Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A számlakivonatokat le kell fényképezned és a képeket feltöltened egy képfeltöltő oldalra. Ezen oldal direkt linkjét kell bemásolni majd a supporttól kapott levélre válaszolva.

Ha korábban már felvetted a kapcsolatot a supportal és kaptál válaszlevelet, az abban szereplő ticet számot megemlítve írj újabb levelet a farmodról a suppotnak. Írd le benne ismét hogy mi a problémád.
    A tőle kapott levélre írt válaszodban tudod majd csatolni a linket a képfeltöltő oldalról.
    Tehát új levelet kell írnod és megvárni a választ, a régi levél nem jó.

Képfeltöltésről a zöld feliratra kattintva olvashatsz róla:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/#post-21573

Utoljára szerkesztett: 28.12.18
  2. kispiro

kispiro Fórum-zöldfülű

sziasztok! Lehet rossz helyen teszem fel a kérdést, de HoGY LEHET " írótollat" szerezni? mert nem találom egyszerűen sehol

3. Kékmadár1

Szia!
    Írótoll készítő a sas terményes ólja.
    Eredetileg eventnyeremény volt de gazdaköri feladatok teljesítésével is beszerezhető.
    Valamint a piacon is megvásárolható az írótoll.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-3#post-860770

4. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia, köszönöm szépen válaszodat, a számlaforgalmat a szolgáltató oldaláról töltöttem le PDF dokumentum. Tehát csak írjam meg nekik a problémát és majd az -email - ban küldött válaszukhoz csatoljam ? A probléma leírásnál nem tudok csatolni semmit, nem látok olyat, hogy illesszem be. Elnézést kérek az értetlenkedésemért, de valahogy nem világos.

5. Kékmadár1

Blackcica mindent pontosan leírt.
    Köszönet érte!:)

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  6. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Nagyon-nagyon szépen köszönöm segítő válaszodat, pontosan így teszem a lépéseket, nem volt még ilyen gondom, ezért nem tudtam. Hálás köszönetem mégegyszer a saját figyelmetlenségem miatt, további szép estét és jó munkát kívánok Neked ! :):):)

7. delfin196702

delfin196702 Járnitanuló

Köszönöm válaszod Kellemes ünnepeket és Boldog uj évet mindenkinek!!!

8. annalovacska

annalovacska Utánpótlás-írogató

Sziasztok, nem találtam meg az enciklopédiában, mi az a gyorsító csodabogyó. A szomszédom úgy lehagyott, mint a pinty. Hol találom a leírást ehhez? Köszönöm szépen előre is.

bár lehet, nincs is ilyen.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.12.18
    bobszi_0 kedveli ezt.
  9. Kékmadár1

Szia!
    Elsősorban a szomszédodat kellene megkérdezned róla, hogy pontosan mi a (csodabogyó) pontos neve.

De konkrét taktikai kérdésekkel a fejlődési taktika topikba érdemes írni, valamint ott olvasva rengeteg taktika tanácsot olvashatsz.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/fejlődési-taktika.11014/

Az enciklopédia bónuszlexikonja is segíthet:
    Bónuszlexikon

Valamint a dekorációs tárgyak listája is nagy segítség.
    Dekorációs (kergés) tárgyak listája, kihelyezhetőségük a felhősorokra, matricák

bobszi_0 kedveli ezt.
  10. annalovacska

Köszi szépen Kékmadár1:eek:)

bobszi_0 kedveli ezt.
  11. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    Szerintem az új napi küldhető kütyüre gondolt a szomszédod.
    Forró életelixír.
    Nagy terület a bónuszokkal elég rendesen megtolja a szintjelző csíkod. :)

bobszi_0 és annalovacska kedveli ezt.
  12. annalovacska

igaz lehet, ki is pakolom rögvest ezeket
    köszönöm szépen:D:inlove:;)

bobszi_0 kedveli ezt.
  13. Szöglet

Szöglet Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Egy picikét érdekesebb kérdést fogok feltenni.
    44-es szintű vagyok, és eléggé hely hiányom van. A tölgyfánál mindent feloldottam már,hogy plusz területeket kaphassak,szóval az már készen van. Mivel eléggé sok szint van ebben a játékban,egyre több új fa és ól lesz aktiválható ugyebár. Nos én már így is majdnem fullon vagyok ólakkal, mivel nem mindegyikből elég 1,és fából sem,és még vár rám legalább 200 szint. Szóval ez a jövőben,hogy lesz megoldható,hogy eleget termeljek növényekből,de egyaránt állatokból,és gyümölcsökből is.Mivel minden gondolom nem fog kiférni :)

14. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Ha röviden válaszolhatnék, akkor azt írnám, hogy menet közben kialakul, hogy mit és mikor termelj.
    De ennél kicsit bonyolultabb a válasz arra, amit kérdeztél.
    Először is azt kell eldöntened, hogy milyen irányban szeretnél elindulni.
    Szeretnél-e gazdaköri feladatokat teljesíteni? Ha igen, akkor az oda beadandó dolgokat érdemes termelned.
    Szeretnél-e piacozni és a piacozással CSP-t gyűjteni, melyből olyan dolgokat fogsz tudni megvásárolni, melyeket Te magad nem, vagy keveset termelsz? Ha igen, akkor érdemes szétnézned a piacon, hogy milyen növényt, fatermést , vagy állatot tudsz megtermelni, amit nagy haszonnal eladhatsz. A bevételedet pedig más céljaid megvalósítására fordíthatod.
    A rövid érésidejű növények eladási ára sokszor irreálisan magas. Ezek a növények (pl. búza, répa) gyorsan letermelhetők és busás haszonnal értékesíthetők. De akár tápot is keverhetsz (pl tyúknak) és így még több haszonra tehetsz szert a piacon.
    A bevételedből pedig megvásárolsz olyan dolgokat, melyeket Te nem termelsz, de szükséged van rá.
    De ha mindent magad szeretnél letermelni, akkor vagy területenként mást és mást termelsz, vagy pl. 1 hétig csak ólakat tartasz kint, a széleken pedig fákat, majd növényt termelsz.
    Mindenképpen érdemes az egyensúlyra törekedned, tehát a termelés mellett a CSP készleted növekedése céljából piacozni is, mert teljesen önfenntartó nem tudsz lenni. Ahhoz túl sok elem van a játékban.
    Mindenképpen javaslom, hogy olvasgass a fórumon, mert nagyon sok hasznos tanácsra bukkanhatsz.
    Ilyen olvasnivaló például a Fejlődési taktika:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/fejlődési-taktika.11014/

Ribiszke és défg11 kedveli ezt.
  15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ne a videót helyezd közvetlenül az aláírásodba, kérlek!

A linket beillesztheted, az nem szabálytalan.
    Ha valakit érdekel, majd megnyitja és megtekinti azt.

Van már egy kép a banneredben, magáért beszél az a cicus. Kedves és különleges figura. Igazi macskás, öntörvényű a mozgása.

16. Szöglet

Szöglet Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítségedet,nagyon hasznos volt! :)

17. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok.
    Segítsen valaki elfelejtettem hogy kell a címeremet tiszta fehérre rakni. Ráhuzom a fehérre és ott marad a másik felé
    n a szín. Köszike a segítséget,

18. Krisztanita

Krisztanita Utánpótlás-írogató

Szia! A Szüret 2014-es eventet (gesztenyés felhő) nem sikerült megoldanom. Lesz-e lehetőség valaha arra, hogy a nullapercezéshez azok is hozzájussanak, akik ezt az eventet kihagyták? Óriási előnyt jelent azoknak, akik ezzel rendelkeznek. Akár vásárolhatóan, akár elemben, vagy valahogy hozzájuthatnánk? Köszi előre is a választ!

19. Kékmadár1

Szia!
    A címermintáknál kell beállítani, ahogy próbálod is. De nem mindegyiket tudtam én sem tiszta fehérre állítani.
    Némi próbálkozás után sikerülni fog valamelyik.

incimami és défg11 kedveli ezt.
  20. Kékmadár1

Szia!
    A felhősor utólagos megszerzésére eddig nem volt lehetőség. És ugyan hivatalos információ nincs, de igen kétséges hogy valaha is megszerezhető lesz.
    Viszont! A 145. szinttől elérhető krókusz növény kinemesítésével lehet 0 percezni.
    Két bónusza szükséges hozzá: A 9% trágyaimádat együttes csomag és a 25% szupetrágya-imádat nevű nemesítések.
    És persze a 2 termék használata és a tölgyrúna kiváltása.

Matold és défg11 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.