Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia Csabigazda,

a Telihold event 1 napos minievent, nem mindig szerepel az event naptárban.
    Havi rendszerességgel visszatér, ezért számíthatsz rá januárban is szerintem.

Épp, mert ilyen rövid, bárhová be lehet szorítani, de valószínűbb a hónap elején, holdtölte (január 5) környékén.
    Lehet, hogy már ma kiderül, mikor lesz.

Jó vetést-aratást!:)

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Mint minden alkalommal, most is a Hivatalos közleményekből értesülhetünk a mini akciók kezdetéről. Kérlek, folyamatosan kísérd figyelemmel.
    Jós Jónás jóslatait is érdemes nézegetni, akár visszamenőleg is.

3. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Nem tudod megvásárolni. A titokzatos csemetékből fejlődhet ki.

4. Laboviti

Szia!
    A piacon a szamócafa gyümölcse megvásárolható.

5. bvgarage

bvgarage Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Én azt szeretném kérdezni hogy akinek nincs még hibiszkusza hogyan tudja befejezni az eventet??Mert tisztességesen végigtermeltem mindent de a hetedik ablak feladja a leckét??köszi

6. Laboviti

Szia!
    Egy kis segítség a "mérlegeléshez":

7. hunikol

hunikol Fórum-zöldfülű

37139736

8. Laboviti

Szia!
    A válási papírokat elintéztem újra házasodhatsz. :)

9. emancika

emancika Aktív író

Sziasztok! Lehet, hogy értetlenke vagyok, most elolvastam a szamócafával történő tájékoztatást, de nem érzem okosabbnak magam. Nincs szamócafám, egyik titokzatosból sem lett az, innentől kezdve az érdekel, hogy hogy lehet hozzájutni, mert az volt odaírva, hogy utoljára van az akcióban.

10. csillu000

csillu000 Törekvő

köszi

11. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ameddig változás nem történik, cserenapon van rá a legnagyobb esélyed.

Illetve ha a későbbiekben nem a legújabb titokfát teszik be valahová event nyereménynek, abból még összejöhet.

12. szb1977

szb1977 Fórum-zöldfülű

Helló! Tamarindusz fám van, mégsem tudok eladni és venni tamarinduszt a piacon. Mi lehet az oka?
    szb1977 id 38301409

13. ntamas

ntamas Aktív író

Szia!
    Hamarosan bekerül az eladható termények közé, a jövő héten talán.

14. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az új titokfa gyümölcse még nem piacképes. Várhatóan a jövő hét folyamán kerül be oda.

15. szb1977

szb1977 Fórum-zöldfülű

köszi

16. -East17-

17. Cerci82

Cerci82 Utánpótlás-írogató

Szia!

Nekem sajnos még mindig nem töltődik be a Kerge kertem! Már ellenőrizték, és azt a választ kaptam, hogy minden oké és nincs gond, de nekem a bal felső sarokban lévő tornagyakorlatos vakond elem nem töltődik be és ekkor be kell zárnom a játékot és újra be kell lépnem!!! Az lenne a kérésem, hogy amennyiben lehetőség van rá levenné valaki nekem ezt az elemet a Kerge kertből, talán akkor betölne rendesen. Köszike!

ID:2862315

18. _szissy_

_szissy_ Fórum-zöldfülű

A kökény, szakuracseresznyevirág, és a japánnaspolya hányadik szinttől van játékba?

19. -East17-

Szia!

Titokcsemetéből fejlődhetnek ezek a fák, így a 2. szinttől vannak játékban.

20. _szissy_

_szissy_ Fórum-zöldfülű

Akkor a kökényt miért nem lehet megvenni a piacon?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.