Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sznekata0924

sznekata0924 Törekvő

ID: 33746229
    A gesztenyés feladatban a bal oldalit teljesítettem - 75.
    A jobb oldalit feladatokból 48-at szintén.
    Minden kütyün rajta van a zöld pipa.
    Amikor aktiválni akartam a felhősor, azt írta ki, hogy
    ezek nincsenek meg az eszköztáramban........
    Mit csináltam, vagy mit nem csináltam jól ?
    A felesleges levelezés elkerülése végett előre is köszönöm.

2. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A kapott dekoroknak van különleges jutalmazó tulajdonságuk.

Dekorok
    Ezek a dekorok is úgy viselkednek, mint az eddig ismert, meghatározott számban aratható dekorok.
    Véletlenszerű törléskor elveszítik ajándékot adó tulajdonságukat.
    Részletes ismertetőjük >>ITT<< olvasható.
    Felhőre csak akkor tehetők, ha elveszítették ajándékot adó tulajdonságukat, azaz learattuk róluk az összes plusz ajándékot.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nagy-gesztenyevadászat.17360/#post-932250

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. moncsi1966

moncsi1966 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Elértem a 130. szintet és megkaptam a ribizlit, mint növényt, de a gazdakörben nem tudom teljesíteni a Reggeli ébresztő feladatot, mert ott azt írja ki, hogy a ribizli csak a 133. szinttől van. Akkor most mi történt? Mi az igaz? :)

4. Kékmadár1

Szia!
    A fejlesztők döntése. Ez a gazdaköri feladat így van kitalálva.
    Termeld nyugodtan a ribizlit, kell bőven belőle a feladatba. Amint elérted a 133 szintet be tudod adni.

5. moncsi1966

moncsi1966 Utánpótlás-írogató

Köszönöm!

6. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok ,szép napot kívánok Nektek! :):) A következő a problémám: A jelenlegi event felhősorral az imént lettem kész,
    ahol a 4 dekorációs tárgyat is megkaptam. Azonban nem engedi a felhőre kihelyezni/ nincs az eszköztáramban /. Frissítettem is , akkor sem.
    Azt tudom, hogy se kergébe , se egyéb helyre nem tettem. Ezért nem értem, a segítséget előre is köszönöm! :):)
    farm: Fenyvesi1010 ID: 2190199

7. Kékmadár1

Szia!
    A kapott dekoroknak van különleges jutalmazó tulajdonságuk.

Most tedd ki őket valamelyik területre.
    Ha learattad a megadott 5-10 alkalommal. És már nem adják a + jutalmat töröld őket, és akkor már mehetnek a felhőre.

Dekorok
    Ezek a dekorok is úgy viselkednek, mint az eddig ismert, meghatározott számban aratható dekorok.
    Részletes ismertetőjük >>ITT<< olvasható.
    Felhőre csak akkor tehetők, ha elveszítették ajándékot adó tulajdonságukat, azaz learattuk róluk az összes plusz ajándékot.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nagy-gesztenyevadászat.17360/#post-932250

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  8. Fenyvesi1010

Kedves Kékmadár, nagyon köszönöm a segítségedet, ezek szerint, mivel 2X kaphatjuk a dekorokat, mind a 8- at, ki kell először helyezni
    valahova, azután lehet felhőre tenni. Így értelmeztem az írásodat. :):) Remélem jól gondolom.

9. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Igen, minden ilyen tárgy adományát maradéktalanul be kell gyűjteni előbb.
    Majd az utolsó ilyen plusz jutalom után már a törölhető. A menüből a felhősor ellátható tárgyakkal, a második sorozat kitehetők pedig az újbóli kihelyezés után már csak TP/BTP "termelésre" használhatók.

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  10. Fenyvesi1010

Szia Kedves mamarygen, sokat segítettél Te is , teljesen világos, érthető , nagyon szépen köszönöm Neked is ! :):)

11. Csiziee

Csiziee Törekvő

Sziasztok! Megcsináltam a gesztenye eventet, minden dekor az eszköztárban, de nem tudom felrakni a felhősorra, azt írja, nincs az eszköztáramban, pedig látom őket! Mi lehet a gond? Köszönöm

12. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Csiziee!

Részlet az eventismertetőből:
    Részletes ismertetőjük>>ITT<<olvasható.

Tehát ha 5 vagy 10 (dekortól függ) alkalommal learattad őket és törlöd a területről, ahová kiraktad, utána fel lehet rakni a felhőre. Persze, előtte is törölhető, ha hamarabb szeretnéd a felhőt megtölteni, de akkor lemondasz az ajándékokról is, amit a dekorok adni tudnak.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. Csiziee

Csiziee Törekvő

Köszönöm, e felett átsiklottam az ismertetőben! Bocsi!

PepperPotts kedveli ezt.
  14. KTibi

KTibi Utánpótlás-írogató

Sziasztok,
    Abban szeretnék segítséget kérni, hogy lehet mobilon játszani a játékot?
    iPhone telefonom van.
    Előre is köszönöm!
    KTibi

15. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Sziasztok. Segítséget kérek. A gazdakörben az egyik feladat teljesítésénél nyertem egy receptet. Nem tudom, hogy hol találom meg. Már néztem a pajtában de ott sem találom. Köszönöm előre is a választ.

16. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves egresinebobe1!

Sajnos ilyen kevés információval mi sem tudunk segíteni. Az első javaslatom az, hogy a gazdakörben nézd végig a még nem teljesen befejezett feladatsorokat (mert azt írod, hogy az egyik feladatot teljesítetted, ebből gondolom, hogy még nem az összeset) és egészen biztosan meg fogod találni, hogy melyik adott receptet, az egeret fölé húzva pedig az is kiderül, hogy milyet. A második javaslat az, hogy menj be a Mesterségek völgyébe és ott nézd végig a mesterségeidet, hátha látsz olyan receptet, ami eddig még nem volt ott.

Ha mindezekkel megvagy, de nem jártál sikerrel, akkor szükségünk lenne farmnévre és ID-számra az ellenőrzéshez.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves KTibi!

A telefonos farmozáshoz a Puffin böngészőt javaslom. Kérlek, próbáld ki, hogy a Te iPhone készülékeddel is működik-e.

18. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Sajnos végignéztem mindent, sőt azokat is amiket már teljesítettem, de nem tudok visszamenni oda ahol még nem teljesítettem mindent.Mivel két farmon játszom mind a kettőt végig néztem és nincs eredmény. Most már bánon, hogy nem írtam fel.
    ID: 23601229 egresinebobe1 ID:35740725 egresinebobe11947
    Köszönöm ha segítesz.

Sikerült visszamennem a még nem teljesített feladatokhoz. Legalább ez sikerült.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.11.18
  19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Moderátor kollégám távollétében válaszolok a kérdésedre.
    A zöld színű szövegre kattintva az Enciklopédia küldetések csoportjában találod a feladatsort... ha ez a feladat, amit elkezdtél teljesíteni, akkor a recept neve is megtalálható.

Gyógynövény-terápia (gazdaköri feladatsor)
    1. szinttől elérhető, korlátlan ideig.
    Bahama termékeket kell beadni
    Új recept érhető el a Természetgyógyász mesterség 5. szintjére
    Ez a recept neve: gyógyfűpakolás recept

20. KTibi

KTibi Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget! Kipróbálom...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.