Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Sok helyre elfogyhat a méz pl mesterségek völgye, piac, gazdaköri feladat.
    Egy átbulizott este után elhiszem, hogy nehéz lesz, de próbáld meg felidézni, hogy mit csináltál a farmodon.

-ágianyu33- és durnieva kedveli ezt.
  2. |Tamás|

Szia!

Az akció időtartama alatt lehetett megvásárolni a gazdaboltban.

-ágianyu33- és dalmata10 kedveli ezt.
  3. vicuska1955

vicuska1955 Fórumlakó

Szia! Boldog Új Évet! A függőágykészítőt és a gördeszkagyárat milyen alapra kell ráhelyezni?

4. |Tamás|

Szia!

Az általad leírt ólak, külön létező ólak.

Függőágykészítő = medve terményese

Gördeszkagyár = teknős terményese

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Szia Tamás :)
    Köszönöm szépen a segítségedet. :)Új év első napján jobbat vártam, xDde tudomásul vettem. Csak halkan és lassan kérdezem, szerinted lesz-e még rá lehetőség?
    2019 -es évben és az elkövetkezendő 100 évben legyenek nagyon szépek a napjaid.;)
    Üdvözlettel:dalmata10

6. [kornelka]

[kornelka] Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Én megcsináltam a füvészkert III-ból egy feladot sort teljesen és azt az építési tervet megtalálom valahol vagy az hogy jelenik majd meg vagy azzal most lényegében mi a helyzet????Nem találom sehol...
    Szimplán nem értem hogy ez hogyan működik :(

7. anyapa55

anyapa55 Utánpótlás-írogató

Üdv!Miért nem lehet rátenni a rénszarvasra a narancssárga fejlesztést?Köszönöm válaszotokat!

8. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

sziasztok

a forró ételelixirnél ha ki van téve valahová és át akarjuk helyezni valahová-akkor elveszti a 15x-ös aratási mivoltát?
    köszi

9. cass0129

cass0129 Haladó

Próbáld meg a narancsot üres területre kitenni. Lehet egyben van az alappal.

10. anyapa55

anyapa55 Utánpótlás-írogató

Üdv!Köszönöm a segítséget!Kitettem egy narancssárga ólat,többet nem engedett,de utána rá tudtam tenni a simára a narancsot!

cass0129 kedveli ezt.
  11. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves kornelka!

A Füvészkertről ide kattintva olvashatsz bővebben. Ha megcsinálod a feladatsort és megszerzed az építési terveket, azokat a Füvészkert fejlesztéséhez tudod használni. Ha kirakod az alap Füvészkertet és a kis fogaskerekekre kattintasz, látni fogod, hogy nem lehet még az összes ,,rekeszt" használni, nem lehet még mindegyik helyre fát rakni bele, mert még nincs fejlesztve. Ha a ,,Még több hely" gombra kattintasz, akkor jelenik meg az a panel, hogy mi mindent kell beadnod ahhoz, hogy fejleszd. Na, ott kéri az építési tervet.

[kornelka] és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves dalmata10!

Engedd meg, hogy a Kollégám távollétében én válaszoljak. Sajnos mi sem tudjuk előre, hogy a Központ mikor dönt úgy, hogy egyes dekorok, vagy fejlesztések megvásárolhatóak legyenek, ha egyáltalán azok lesznek. Kérjük, hogy a hivatalos közleményekből tájékozódj ezekről az akciókról.

dalmata10 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves petya2007!

Áthelyezéskor elveszíti, igen, úgyhogy kérlek, amennyiben igényt tartasz a maradék TP-re a dekorból, akkor ne töröld ki semmiképpen sem.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Szia PepperPotts :)
    Köszönöm szépen a tájékoztatást.
    További szép napot kívánok.
    Üdvözlettel :dalmata10

15. bugumbugum

bugumbugum Utánpótlás-írogató

Szeretnék segítséget kérni. A karácsonyi felhősorokra kitehető "dupla szerencse" elnevezésű dekorelemet nem találom. Bugumbugum vagyok ID:20927141. Köszönöm

16. [kornelka]

[kornelka] Fórum-zöldfülű

Rendben nagyon szépen köszönöm a segítséget :D

17. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Munkatársam ellenőrizte.
    Üveges randi felhősoron találod. Ez az októberi tenyésztős event felhősora.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. bugumbugum

bugumbugum Utánpótlás-írogató

Nagyon köszönöm! Boldog Új Évet!

19. kicsihesus

kicsihesus Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Tudna e nekem segiteni valaki mert a bahama és a szentély leirásban nem szerepel hogy a lajhárszobor és a lajhárszobor 1 es az mit ad és hol keressem azaz milyen néven? Köszönöm szépen a választ.

20. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Lajhártojás

Elérhető a 7-es kamrában 50 AB-ért 1 db
    Kihelyezhető :
    Főfarm, Szédült szántó, Erdei tisztás, Kerge kert, Bahama sziget, Eső erdő, Kincses sziget, Zuhatagok szigete
    Érési idő : 168:00 óra
    Méret: 1x1
    Amit ad : 4.000 TP/BTP és kifejlődik a Vulkánbungaló
    Területenként maximum 1 db helyezhető ki.

Ebből fejlődik ki a Vulkánbungaló:
    Vulkánbungaló
    Kihelyezhető :
    Főfarm, Szédült szántó, Kerge kert, Erdei tisztás, Bahama sziget, Eső erdő, Kincses sziget, Zuhatagok szigete
    Területenként maximum 1 db helyezhető ki.
    Érési idő :
    48:00 óra
    Méret : 1x1
    Amit ad : 2000 TP/BTP + 10% TP/BTP bónusz 60 percen keresztül
    A bónusz minden területen kifejti hatását

A kifejlődött vulkánbungalóra lehet ráhelyezni a fejlesztést.
    A 8. kamrában váltható ki 15 aranybanánét.
    Vulkánbungaló 2. szint

Kihelyezhető :
    Főfarm, Szédült szántó, Kerge kert, Erdei tisztás, Bahama sziget, Eső erdő, Kincses sziget, Zuhatagok szigete
    Meglévő vulkánbungalóra lehetséges ráhelyezni, így jobb tulajdonságokkal bír.
    Érési idő :
    48:00 óra
    Méret : 1x1
    Amit ad : 2500 TP/BTP + 15% TP/BTP bónusz 60 percen keresztül
    A bónusz minden területen kifejti hatását

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...ojások-házi-kedvencek.2108/page-2#post-835024

Baha szentély:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/maja-majmok-szentélye.700/#post-882881

kicsihesus kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.