Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. levi5

levi5 Törzsjátékos

Megvasarolom Jack ajándéka csomagot, de en meg 13 -szor tudom aratni az elozo vasarlasbol. Kerdesem az, hogy ha lesz 2 db
    Jack ajándéka kitehetom akkor megduplazodik a bonusz?

Kukackukac kedveli ezt.
  2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Igen, duplázódik a közös hatóidő tartamában! :)

Jó volt a következtetésed.

Kukackukac és levi5 kedveli ezt.
  3. levi5

levi5 Törzsjátékos

Koszi a gyors valaszt :)

4. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Szia!:inlove:
    Érdeklődnék...:music: :)Szeretném az Eldorádó felhősort megvenni;), de nincs Bombasztikus ajándékcsomagom:wuerg::D. Szerinted elérhető lesz a közeljövőben? :oops:Jön a karácsony:inlove:, most aktuális lehet :p
    Köszönöm a válaszodat!:)

5. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Kukackukac!

Sajnos mi sem tudjuk előre, hogy mikor lesz elérhető 1-1 dekor újra, ha egyáltalán elérhetővé teszik. Ha a Központban születik erről döntés, akkor biztosan megjelenik róla a hivatalos leírás is.

Kukackukac kedveli ezt.
  6. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Köszönöm a válaszodat!:inlove:
    Akkor a vásárlás stornózva;):)

7. apa9154

apa9154 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a választ!

8. sznekata0924

sznekata0924 Törekvő

ID: 33746229
    Másik farmon megvan az "Ízléses kacsalak" kütyü......
    Ezen a farmon meg nem találom.......
    Légyszíííí megnézni, hol van ??????
    Ha nem titok és megírnád, hogyan kell megkeresni - kérlek......
    Ha beírom a keresőbe, az csak a raktárat mutatja, de a területet
    vagy a felhőt nem ......
    A felesleges levelezés elkerülése végett a segítséget előre megköszönöm !

9. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Első körben azt kellene tisztázni, hogy az alap mellé mennyi fejlesztést szereztél meg az event során.
    Ezeket összeépítetted vagy sem, mi az amit kitettél a felhősorra.

Megkeresni valamit csak úgy tudsz a farmon, hogy szépen átnézel minden egyes területet, hol mi van kitéve. Mindenki így teszi, nincs más lehetőség.

A kacsalakról és fejlesztéseiről az alábbi helyen olvashatsz részletesen:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nyuszirománc-tenyésztős-event.16283/#post-819556

Természetesen azzal is számolnod kell, amit a felhősorra kitettél - pl. pompás kacsalak.

10. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

A fotószafari eventnél,hogyan lehet szuvenirfotóhoz jutni vagy miböl kell késziteni. Köszi

11. mamarygen

Szia!

Egy fél-automata kis rendszer működését használjuk a szuvenírfotók előállítására.
    6 óránként lehet majd betakarítani egy ilyen szuvenírfotót, ha rákattintunk a betelt sáv alatti "pajtát" jelképező ikonra.
    A kis szuvenírfotó átkerül a kék alapon csillagos felület alatti gyűjtőhelyre.
    Onnan a beadási ablakban (zöld alapon fehér + jel) kell majd leadni a szuvenírfotó lapokat, hogy a kirándulást minősítő fokozatok a maximális elégedettséget jelezzék.
    A végső jutalom csak a 30 szuvenírfotó leadása után várható a farmjainkon.

Csak attól az időtől kezdve lesz ez a kis rendszer elérhető, ha már minden előző feladatot maximálisan megoldunk.
    Addig lelakatolt, nem elérhető feladatrészt látunk.

[​IMG] zárva

Megnyitott feladat a minősítések gyűjtéséhez:

12. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Köszi

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.11.18
  13. bartha57

bartha57 Utánpótlás-írogató

bartha57 ID 1879470 , segitséget kérnék a nagygesztenyevadászat felhösor aktiválásához , kész volt az event, felhő kipipálva , és nem tudom aktiválni , köszönöm

14. mamarygen

Szia!

A technikai kérdések "Hibák észlelése" topicjában már kérdezted.

Itt a válasz, onnan:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hibák-észlelése.14192/page-412#post-942001

Megkérlek, ne írj ugyanolyan tartalmú jelzést két vagy több topicba. Elegendő egy helyen érdeklődni.

Köszönöm a türelmedet!

15. Lillapilla73

Lillapilla73 Aktív író

Sziasztok, szia mamarygen, kérlek szépen segíts nekem: van egy nagyon drága szomszédom, tegnap lett 200as (yuppiiii :D ) és úgy emlékeztem, h ilyenkor kap mindenki egy kis kitehetőt a soksok munka elismeréseként!! kérlek irányíts oda, ahol ezt el tudom olvasni, és abban is kérném a segítségedet, h megmondjam neki, hogy juthat hozzá!! köszönöm szépen!!
    Lilla

16. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

sziasztok

olyan kérdésem lenne,hogy a múltkori alkalommal megvettem Jack ajándékát(ami ugye+2 gaz)
    most is megvettem...

ha egyszerre aratom le,akkor +4 lesz???

köszi a választ

17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Mamarygen távollétében én válaszolok neked.
    Így ismeretlenül is gratulálok a szomszédodnak, szép teljesítmény!
    Jutalmul egy ki- és belépés után (a játékból) megtalálja majd a Ládájában a Minden gazdák legjobbika dekort.

18. Lillapilla73

Lillapilla73 Aktív író

Kedves Othep, nagyon köszi neked is!!!!!! sajnos ő nem nagyon megy a fórumra, pedig szivesen köszöntöttem volna ott is :) mindjárt megírom neki.... szióóóóó, köszi
    Lilla

Othep kedveli ezt.
  19. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Igen, összeadódik a hozam.

20. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

köszi a választ :)

mégegy kérdés ha lehet:
    a futtatóba miért nem lehet kitenni a Kastély játszóteret?

Utoljára szerkesztett: 28.11.18
    Othep kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.