Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Nekem telt ház van,minden helyem foglalt.Akkor már lehet hogy nem is tudok tovább fejleszteni?8 fa fér be egy fűvészkertbe

Kérlek, ne írj az idézett posztba!
    Hagyd érintetlenül a quote feliratot a szögletes zárójelekkel együtt.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.10.18
  2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Ha már a füvészkerted felfejlesztett, akkor további bővítés abban nem lehetséges.

Van más mód is. Újabb füvészkert vásárolható meg, aminek a bővítésére a gazdakörben megszerzett építési tervek felhasználhatók.
    A szigeten is lehet még füvészkertet működtetni.

A link, amit kaptál, segít az eligazodásban. Hol és mennyiért lehet beszerezni az ilyen tárolókat.

Álomhajsza76 kedveli ezt.
  3. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Köszönöm szépen :inlove:

4. tornász2002

tornász2002 Járnitanuló

Azt szeretném kérdezni, hogy a házi kedvenc futtatóba kitehető tojások cserenapkor cserélhetők-e?

5. mamarygen

6. Katalin1977

Katalin1977 Utánpótlás-írogató

sziasztok!
    A farmáruda mivel fog újulni a gyümölcspiac eventtel???
    köszi

7. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A megfelelő időben minden ki fog derülni a hivatalos közleményekből, már nem sokat kell rá várnod.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. vörike

vörike Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segitségeteket szeretném kérni! a főfarmról levettem a gyáram és átakartam rakni a másik területre, de sajna sehol sem találom , valaki tudna segiteni,hogy melyik fül alatt találom mert már megnéztem mindent és sehol sincs köszönöm!

9. Csocsoovb

Szia!

A dekor elemeknél kell keresned, a keresőmezőbe pedig írd be a gyár szót.

vörike kedveli ezt.
  10. ancilaci

ancilaci Fórum-zöldfülű

Szervusztok!
    Érdeklődnék, megszereztem-e a répás almás csatni receptjét de még csak harmadik szinten vagyok így a receptet nem tudom megnézni.
    ancilaci ID: 31514125

11. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Kollégám ellenőrizte a recepted meglétét.
    A Répás -almás csatni receptjét még szerezted meg.
    A recept megvásárolhatóvá fog válni a gazdaraktárban, a Lekvárfőző 4. szint elérését követően.

12. vörike

vörike Utánpótlás-írogató

Meg is van soha nem jöttem volna rá köszönöm a segitséged:)

13. kroki57

kroki57 Utánpótlás-írogató

Szeretném megkérdezni, hogy Tiki totemet hol tudok szerezni? Köszönöm

14. mamarygen

Szia!

Ha erre a terményre gondolsz, akkor itt olvashatsz, itt gyűjthetsz információkat:

Termény:
    Tiki totem

Termény pajtaértéke: 6.884

Tikitotem-műhely
    Műhelyben NEM megépíthető.
    Indításhoz szükséges: 1 db tukántáp, 3 db tukán
    Szükséges szint: 1. baha szint
    Tárgy mérete: 2x2
    Kép
    .........................................
    NévTulajdonságok
    .....................................
    ÉpítőanyagJátékba kerülésMegjegyzés
    [​IMG]Tikitotem-műhelyTermény: 1 db tiki totem
    Érési idő: 22:00 óra
    Tapasztalatpont: 180 BTP
    Trágya mennyisége: 2 db
    -2016. szeptember eventnyereményként- Ólválogatásban szerepelt.
    - Tök más testvérek gazdakörből szerezhető 1 db
    - A sziget hőse gazdakörből szerezhető 1 db
    - 2017. október eventboltból 1 db kiváltható

Enciklopédia -> Állatok, termények és ólak a játékban:

https://board-hu.farmerama.com/inde...k-és-ólak-a-játékban.16260/page-5#post-861434

15. flamne

flamne Törzsjátékos

Az alapgyárat keresem véletlenül kitöröltem fejlesztésekkel együtt. ID szám 9893275 flamne. Köszönöm a segítséget.

16. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Kollégám ellenőrzése alapján a dekorációs tárgyaid között megtalálható a Mini gyár 9 és 4 db. Gyár fejlesztés is.
    Kérlek, hogy az előzőekben kapott moderátori választ olvasd el és az abban leírt segítségnyújtást vedd igénybe!
    Itt találod a kereséshez szükséges segítséget:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...és-haladók-részleg.14194/page-206#post-923405

Az alábbi képen láthatod, hogy a farmodon lévő Gyárat és fejlesztéseit a váza ikon alatt megtalálod:

imgpsh_fullsize.png

17. flamne

flamne Törzsjátékos

Köszönöm szépen én csak sima gyár alatt kerestem. Még egyszer köszönöm

18. demoke

demoke Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Nem tudom jó helyen kopogtatok-e a problémámmal,de segítséget szeretnék kérni!Van előfizetésem a turbó malomra,tegnap elindítottam a gyorsabb termelést,és azt vettem észre,hogy a pandatápot teljes időben termeli,és utána a többit is!Nagyon elkeserítőnek tartom,hogy ugyan még van előfizetésem,és még sincs!Egyre keserédesebben játszom,pedig nagyon szerettem a játékot,de az utóbbi időben valami nagyon elromlott!A segítséget előre is köszönöm!

19. Csocsoovb

Szia!
    Semmi nem romlott el, minden úgy működik, ahogy elő van írva.
    Ha az elindított tápkeverésed "alap" elkészítési ideje kilóg a hátralévő turbómalom előfizetésed idejéből, akkor nem keveri az egész gyártást gyorsabban, csak annak egy részét. A következő bekészített gyártásodat pedig már ennek megfelelően teljes idővel számolja.

demoke kedveli ezt.
  20. kata1939

kata1939 Aktív író

kata1939 vagyok. Ma reggel vettem észre, hogy nincs turbómalmom.Mikor lehet venni, eddig nem olvastam. köszi a felvilágositást.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.