Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Munkatársam ellenőrizte.
    A menüdben van a Finom karácsonyi vacsora dekor.
    Kélek használd a kereső funkciót hogy könnyen megtaláld.

upload_2018-12-27_22-24-1.png

2. -Anzsy-

-Anzsy- Utánpótlás-írogató

Sziasztok !!
    Nagyon szépen köszönöm a gyors választ !! Ott volt :)
    Nagyon boldog új évet kívánok minden Farmerama játékosnak !! :) :D

Kékmadár1 kedveli ezt.
  3. panka3.

panka3. Utánpótlás-írogató

Szia!
    Nem akarok minden felhőn lépegetni.
    A kedvencekhez tettem azt, amit aratni akarok.
    Kérdésem: Hogyan tudom fixálni, hogy amikor belépek, ezek legyenek első helyen?
    Remélem, érthető a kérdésem.

4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Mindig abba a menübe visz, amelyikből utoljára kiléptél. Ha a kedvencekből, akkor a kedvencekbe is lépsz be. Ha másban vagy, amikor kilépsz a felhősorból, akkor abba a másba fogsz visszatérni legközelebb.

Ribiszke kedveli ezt.
  5. panku.macsek5

panku.macsek5 Fórum-zöldfülű

Ez nem így működik nálam sem. Azért kérdeztük

6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ezt az állításod csak farmnév és ID szám megadásával lehet ellenőrizni.

7. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Bizony, ennek úgy kellene működnie, ahogy Leho69 leírta Neked.
    Az Égig érő paszuly bal oldalán 10-es számmal jelölve látod a kategóriákat.
    Ha ott a "zöld zászló"-val jelölt kedvencek ikont kiválasztod, akkor kilépés után arra kell állnia a rendszernek.
    Kiválasztás után, de kilépés előtt a sárga kockában a kiválasztott sorodat kell látnod, tehát a "zöld zászlót". (ahol jelenleg a képen a paszulyágat látod)
    Az alatta lévő kis nyíllal be tudod zárni a legördülő menüsort, így csak a Kedvencek fognak látszani visszalépés után.
    Az Égig érő paszuly használatához itt egy kis segítség:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-égig-érő-paszuly.592/

Ha ezzel a segítséggel sem működik a felhő megfelelően, akkor az ellenőrzéshez farmnevet és ID számot kérünk szépen!

8. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

Sziasztok.

Egy kerdes A bagoly falya a bahamakon forditva mukodik azaz levon a ttp ertekebol?
    mert amikor aktivaltam 76ttp rol egysegenkent leesett 69 re miutan elmult a hatasa vissza novekedet

9. Wellwisher

Szia!

A Bagoly fája 10% TP bónuszt ad 10 percre.
    Az ellenőrzéshez farmnévre és ID számra is szükség van! Ezeket pótold légy szíves!

10. mszidi7

mszidi7ID: 25049770 tudom hogy 10% ezert lepodtem meg

11. farmmama80

farmmama80 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Évekkel ezelőtt megszűnt a régi email-em,most írnék supportnak,de nem tudok,mert a régi email-re küldi a megerősítést. A kérdésem az lenne,hogyan tudok email címet váltani,ha már nem létezik amit anno megadtam?
    farmmama80 ID: 27317314

12. delfin196702

delfin196702 Járnitanuló

Szia !Mikor lesz uj feladat a majmok szentélyébe ?
    sok a banán el kellene költeni

13. Wellwisher

Szia!

Kollégám bekukkantott Hozzád.
    Mivel nagyon sok bónusz aktív Nálad, így nehéz kiszűrni a jelzett problémát.
    Kérlek, hogy egy olyan helyzetben próbáld ki ezt, amikor más bónuszod nincs aktiválva.
    Tesztfarmon történt ilyen irányú ellenőrzés, ott minden rendben működik.

14. mszidi7

ok megprobalom .koszi

15. Wellwisher

Szia!

Levelezéshez nem, de jelszó módosításhoz szükséges a regisztrál e-mail cím.
    Leveledet a játék supportjára, az általános kérdések témakört, kérdést bejelölve indítsd.
    Ott jelezd, hogy a régi mail címedet miért nem tudod igénybe venni. Kérjed, hogy az új e-mail címet használhasd a játékban.
    Ezen a felületen- a supportos levél-, az elérhető e-mail címre kell javítanod a régi használhatatlan e-mail címet.

A választ majd az új címedre kapod, ott, abban a fiókban várakozz!

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

farmmama80 kedveli ezt.
  16. Wellwisher

17. farmmama80

farmmama80 Fórum-zöldfülű

Köszönöm :)

18. tundermami

tundermami Járnitanuló

sziasztok segitséget szeretném kérni mivel gyorsitható az event növény ?? a szurtyrágyán kivül ??köszönöm!

19. Wellwisher

Szia!

A kérdésedre minden eventcsevegő elején megtalálod a választ.
    Az alábbi linket megnyitva találsz erről leírást:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/#post-877436
    Érdemes az event csevegőjének első hozzászólását alaposan átnézni és tanulmányozni.
    Ezeket onnan hoztam Neked:
    Részletek:
    Rövid összefoglaló
    Előkészületek
    Eventkezdés, eventezés
    Felröpi 1x1
    Nulla percezés
    Páncél Panni

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok Kedves Adminok ! :):):) E hónapban korábban írtam ide, segítséget kértem, ugyanis a balgaságom miatt
    2018. 12.16.-án 3* 105 FA-t szerettem volna rendelni, sajnos mindhárom esetben üzenet nélkül ment el a rendelés A Bigpoint felé.
    Segítő tanácsot is kaptam, amint meglesz a számlakivonat, adatforgalom, azzal együtt vegyem fel a Supporttal a kapcsolatot.
    A kivonat, számlaforgalom meg is van a mai napon, így írni szerettem volna a Supportnak, kiválasztottam az általános kérdéseket,
    azonban oda csak a probléma leírását tudom írni és egy beillesztő kódot találtam. Tehát az a gondom, hogy a számlaforgalmat hogyan csatoljam hozzá , igazolás képpen, hogy valóban elküldtem a 3 db emelt díjas SMS-t. Ilyet ott nem láttam az oldalukon.
    Elnézést , hogy ilyen gonddal terhellek Benneteket, de várom szíves válaszotokat, pontosan akkor hogyan csináljam.
    A segítséget előre is köszönöm ! :):) Farm: Fenyvesi1010 ID : 21909199

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.