Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat Vettem 4db farmaranyért de sehol sem találom a bokrokat

Sali~*.* kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szívesen!:)
    Baloldalon dobozra katt, majd vázaikon, elhasználódó fül alatt kerested?:)

3. Czvitya1

Czvitya1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. A Bahamarama szigetet csak 50 db csillaggal lehet megkapni? Ha igen, akkor ilyen csillagokat hogy tudok szerezni?

Sali~*.* kedveli ezt.
  4. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Igen 50 csillaggal lehet a Bahamara szigetet kiváltani. Erről bővebben itt Enciklopédia Bahamarama - Trópusi farm olvashatsz.
    Csillagokat a gazdaköri feladatok teljesítésével és szintlépésekkel kaphatsz.

5. Czvitya1

Czvitya1 Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm a választ!
    Szép napot!

Sali~*.* kedveli ezt.
  6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Mit vettél 4 farmaranyért? Ezt ki kéne deríteni!

Magyalbokor csomag

Tartalma: 10 Magyalbokor, 1 db magyalbokrok ládája
    Vásárolható: Maximum 10 x
    Ára: 10 FA
    Minimum szint: 22

Magyalbokrok ládája
    Event ideje alatt: 5-6-7-10 Magyalbokor, 10 KK szupertrágya
    Event után: szint x 80 TP, szint x 80 BTP, szint x 30 CSP, 10 KK szupertrágya

A magyalbokor növény=eventnövény, és a farmon, a főfarm területén jelenik meg csak az ültetőpanelen. Sehol máshol!

7. Rexxar77

Rexxar77 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A papagájtollal nincs olyan feladatsor, mint a többi terménnyel kapcsolatban? Vagy csak én nem találom? A kókusz melltartóval már lassan végzek és szeretném tudni melyik legyen a következő, amire ráhajtok:)

8. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Olyan feladatsor amibe adott terményből kell "sok" az mindig akkor jön, mikor tenyészthető lesz az adott állat.
    Kókuszkebelkosár = majom tenyészthető a papagáj pedig egyelőre nem.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. Rexxar77

Rexxar77 Fórum-zöldfülű

Várható papagájtenyésztés szerintetek? Mert akkor megcsinálom előre, aztán csak be kell adni:)

10. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nincs erről információnk.
    Ha lesz, úgyis lesz hivatalos róla, időben értesülsz majd.
    Olvasásra ajánlom még a Pletykagangot, Jónás apó gyakran belenéz kedvenc gömbjébe... :)

11. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

Nem tudom mért borult fel a vetőmag táblám Össze vissza van sorrrendbe A hátulja került előre Nagyon szeretném ha vissza térne az eredeti helyére minden Seítséget kérek

12. Othep

Szia.

Nyugalom, semmi jóvátehetetlen nem történt...:)
    Ennek a hozzászólásnak az első felében találsz ahhoz sok segítséget, hogyan tudod a Vetőtáblát beállítani, úgy, ahogy szeretnéd...:)

A vetőtábla használata...

TUFINGER és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

Nagyon aranyos vagy de én azt szeretném ha ti állitanátok vissza mert én nem értek hozzá és nincs segítségem sem Neharagudj éncsak játszani szeretek AzID4583338 Segíts

14. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves TUFINGER!

Mi sajnos nem tudjuk visszaállítani Neked, ennek pedig az az oka, hogy a vetőtábla előző beállításait nem tárolja el a rendszer, szóval nem is tudjuk megnézni, hogy milyen volt.

Kérlek, ismerkedj az Othep kollégám által megadott linkkel, ott ez a kép mindent megmutat, amire csak szükséged lehet a vetőtáblával kapcsolatban. A vetőtábla jobb felső sarkában lehet átállítani szint szerinti, mennyiség szerinti, ABC-rend szerinti stb. sorrendekre. Remélem, hogy megtalálod azt, amelyikre szükséged van!

vetőtábla prep.png

-ágianyu33- kedveli ezt.
  15. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

Rosszu irtam én 4xer10 farmaranyért vettem
    Szot fogadtam neked és szin szerint visza ugrott arégi rendben ahogy volt Nem tudom mitöl lett ez az össze visszaság Na de mindegy fő hogy jó lett de azért neked is nagyon szépen köszönöm az infot

16. .Gy.Erika.

.Gy.Erika. Járnitanuló

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a top 3000 -be bekerültem és mikor kapjuk meg az ajándékokat? Azt olvastam 1-2 napon belül..nos az már elmúlt..nem vagyok türelmetlen..csak kérdezem..:-D üdv. mindenkinek

17. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Még tart a farmok ellenőrzése. A jövő hét közepére várható a jóváírás.

https://board-hu.farmerama.com/inde...0-2018-eventcsevegő.17414/page-49#post-942956

.Gy.Erika. és -ágianyu33- kedveli ezt.
  18. Belange333

Belange333 Junior szaki

Tegnap a farmáruda 6 óra múlva frissül,ma letelt de a +1 terményt nem lehet vásárolni !31 nap múlva lehet majd?
    Köszönöm!

19. Othep

Szia.

Ez a termék a Különleges fülön szerepel.
    Sajnos ezeket a cikkeket csak egyetlen alkalommal lehet megvásárolni.
    Vagyis, ha már egyszer megvetted, többször nem jelenik meg.
    Itt olvashatsz róla: Farmáruda

20. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Elnézést kérek a kíváncsiskodásomért, de nem lehetne a "Különleges" fűl fölül az újra megvásárolhatóságot jelző információt kivenni? Én is beleestem ebbe a csapdába. Nagy lelkesedéssel vártam az elsejét, és amikor beléptem vásárolni magyarosan mondva pofára estem. Tegnap, (azaz nov. 30.-án) mikor megnéztem volt 6 óra az újra vásárlásig. Ma már 30 napot jelöl.
    Ezt ilyen módon átverésnek érzem, függetlenül a Farmárudában leírtakkal szemben.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.