11. melindakovecs

melindakovecs Utánpótlás-írogató

Sziasztok!A learatott event növény nincs a növények közt nem lehet ültetni de az eventet sem jelzi karneval kiralynő!!!

12. Kékmadár1

13. Kékmadár1

14. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Napok óta sok-sok virág kering és nem lehet haladni frissítek akkor egy rövid ideig jó, de újból "virágzik" Informatikus azt mondta nem nálam van a hiba!!!! Ez is túl varriál event okozta???

Kukackukac kedveli ezt.
  15. 1978bernadett

1978bernadett Utánpótlás-írogató

szia,miért nincs meg a karneválos eventem???

16. hunorkám2

hunorkám2 Törzsjátékos

17. Kékmadár1

Szia!
    Nincs más jelzés a játék lassulásáról.
    A frissítés nem mindig elég.
    Szükséges a napi rendszere takarítási művelet elvégzése is. Rövid idő alatt is felhalmozódhatnak a sütik amik lassítják a játékot.

18. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Segítsetek. Sikerült beadni a Tölgyhöz egy Pannit, amit kért a rúna aktiválásához, de hogyan tovább?Nem látom sehol megjelenni az aktivált Pannit.
    Gazda: Vilmos05ID: 13647886
    © Bigpoint · Minden jog fenntartva · Általános Üzleti Szabályzat · [​IMG] · Adat

Utoljára szerkesztett: 2.10.18
  19. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok.
    Én kérem jelezzétek, akik illetékesek, hogy a ráérősen beérő tárnicsaimat besz.trágyáztam, de minek? Azt megkapom kompenzációba? Leszedtem ólakat, mind mentek ... el.
    ID. 51687563
    Köszönöm

20. Kékmadár1

Szia!
    Ha 400 csillagért kiváltott az élő legenda II rúnát, és beadtad az 1db. Pannit, nincs más teendőd.
    Attól fogva minden területen kifejti a hatását.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.