Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leecooper77

Leecooper77 Törzsjátékos

2. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

3. Leecooper77

Leecooper77 Törzsjátékos

Köszi az infót még egyszer!!!
    Sajnos számomra ez az új fórum nem átlátható... A régi jó volt, de ebben a mostaniban nem találok szinte semmit, és azt is csak nehezen... Kár érte...

_tHUNder_ kedveli ezt.
  4. MeeYow

MeeYow Járnitanuló

Szép napot!

A felhősoraimat egyeztettem az Eventismertetőben. A Boldog Karácsonyt! 2013 után nekem ott van az az elefántos, valami Ella volt vagy mi. Viszont az Eventismertetőben nem találom a leírást az eventről.
    A paszulyon a Boldog Karácsonyt! 2013 és a Farmerama 2. Képregény event között van.
    Lehet elsiklottam felette, bár már többször néztem.
    Esetleg kaphatnék egy leírást?
    Köszönöm

5. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Ella a valentin eventben volt.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-szerelem-különös-játékot-űzhet-2014-02-11.11046/

6. MeeYow

MeeYow Járnitanuló

_tHUNder_ kedveli ezt.
  7. ladyblack73

ladyblack73 Járnitanuló

Sziasztok nem vagyok kezdő de mégis segítség kellene!Hogyan tudok képet csinálni a farmról,vagy ha pl.. nyerek valami fődíjat vagy színtett lépek és másokkal is meg szeretném osztani?Sosem csináltam és most,hogy 91.szintre lépek lassan meg szeretném örökíteni!Előre is köszönöm a választ.

8. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Farmkép készítésére két variáció is van.
    • Szavazható farmkép készítéséhez, amit megjelenik a többi felhasználó számára is a szavazós ablakban itt találsz segítséget:

Luca-baba kedveli ezt.
  9. ladyblack73

ladyblack73 Járnitanuló

Köszönöm a választ.A szavazhatót talán megértettem,de a másik kínai maradt :)

csopke1 kedveli ezt.
  10. Gizus1976

Gizus1976 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Az lenne a problémám, hogy farmaranyat szeretnék vásárolni mobilról és nem tudom a telefonszámot hogyan kell beírni? 30-as a mobilom és a TAN számnál akadtam el.

11. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nem egészen értem, mi az a TAN szám. Akár telefonálni, akár sms-t küldeni szeretnél, egy 0690 - kezdetű telefonszám áll rendelkezésedre a bank megfelelő ablakában. Ezen kívül egy személyre szabott BIG ID szám, amit sms esetében elküldeni kell (BIG szóköz majd a szám), telefonálás esetében a billentyűkkel begépelni (csak a számot).

12. Gizus1976

Van egy olyan választási lehetőség a fizetés módok között, hogy : fizetés mobil segítségével. Ha erre rámegyek akkor kéri a telefonszámot és egy olyan példa

HOGY:0150 12345678. Ezt kellene beírni egy piros mezőbe és utána rámenni arra, hogy TAN bekérése majd kapnék a telefonomra egy kódot. Nem tudom, hogy hogyan kell beírni a telefonszámom. Próbáltam 0630 vagy +36 hívószámmal de nem fogadja el.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.12.14
  13. -East17-

Nálam ez a két telefonos vásárlási lehetőség jelenik meg a bankban:
    Ashampoo_Snap_2014.12.28_16h57m46s_004_.png
    Azon a felületen ahol a többi csomagot vehetem meg, nincs mobilos fizetés lehetősége. Elképzelhető, hogy nem Magyarországról játszol?

14. Gizus1976

én ott próbáltam ahol a kosár ikon van, itt találtam telefonos vásárlást de ha az nem választható akkor megpróbálom az sms-t. Magyarországról játszom. Köszönöm a gyors választ és a segítséget.

15. -East17-

A kosár ikon alatti csomagoknál ez a lehetőség nem jelenik meg. Van átutalás, különféle kártyák és egyéb fizetőeszközök de mobilos nincsen. Ezért gyanítom, hogy nem magyar megrendelési oldalt nézel. Egy képet ha adnál róla, talán okosabbak lennénk.

16. Gizus1976

Nem tudom lefényképezni, nem tudom hogyan kell. :) A másik problémám, hogy nem tudok sms-t küldeni mert a szám amit megadnak 5 jegyű.

17. -East17-

Így már biztos vagyok benne, hogy nem magyar megrendelési oldalt nézel. A szolgáltatód (vagy te magad, esetleg családtagod) külföldi IP címet állított be. Ezért az ott látott adatokat nem tudod megrendelésre használni. Szakember segítségét kellene kérni (ha a szolgáltató a ludas, akkor velük beszélni), hogy helyreálljon a rend.

Ám az is lehetséges, hogy a farmot eleve külföldön regisztráltad, így a megrendelési oldal helytől függetlenül mindig az lesz ahol ezt megtetted. Amennyiben ez állna fenn, a support tud segíteni.

18. Gizus1976

Értem, köszönöm. :)

19. phpmaster

phpmaster Fórumszaki

Sziasztok szeretném megkérdezni hogy rendeltem tegnap és ma farmaranyat , és lett 2 darab mega tp-s táblám , ha rendelek még akkor lesz még több táblám vagy nem ?

20. -East17-

Szia!

Naponta egy táblát kaphatsz, mindegy mennyiszer rendelsz. Mivel az akció meghosszabbításra került, így ha gondolod, még holnap 11 óráig megteheted újból.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/131284/

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.