Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HEGYMANÓ

HEGYMANÓ Haladó

Sziasztok,kérdésem az lenne a mostani titok fák közül a kökényt én nem találom a piacon,még nem piacképes?Senki nem árul akinek esetleg lett?

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A frissen bevezettet fák termése sosem piacképes a titokfa akció alatt. Minden esetben utána teszik be, ám ez több napot is igénybe vehet.

3. HEGYMANÓ

HEGYMANÓ Haladó

Köszönöm a válaszodat!

4. Dalma76

Dalma76 Járnitanuló

Szép estét! Szeretném megtudni, hogy a repülő szőnyeget mi állítja elő. Köszönöm a választ.

5. antonius98

antonius98 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nekem az lenne a kérdésem, hogy majd a szilveszteri eventen nyerhető "Misztrál" talányos fa miben különbözik a normál, most vásárolható "Ghibli" talányos fától?
    Köszi! :)

6. -East17-

Szia!

A teve műhelyes/terményes ólja a Szőnyegcsomózó.

7. -East17-

Szia!

Régebbi kiadás, így a mostani új fák nem fejlődhetnek ki belőle.

8. anita219

anita219 Fórum mestere

Szia. Az lenne a kérdésem,hogy a tavaszi koszorú és a többi TP-t adó társai a bahamára is vonatkozik vagy a csak a farmon adják a megadott TP-t.

Másik kérdés: A picon nem látom a két új fa termését. Hiba vagy elfelejtették ,,betenni,,. :)

9. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia anita219!

Minden területre kifejtik hatásukat, beleértve a Bahamát és a Kergés területet, Kincses szigetet is a dekorokkal.

Ha új állat illetve fa kerül játékba, nem azonnal jelenik meg a piacon, van 1-2 nap várakozási idő, jelenleg sajnos nincs információnk róla mikor kerül be a két új fatermés a piacra.

10. anita219

anita219 Fórum mestere

Köszi a gyors és kimerítő válaszodat. :)

11. emma5606

emma5606 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ,valami ilyesmire emlékeztem.De nem értem,hogy ha nem rendeltem semmit,akkor ez nekem most büntetés ,vagy jutalom?Meert,ha mozi lenne,akkor az ugye inspiráló.De így???De így eszembe juttatni,mindennap,hogy én milyen rendetlen egy játékos vagyok,hogy nem költök a farmomra.Már bocsánat, de ez nekem így nagyon nem tetszik):

12. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Idézek az általad is olvasott hivatalos közleményből:

13. KissMeme

KissMeme Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretnék érdeklődni,hogy ha ezen a farmomon CSP-ért vásárolok csokis palacsintát és azt ajándékként átküldöm a másik farmomra,azzal szabálytalanságot követek el?

14. cika27

cika27 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Volt olyan nap amikor cserélni lehetett a szomszédokkal. És azt szeretném kérdezni h olyan lesz-e mostanában! :)

15. ntamas

ntamas Aktív író

Szia!
    Ha lesz csere-bere nap, akkor azt a fórum hírek részénél látni fogod. :)

16. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Tilos egyik farmot a másikkal előnyökhöz juttatni.

KissMeme kedveli ezt.
  17. KissMeme

KissMeme Utánpótlás-írogató

Köszönöm!

18. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Az ajándék és kereskedelem event nem kerül be az event kalendáriumba, mert az nem nagy event. A hivatalos bejelentések között láthatod majd, ha közeledik:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/eventek.273/

19. cika27

cika27 Utánpótlás-írogató

Köszi szépen! :);)

Köszi szépen! :DD

Dupla hozzászólás összevonása
    _tHUNder_

_tHUNder_ kedveli ezt.
  20. mark995

mark995 Fórum-zöldfülű

azt szeretném ,kérdezni, hogy varázsfa szüretnél lévö hiba -van-e ,mert ha jól láttam,csak tp számolt fel,felröppenőt pedig nem.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.