Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ebben a hónapban is lesz, a pontos időpont a hivatalos közleményeknél lesz megtalálható.

2. pufac599

pufac599 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! nem engedi beadni a terméket a játék.Zöld gombra hiába nyomkodom,semmi.Eddig rendesen müködött.Köszi..

3. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

4. pufac599

pufac599 Utánpótlás-írogató

5. FarmerAndie

FarmerAndie Fórumprofi

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy milyen nyelven írhatok a játék supportjának? Magyarul vagy angolul?

6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Magyarul, természetesen.

7. FarmerAndie

FarmerAndie Fórumprofi

Köszönöm szépen! :)

8. mano00768

mano00768 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék. Megcsináltam a gazdakörben a füvészkert 2.szintű feladatát, de nem került rá a füvészkert 1. szintre. Eddig minden fejlesztésem rendben volt, de most nem tudom, hogy mi történt, vagy mit kellene tennem, hogy rá kerüljön. Sehol nem találom a fejlesztést. Köszi, ha válaszoltok. mano00768 166/411

9. mamarygen

Szia!

Nem megfelelő a farmod ID-száma, amit megadtál. Javítsd ki kérlek , hogy az ellenőrzést el lehessen végezni!

Pontosabb meghatározásra lenne szükség, tedd meg kérlek, hogy leírod, mely feladatokat teljesítetted a gazdakörben, a füvészkert feladatsorában.
    Hol látod, hogy a füvészkert szintemelkedését mint jutalmat?

Ezt a feladatsort teljesítetted, aminek ez a kezdő ablaka?
    A füvészkert 2. szint
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/page-7#post-853950

Ebben a feladatsorban építési tervek a jutalmak, amelyekkel a saját tulajdonú füvészkert fogaskerekes ikonját kattintva elvégezhetjük a tároló magasabb szintű fejlesztését, ha rendelkezünk a tervek mellett fakalapácsokkal, fúrógépekkel és egyéb barkácsokkal.

Ezen a linken lehet követni a fejlesztés lépéseit:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/füvészkert-a-második-raktárház.14072/#post-525032

10. mano00768

Elnézést kérek, nem adtam meg. ID 11059052. A füvészkert 2.sz feladatsorát 1-2-3 végig teljesítettem. Be is került a teljesítettek közé. A fogaskerekekre kattintva csak a fáim jelennek meg, amelyek be vannak téve.Valamit félre értek? Légy kedves megnézni. Köszönöm

11. mamarygen

Szia!

A rendelkezésedre álló füvészkertek, a farmos és a szigetes is teljesen felfejlesztettek már. :)

További ilyen raktárházak már csak farmaranyért vásárolhatók meg.

Ha ezeket meg tudod vásárolni, akkor a gazdakörből kiváltott építési tervekkel fel is lehet majd fejleszteni.

Itt egy link, amiben megtekinthetők a játékban elérhető raktárházak.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/eventismertetők-útvesztőiben.15382/#post-892291

12. mano00768

Köszönöm szépen a segítséget, akkor ezt benéztem.)))

13. AnnaMagdi

AnnaMagdi Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A szerencse kereken nyertem egy XXL őszibarack fát, amit nem enged a rendszer kirakni a farmomra sehova.. nem volt még eddig őszibarack fám, lehet ez a probléma, hogy a normál verziót kéne először hozzá és csak azután tudnám rárakni a fejlesztést? előre is köszi a választ!! ID: 55564872

14. mamarygen

Szia!

Jól gondolod!

A keréken csak a fejlesztést kapjuk.

Az alapfát magunknak kell előteremteni.

Van a bölcs tölgynél egy ilyen lehetőség, ha minden áron használni szeretnéd a fejlesztést.

A ma délután befejeződött fás válogatásból is megszerezhető volt az őszibarackfa. De ez már a múlt. Meg farmaranyba is kerülhetett volna.

A következő csere event idején kellene hirdetned, hogy keresel ilyen fát, illetve a léghajón is be lehetne szerezni majd.

15. agica48

agica48 Aktív író

Segítséget kérek - Boszorkány alma fa szerzéshez mi ke ll??? Köszönöm!!

16. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Boszorkányalmafát a Teliholdas eventek alkalmával Jack boltjában tudsz szerezni.

Boszorkányalmafa
    Jack boltjából a kiváltásához szükséges :
    - 20 db Polipcsáp
    -500 db Vámpírparadicsom
    - 100 db Harapós orcidea
    - 500 db Rémtök
    - 100 db Vérpáfrány
    Kihelyezhető Teliholdas területen kizárólag

Boszorkányalmafához hozzájuthatsz Kísértet rémítő talányos fa nyereményeként is.
    Ilyen titokfát pl. A vámpír jele gazdaköri küldetésben találsz.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. agica48

agica48 Aktív író

KÖSZÖNÖM!!!

18. cseresznye55

cseresznye55 Járnitanuló

Szia! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Véletlenün a kergére kitett Banyatanyát "eltüntettem" és nem tudom, hogy hol keressem.
    Gazda: cseresznye55ID: 46332957

19. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939- vagyok. ID:44223616 Nemtudom a répás almást és a többit kirakni, mert eltünt a jelem, csak az óra jött elő. A másik farmomon rendben van.Kérem a kedves Modikat csináljanak valamit, mert Én nemtudom odarakni. Addig nemtudok dolgozni.Köszi előre is.

-kata1939-vagyok, a cimerem visszajött.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.10.18
  20. mamarygen

Szia!

A beállítások menüben van egy olyan kapcsoló, bónuszsor állandó mutatása.

Ebben a sorban a be gombot kellene aktiválnod.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.