Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. MaryPoppins90

MaryPoppins90 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A Bölcs Tölgynél mikor lehet kiváltani az ajándék mézfát, kecsketejfát, varázsfát stb. Azt írja, hogy ez nem érhető el, függetlenül attól, hogy van-e rá elég csillag vagy nincs.

2. rezeske

rezeske Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szeretnék segítséget kérni tőletek. Nem tudom hol kell megnézni, hogy mióta játszom én.
    Itt a fórumon régebben a kép alá kiírták a reg. idejét. Kerestem másutt, de nem találom sajnos.
    Köszi, ha valaki tud segíteni!
    További jó játékot! sziasztok!:))

3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Sajnos az ajándék nincs nyitva ha rajta van a kék + jel.
    Az aktuális nap elteltével az ajándékról lekerül a zokni és láthatóvá válik ha nem lett átvéve, de rákerül a kék+ jel.

FONTOS TUDNIVALÓ!
    Felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy minden nap ellenőrizzétek, hogy az aznapi ajándékot átvettétek-e!

Az előző nap át nem vett ajándék a következő napon már látszik egy kék jelű + gomb társaságában!

Az át nem vett ajándék látványa jelzés értékű a kék + gomb mellett. Segítség ahhoz, hogy az elkésett gazda el tudja dönteni, utólag áldoz-e farmaranyat az átvételre, vagy sem.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/adventi-kalendárium-2018-december.17451/

4. Kékmadár1

Szia!
    Az alábbi linkre kattintva szinte napra pontosan megállapíthatod.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mikor-regisztráltam-a-farmomat.14485/

5. Kékmadár1

6. Kékmadár1

Szia!
    A te döntésed de a népi zenekar nem szükséges a tematikus felhőre. Azt kiteheted a megadott területekre és felfejlesztheted.

Népi zenekar[​IMG]3.24:0031001x2Felhőkre és minden területre.
    (A teliholdas területeket kivéve.)

https://board-hu.farmerama.com/inde...os-kihívás-2-2017-november.15803/#post-789351

-ágianyu105- kedveli ezt.
  7. Kékmadár1

Szia!
    A bölcs tölgynék csak sorba lehet kiváltani a rúnákat.
    2. Japánakác (Édes illat rúnán keresztül érhető el.)
    1 db japánakác
    Ára: 150 csillag

A kép alsó részén láttató 2 számú rúna feltétele az előtte lévő 3 és 4 rúna kiváltása.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/#post-909613

8. MaryPoppins90

MaryPoppins90 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ Kékmadár1 ! Boldog Karácsonyt!

Kékmadár1 kedveli ezt.
  9. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Sziasztok,arra szeretnék választ kapni,hogy a Teknőstúrát és a Kívánságok kútját melyik játékba lehetett megszerezni ?

10. 1978bernadett

1978bernadett Utánpótlás-írogató

szia,köszi már elolvastam!akkor sajnos 2 ajándékom zárva marad :( szép napot

11. Kékmadár1

12. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

Nálam jelenleg nincs karbantartás... az baj??:music:

13. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Én novemberbe minden nap játszottam és még sem találom a Teknőstúrát .Már mindent felkutattam,Hol keressem ? Kitől lehet megtudni,hogy megkaptam-e csak figyelmetlenül kerestem ?

14. emmucika

emmucika Junior szaki

Sziasztok :Én elindítottam egy 1-órás kisegítőket de sajnos közben kikapcsolt a farm karbantartás miatt és így nem tudtam felhasználni, így elveszett az 1-órás segítség, vagy netalán vissza kapom ?? köszönöm emmucika

15. Kékmadár1

Szia!
    Nem baj ha be tudsz lépni. Bizonyára már véget ért.

CoralineJones74 kedveli ezt.
  16. Kékmadár1

Szia!
    Visszaadni nincs lehetőség.
    A karbantartásról napokkal előbb kaptunk tájékoztatást. Külön felhívva mindenki figyelmét a farmos munkálatok ütemezésére.

https://board-hu.farmerama.com/inde...bantartás-2018-december-19.17510/#post-948377

17. Kékmadár1

Farmnevet és ID számot kénék az ellenőrzéshez.

boszi52 kedveli ezt.
  18. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Kékmadár1 kedveli ezt.
  19. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

A farmer nevem boszi 52 ID 17777046 köszönöm,hogy utána néztek

20. Kékmadár1

Munkatársam ellenőrizte.
    A birtokodban van a teknőstúra dekor. Kérlek nagyon alaposan nézz körül mindenhol.
    Segítségül a tárgy képe hogy könnyen felismerd.

-ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.