Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A nevezett felhősorra 2x1-es alapú kitehetők mehetnek, más megkötés nincs.

2. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Köszön öm

3. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Ismét szeretném megkérdezni, hogy miért nem kaptam meg 16-i naptár ajándékot, azaz a 8 db tiki fát. Akkor még kellett a terület és hagytam későbbre, de nem is került a fa ikon alá. Kérem nézzetek utána, ugyanígy a 4 ól is hiányzik. Minden ajit kibontottam minden nap. ID 9805208

4. -East17-

Szia!

Mindent hiánytalanul megkaptál és ki is tetted őket, majd beérés után learattad.

A 8 csemete: 18.12.2014, 13:03:09. A 4 titokzatos ól az eventből: 24.12.2014, 08:01:42, a másik 4 az adventi naptárból: 24.12.2014, 10:21:53

5. bencica

bencica Junior szaki

Szeretném megkérdezni, hogy miért nem találom a gazdaköri feladatoknál Irány dél feladatot

6. -East17-

7. cika27

cika27 Utánpótlás-írogató

HAli! mire jó amit kaptunk 24.-én? :) Az égig érő paszuly szintje? :DD

8. -East17-

Szia!

Adventi felhősor (2014)

• Várakozási idő: 24 óra
    • Jutalom: 30 TP szorozva farmos szinteddel
    • Nem tematikus felhősor, tehát tetszőlegesen választott tárgyakat tehetünk rá, amelyek megfelelnek a méretbeli követelményeknek (5 db 2x1)

9. szöszi5457

szöszi5457 Utánpótlás-írogató

Sziasztok !!Szeretném megkérdezni mindenki betudta fejezni a keksz eventet ????mert én akár mit ültettem nem jött annyi felreppenő csak a harmadik kockáig tudtam eljutni Válaszotokat köszönöm pedig akkor megtudtam volna csinálni szomorú vagyok!!! Üdv szöszi 5457

10. -East17-

Szia!

Aki belekezdett, azok nagy része (ahogy olvastam több mint 90%) be is fejezte gond nélkül. Általában az aktuális eventek csevegőjében lehet tanácsot kérni, illetve ez is segítségedre lehet:

https://board-hu.farmerama.com/inde...összefoglaló-az-eventek-teljesítéséhez.10944/

11. cika27

Lehet hogy en vagyok hulye de nem látom...

:(

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.12.14
  12. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    A paszuly közepe felé keresd.

13. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    A felröppenők száma nagyban függ a termesztett növények és ólak tp-jétől. Minél magasabb tp-t adnak, annál több felröppenőt kapsz. Az esélyt még növelheted a Tenyésztők és a Mezőgazdasági kupákkal. Minél magasabb a szintje, annál nagyobb az esély a felröppenőkre. Hatását csak arra a szántóra fejti ki, ahol ki van helyezve. Ha kiváltod a Bölcs tölgyön az "Élő legenda" rúnát és a kupákat beadod, hatásuk a teljes farmodra kiterjed, így növelve a felröppenők számát.

14. kajzoli

kajzoli Fórum-zöldfülű

Sziasztok, az ólfejlesztést hogyan lehet végrehajtani? Sárgáig jutottam, de narancsot már nem tudom telepíteni...
    köszönöm!

15. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

16. Maca108

Maca108 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Miért jó hogy van egy kakasólam? :) Köszönöm

17. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kakasülő

Tudnivalók:
    Táp szükségletei

• 65x búza
      • 45x kukorica
      • Táp előállításának ideje: 00:07 perc /1 egység
    Az ól tulajdonságai:

• Szaporulati ideje táppal: 18:00 óra
      • Szaporulati ideje táppal és vízzel: 14:23 óra
      • Szaporulati ideje Szupertáppal: 08:59 óra
      • Szaporulati ideje Szupertáppal és vízzel: 07:11 óra
      • Amit ad a betakarítás után: 130 TP; 1 kakas, 1 egység trágya
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/titokzatos-tenyészet-titokzatos-ólak.506/

Az alábbi gazdaköri feladatot ajánlom a figyelmedbe: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/page-2#post-111311

18. kajzoli

kajzoli Fórum-zöldfülű

Köszönöm, elolvastam... de miért nem tudom a sárgára a narancsot ráhelyezni? Bocsi h értetlen vagyok :)

19. cika27

ja csak akkor lehet ha már megszereztem a sima paszulyt? :DD Köszönöm:D

20. Kati22222

Kati22222 Járnitanuló

Sziasztok nekem csak annyi lenne a kérdésem hogy miért nem kapom meg a 2412 csp a Nyugdíjas Mikulástól tegnap is le szedtem és ma is a számláló el indul vissza felé 16.00 és ma is 733csp van de az aprót azt kapom rendesen (Kerge Kertbe van ki rakva)
    Gazda: Kati22222
    ID: 14399452

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.