Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Zsuzsikan!

Írótoll
    Termény pajtaértéke: 1.136

Írótollkészítő műhely
    Műhelyben NEM megépíthető.
    Indításhoz szükséges: 1 db sastáp, 1 db sas
    Szükséges szint: 21.
    Tárgy mérete: 2x2
    KépNévTulajdonságokÉpítőanyagJátékba kerülésMegjegyzés
    [​IMG]Írótollkészítő műhelyTermény: 1 db írótoll
    Érési idő: 35:00 óra
    Tapasztalatpont: 320 TP
    Trágya mennyisége: 8 db
    -2017. januárjában eventnyereményként-Tárgyválogatás 2017. december
    -Tök más testvérek gazdakörből szerezhető 1 db
    -A sziget hőse gazdakörből szerezhető 1 db
    -Művészi felújítás gazdakörből szerezhető 1 db
    -2018. június eventnyeremény
    -2018.10. eventben nyerhető
    [​IMG]Írótollkészítő műhely
    3. szint: piros
    Termény: 1 db írótoll
    Érési idő: 20:00 óra
    Tapasztalatpont: 560 TP
    Trágya mennyisége: 5 db
    -2017. januárjában eventnyereményként-2018. június eventnyeremény
    -2018.10. eventben nyerhető
    Kizárólag a felsorolt eventekben volt nyerhető az írótollkészítő műhely. Ha ezek egyikében sem szereztél, akkor nem lehet ilyened, mert műhelyben nem lehet megépíteni.

A kollégám ellenőrizte a Boszorkányfőzet eventben a haladásodat, ebből az eventből azért nem sikerült kiszedned az Írótollkészítő műhelyet, mert nem készítetted el az összes kombinációt. Amiket ,,megfőztél", azokban sajnos nem a műhely volt a nyeremény.

Amennyiben az írótollra van szükséged, azt beszerezheted a piacon, vagy cserenapon szert tehetsz magára a műhelyre.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sziasztok! szeretném megkérdezni a trutyit miből kapom?

3. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves zsjudit!

A Trutyimalomból, ami a trutyiszörny terményese.

Trutyimalom
    Elérhető: Jack boltjában kiváltható: 50 zombijuh, 5.000 gülüszem, 2.500 lábgomba, 3.000 pöttyös horrorka, 48 medúzagyümölcs
    Érési idő:3:00 óra
    Termény:1 db trutyi
    Tapasztalatpont:220 TP
    Trágya mennyisége:1 db
    Kihelyezhetősége:Teliholdas terület, Gombaerdő
    Etetéséhez1 db trutyiszörnytáp + 1 db trutyiszörny szükséges
    Tárgy mérete:2x2
    Pajtaértéke:3136 CSP

zsjudit és -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. CsillámCsibe

CsillámCsibe Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy az izzó falevél fát honnan tudnék szerezni. Köszönöm a választ!

5. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Helo! Most vásároltam aranybanánért delfinmedencét, de nem kaptam meg. ID 24400208.

6. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves CsillámCsibe!

Izzó bükkfához fás válogatásból lehetett hozzájutni, de most például a Reszketés a holdfényben c. gazdaköri feladat 5. feladatának gyémánt alfeladata is adja nyereményként, de a Boszorkányfőzet elnevezésű eventben is lehetett nyerni.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves afranya1945!

Aranybanánért a hozzáférés jogát tudod kiváltani, de utána meg kell vásárolni magát az ólat is a piros kosárból.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. vargamarika

vargamarika Haladó

Sziasztok!Szeretném megkérdezni,hogy a kriptamécsest hol tudom beszerezni?Megnéztem Jack boltjában,átnéztem a gazdaköriket hátha ott megtalálom .Sajnos most már nem tudom hol keressem.Kérlek segítsetek!!!

9. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves vargamarika!

A Kriptamécses kaktuszt a ,,Rémítő" kísértet talányos fából lehet szerencsés esetben bontani. Ilyen talányos fát lehet például a jelenleg is futó Ládás válogatásból is szerezni.

Egyebekben cserenapon lehet rá szert tenni, vagy a Farmárudában a ,,Limitált" fül alatt lehet vásárolni 500 farmpengőért.

10. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

köszönöm

PepperPotts kedveli ezt.
  11. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Lenne egy kis gondom.Kinyitottam 890 meglepetésládát(egyszerre). Meg is lepődtem mert több mint 300 pörgetést adott. A gondom csak annyi, hogy a fene sem gondolta, hogy 100-nál többet fog adni.Szóval elvileg buktam több mint 200 pörgetést?
    ID: 25662130

12. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos nem csak elvileg, hanem gyakorlatilag is :( Minden olyan ládánál aminél ez a veszély fenn áll, a bal felső sarkában kiírja, hogy mennyi szabadpörgetésed van.

alex0824 kedveli ezt.
  13. mozsu81

mozsu81 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A segítségeteket kérném, lehet, buta a kérdés, de hogyan tudnék farmaranyat szerezni? Sms rendelés, szintlépés kilőve, a kirakható dekorokat sem tudom beszerezni sajnos. :(

14. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

T. Fejlesztők"
    A TRUTYIMALOM terményét a a "Trutyi" mennyiséget csak a minden szűrés alatt lehet lekérdezni a pajtában. Nem hozza fel a Termények és a Rémtermékek szűrés alatt sem. Nem nagy hiba, de jobb lenne, ha a termények alatt szerepelne.
    Köszönöm ha utána néztek.

15. |Tamás|

Szia!

Számtalan fizetési mód van a bankban többek között bankkártyás, paysafecardos.
    Paysafecardos pl teljesen anonim nem szükséges semmi bizalmasabb információ megadása.

16. |Tamás|

Szia!

Köszönjük a jelzésed, továbbítottuk már korábban azonban mivel nem jelentősebb hiba, ezért a javítási ideje is több időt vesz igénybe.

Ecóka1 kedveli ezt.
  17. mozsu81

mozsu81 Utánpótlás-írogató

Köszönöm! :)

18. vargamarika

vargamarika Haladó

Nagyon szépen köszönöm válaszodat.:)

PepperPotts kedveli ezt.
  19. HOPIHE1978

HOPIHE1978 Járnitanuló

szia . nekem olyan problémám van hogy pici kockákat tettem ki ki a farmra es ugy ültettem a répás almás segitségével 4 db ot kelleme kapnom 1 kockán aratéskor de mindig kevesebb kerul a pajtába mint kellene .miért?

20. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A hozam csak 3 mag. Ugyan 4 magot aratsz. de 1db el volt ültetve.
    Tehát 1x1 kockánként csak 3db-al bővül a pajta.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.