Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Ugyan nem farmozok okos eszközről, de a fórumot olvasva a játékosok nagy többsége a puffint használja.

mya100 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. ziliko2002

ziliko2002 Fórum-zöldfülű

Bocsánat. A hangyás event feladatra gondolok. Nagyon köszönöm a segitséget.

3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Szöglet!

Úgy látom, a gazdatársunk szerénykedik. A Bónuszlexikonos válasza helyes, csak éppen nem teljeskörű. Kérlek, kattints -BombadilToma- aláírásában lévő érésidő táblázatra, mert hihetetlenül korrekt anyag!!! Nemzetközi berkekben sincsen ehhez fogható mankója a kapálni szándékozó gazdáknak, mint amit a magyaroknak Toma összerakott. Abban vannak termékek, nemesítések, ha vizezve lenne, ha trágyázva, ha szupertrágyázva, ha normál talaj lenne, ha komfort lenne....Egyszerűen nagyszerű! És talán még sosem mondtam köszönetet érte :( Illetve egyszer félig...Szóval köszi, Toma! :inlove:

dagi18, -ágianyu33-, BackOffice és 5 más kedveli ezt.
  5. whiteswam22

whiteswam22 Járnitanuló

Szia! Az lenne a kérdésem,hogy a mozi nálatok működik-e? Én több mint egy éve nem kapok nézhető mozit.Az van kiírva ,hogy a reklámblokkolót kapcsoljam ki ? Egy nem tudom hol,a másik én soha nem kapcsoltam be. Köszi

6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A Mozi alapvetően egy reklámfelület.
    Ha van szponzor, van mozi. Itt Magyarországon nem igazán vannak hirdetők mostanában.
    Reklámblokkoló, ha van, a böngésződ bővítményei közt található. AdBlockPlus a neve.
    Ellenőrizd milyen bővítmények vannak neked telepítve.

7. csonkata54

csonkata54 Utánpótlás-írogató

Szia! Miért nem tudok,vagy miért nem lehet holló hajlékot építeni, vagy vásárolni? Köszi.

8. Othep

9. csonkata54

csonkata54 Utánpótlás-írogató

Igaz, csak régen játszottam és most újra bekapcsolódtam, de amikor olvastam egyből beugrott Jack boltja és a Teliholdas dolog. Megnéztem és elolvastam minden ajánlásod a hollóval kapcsolatban, szakértő lettem! Köszönöm a gyors segítséged.

Othep kedveli ezt.
  10. gyemant1

gyemant1 Aktív író

Sziasztok. Az ismertetőben 30, a pajtában 29, a Kumasi csomagból, plusz 1 zebra. Eddig ha vettem, meg volt a 30, plusz 1.
    Üdvözlettel. Köszönöm a választ!

11. Othep

Szia.

Az ellenőrzéshez kérek tőled farmnevet és ID-számot.

12. gyemant1

gyemant1 Aktív író

Szia, Farmnév:gyemant1, ID:589785.
    Üdv.

Elnézést, előkerült. Megvan minden. Üdv.

:cry:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.1.19
  13. Othep

Nagyon örülök! :)

14. barnus06

barnus06 Járnitanuló

Üdvözletem Mindenkinek!
    Ezen a farmomon nincs rákocskám! Tudom az állatos ládából is megszerezhető, de eddig ez nem sikerült! Mindig homár kukkantott be! Úgy rémlik, valamelyik gazdaköri feladatból meg lehet szerezni!
    Meg tudnátok mondani melyik feladatba a rákól az egyik jutalom!
    Köszönöm a segítséget előre is!

15. Othep

Szia.

A Ráktavacska a Lustaság Világnapja gazdaköri feladatból szerezhető.
    <<ITT>> többet is olvashatsz a Rákról.

-ágianyu33- és barnus06 kedveli ezt.
  16. barnus06

barnus06 Járnitanuló

Köszönöm!!!

17. juvika

juvika Junior szaki

Sziasztok!Honnan tudnék könnyezőpálma gyümölcsöt venni?

18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A maja majmok szentélyében kell kiváltani a fa hozzáférésének a jogát.

5. kamra 4. szobor
    könnyezőp.png

A kiváltás, aranybanán kifizetése után a szigeten, a piros kosárból lehet a fát és fejlesztéseit megvásárolni.

A Piacon a fatermések között megvásárolható a termés.

BackOffice és -ágianyu33- kedveli ezt.
  19. silk57

silk57 Junior szaki

Sziasztok! Kérlek segitsetek megtlálni az angórasimogató piros, pehelytollgyüjtó piros óljaimat, mert nem találom. Mindenhol megnéztem, mégsem jártam sikerrel.Köszönöm szépen. A bőséges piknik kitevőt sem találom,( hogy lehetne megszerezni, ha egyáltalán nem rendelkeztem vele?) Köszönöm szépen. silk57 ID: 33916881

20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem jól kereshettél, mert a műhelyes ólaid, mindkét típusú a menüben találhatók. Minden "fület" választva az ólak csoportjában a keresőbe írva előkerülnek. (a fejlesztések csoportból is elővarázsolhatók.)

A bőséges piknik Rackós dekorral nem rendelkezel.

Egy próbát megérhet, hogy kéred a játék supportján, vizsgálják meg, hogy a szeptemberi hónapban megszerezted-e ezt a tárgyat.

Egyéb megszerzésről nincs tudomásunk, de ez a későbbiekben változhat. Hisz volt rá példa, hogy a farmárudában ilyen típusú dekorok megvásárolhatókká váltak egy idő után. (Nem a 2018-as Rackós tárgyak voltak ezek, hanem régebbiek)

-ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.