Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Pár napja regisztrált farmmal nem reális ennek az eventnek nekiállni.
    Semmi furcsa nincs abban, hogy a 3. szinttől elérhető az event. Miért lenne az? Nem az van odaírva, hogy be is fejezhető.
    Ha végigolvasod az event ismertetőjét, látod, hogy mi az elvárás és mik a jutalmak. Ez alapján fel tudod mérni, hogy megéri-e neked, vagy sem. Ha nem, akkor gyarapítsd a farmod pajtáját, ültess, arass, nevelj állatokat, gyűjtsd csp-t, tp-t, növekedj!

Ahogy a kollégám többször leírta, a fatermések és az állatok a piacról beszerezhetők. Ezek úgynevezett titokólak és titokfák termései.
    Te még ilyen akciókkal nem találkoztál, ezért nem érted, hogy miért nem lehet beszerezni most.

Nagyon örülünk, hogy új játékosként lelkesen belevágnál az eventbe, sőt megtaláltad a fórumon a segítségkérő topikot is.
    Azonban azt kell mondanom, hogy nem biztos, hogy ez neked való feladat még. Reális elérhető célt tűzz ki magad elé! Akkor lesz sikerélményed. A játékban nagyon sok lehetőség, sokféle feladat van és sok-sok tudnivaló. Ezek elsajátítása nem kis feladat. Apránként haladj te is és fedezz fel mindent, ami segíti a játékodat.

Minden eventnek van külön csevegő topikja. >>ITT<< találod. Érdemes olvasgatni, mert sok jó ötletet, tanácsot találsz itt. Rá kell szánni az időt az okosodásra, sok segítőkész gazdát találsz itt a fórumon.

A játék tudástára pedig >>ITT<< található.

Örömteli játékot, jó szórakozást és kitartó lelkesedést kívánunk neked! Légy üdvözölve közöttünk!

jófarmerlány, rozo52, mebajah és 4 más kedveli ezt.
  2. FarmerAndie

FarmerAndie Fórumprofi

Köszi szépen, Bölcs Bagolyka, bármilyen furcsának is tűnik, megnyugtattál. :) Akkor nem erőlködöm ezzel az eventtel, inkább csinálgatom tovább a tölgyes kert tágítását és a gazdaköri feladatokat.
    Az eventes csevegő topikok linkjét is köszi, kerestem ilyesmit, csak nem bukkantam rájuk. :)

3. ladyblack73

ladyblack73 Járnitanuló

Sziasztok a Nagy bumm 3db és a szülinapi függönyt mire lehet rá tenni?Sajnos már nem emlékszem.

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

ladyblack73 kedveli ezt.
  5. Éva64

Éva64 Járnitanuló

Sziasztok!
    1db Páncél Pannim van, ha ezt beadom a Bölcs tölgyre, akkor tudom, hogy kifejti hatását az összes területre, de ez végleg eltűnik és már nem tudom onnan visszavenni és kitenni pl. egy területre?
    Előre is köszi a választ,

6. kovestimea

kovestimea Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy pekánfát hol lehet venni? Nem találom sehol. Köszönöm

7. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

8. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Igen, az már végleg ott marad.
    Egyébként ha vissza lehetne venni, már akkor sem lenne érdemes kitenni egy terültre.

9. gtamas45

gtamas45 Utánpótlás-írogató

sziasztok! kidobál a játék,szinte nem lehet beadni semmit és duplán nyitogat!állandóan frissíteni kell.vettem 30pekándiót az sincs meg.
    gtamas45ID: 54190204

10. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Az ellenőrzés alapján a 30 pekándiót rendben megkaptad. Bent van a pajtádban.

A jelzet problémádnak utánajárunk. Addig a türelmedet kéjük.

11. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Valami nagy gubanc van, mert ha frissítek kiírja, hogy:

Az oldal nem megfelelően van átirányítva

Hiba történt a következőhöz csatlakozáskor: www.farmerama.com.

Ez a probléma néha a letiltott vagy visszautasított sütik miatt jelentkezik.

12. gtamas45

gtamas45 Utánpótlás-írogató

köszönöm szépen meglett.

13. sanell

sanell Utánpótlás-írogató

Nem vagy egyedül ezzel a problémával.

14. sanell

sanell Utánpótlás-írogató

Töröltem a sütiket, utána be tudtam lépni.

15. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Nálam még németre is átváltott.

Ui:Mostanra a hiba elhárult. Már visszatudtam lépni.

Utoljára szerkesztett: 12.10.18
  16. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

Apa kezdődik.......

17. Kékmadár1

.
    Sziasztok!
    A türelmeteket kérjük, amíg vizsgáljuk a problémákat.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. Anyóca61

Anyóca61 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Fel szerettem volna rakni a "Banyatanya" fejlesztéseket az alap dekorra, de sajnos sehol nem találom.
    Kérem, hogy valaki segítsen megtalálni,
    melyet előre is köszönöm.
    Anyóca61 ID:30352341

19. Kékmadár1

Szia!
    Türelmedet kérem. jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult munkatárs szolgálatban.

Anyóca61 kedveli ezt.
  20. Anyóca61

Anyóca61 Utánpótlás-írogató

Szia Kékmadár1 !
    Köszönöm szépen, hogy foglalkozol a kérésemmel és természetesen türelmesen várom a segítségedet.
    Üdvözlettel: Anyóca61

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.