Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. interlala

interlala Fórumprofi

kÖSZÖNÖM

2. tornász2002

tornász2002 Járnitanuló

A mikulásos ládából kaptam egy "befagyott tó" 1x1-es kitehető 2. részét. De hol találom az első részét?

3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Ez egy retró dekortágy.
    4 részletet kell egymás mellé helyezni, hogy kialakuljon a teljes kép.
    Szerencsével mind a 4 részletet megszerezheted idővel.

Ribiszke és -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Tompika10

Tompika10 Utánpótlás-írogató

sziasztok :) Tanácsot szeretnek kerni pajta feltoltessel kapcsolatban. Mit hogyan csinaljak ? hogyan tudok hatekonyan kitermelni mindent? hogyan tudnek keves csp raforditassal termelni meg stb.

5. Kékmadár1

Szia!
    Ez segítségkérő topik. Kérdésed nem ide való.
    De van megfelelő hely ahol olvashatsz kérdezhetsz a különböző taktikai lehetőségekről. A gazdatársaid biztosan segítenek.

A zöld feliratra kattintva találod a fejlődési taktika topikot. Kérlek ott tedd fel ilyen típusú kérdéseidet.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/fejlődési-taktika.11014/

6. Tompika10

Tompika10 Utánpótlás-írogató

renben koszonom

7. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Sziasztok!

A kövi lenne a kérdésem, remélem, tudtok segíteni. :)
    Az alábbi területekre mennyi 1x2 és 2x2 helyezhető ki zónánként? Bahama, Kincses Sziget, Zuhatagok szigete, Gombaerdő, Házi kedvenc futtató.

Az 1x1-re és az összesített 1x2 és 2x2 vonatkozó információkat megtaláltam máshol. De az nem találtam pl., hogy mondjuk az gombaerdő 3-as területére mennyi 2x2 fér...
    Vagy számoljam ki a képek alapján? :)

8. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Ilyen típusú leírás nincs a fórumon.
    A területek zónára osztásáról van néhány kép és infó az Enciklopédiában, de az Általad keresettel kapcsolatban nem tudok segíteni.
    Így marad a számolás, ha számodra ez fontos. :)
    Az Enciklopédiát itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...és-haladók-részleg.14194/page-254#post-947677

mitnemertesz kedveli ezt.
  9. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Oké, nem baj, azért köszi. :)

Encit ismerem...

10. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Olyan problémám van, hogy a felhőt nem tudom leszedni. Elugrik és vissza sem tudok lépni, ujra elugrik. /nagytakaritást elvégeztem/

11. Kékmadár1

Szia!
    Kélek részletesebben írd le pontosan mi a problémád. Hogyan hova ugrik a felhő? Hova nem tudsz visszalépni?
    Írtad takarítottál az rendben van. Próbáltad másik böngészőt használva is aratni a felhőt?

12. Jucc31

Jucc31 Fórum-zöldfülű

A kárpótlási csomagot felvettem, sokminden látszódik is, de a 100%-os TP nem.
    Azt hol keressem?

13. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ha elolvasnád a választ, jó lenne. Másik topikban is kérdezted, s válasz is ment!
    Szia!
    Az éléskamra polcán megtalálod. :)
    Vagy a váza ikon elhasználódó fül alatt is megtalálható.

14. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Sziasztok! Van egy Kék ufóm, de nem tudom mire jó. Nagyon régi lehet, a Gyík.ban a dekorok között nem találtam. Mire jó, hova tegyem ki?

15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Erre a tárgyra gondolsz?
    bufo.png

Megnézted az információs buborékot, mit tartalmaz?

kek-ufo.gif 8 TP/ 00:10 óra (10 percenként aratható)

Event: Visszatértek az idegenek 2011

A farmos területekre, felhőre kihelyezheted.

Lenczy kedveli ezt.
  16. spongyamáte

spongyamáte Fórum-zöldfülű

Sziasztok!! Teljesítettem és meg is vettem a rémséges bikanyíró nállomást.. de nem találom.. :eek:Köszi a segítséget,...

17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ez a "rémes" ól a farmos területeken helyezhető ki, nem a teliholdas részeken.

Rémséges ólfejlesztések

A rémséges ólfejlesztések önálló ólként viselkednek, 2x2-es területre lehet kihelyezni őket. Törlés után visszakerülnek a menübe.

Viselkedésüket tekintve alapvetően megegyeznek az alap műhelyes fejlesztésekkel: állat helyett terményeket termelnek, működésükhöz a tápon kívül állatra is szükség van. A különbség annyi, hogy érési idejük 10 %-kal rövidebb az alap műhelyes fejlesztések érési idejénél, és természetesen más a grafikájuk.

A műhelyes fejlesztésekről itt találtok részletes leírást:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/6857/

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-telihold-event.3019/#post-360441
    és
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-telihold-event.3019/#post-360559

18. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

19. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! A trutyinak van terményese a trutyi.Nem találom hol tudom megnézni hogy mennyit termeltem már belőle eddig. Köszönöm ha megnéznéd ! id 21356122

20. Kékmadár1

Szia!
    Pajtában a minden kategóriánál látható a mennyisége. De itt nagyon sok az adat. Lelassulhat lefagyhat a számítógép miatta.
    De könnyebben ellenőrizheted a gazdaköri feladatoknál. Az unatkozó trutyi feladat beadandói között láthatod mennyi van a pajtádban.

farmeres53 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.